Şimdi Ara

ASUS P5K-E WIFI AP KULLANANLAR BURAYA (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
4
Favori
61.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tuffguy

quote:

Orjinalden alıntı: 007Fatih

P5K-E Wifi/AP kullanıyorum.

E6750 @3800 MHz (475x8) ve Kingston HyperX bellekler 1200 MHz 5-5-5-15 timinglerde sorunsuz çalışmakta. Tamamen stabil

ASUS P5K-E WIFI AP KULLANANLAR BURAYA

ya ben bu oc işi bozuldu artık yani parayla yapılanına oc deniyorsa helal diyorum size..200-300 dolarlık anakartlarla bu işi yapıyorum diye birde hava atıyorsunuz ya ne diyim..kardeşim sadece hız ama hız demekse bu overlock para hiçbirşey demekse pes yani bana..eger bir anakart 100-120 doların üzerindeyse o anakart lükse giriyor beyler bence..

Hava atan yok arkadaşım. Sadece yaptığımız max. değerleri ve stabil kullandığımız değerleri belirtiyoruz. Herkesin düşüncesine saygılı olmak lazım. Millet boşuna dökmüyor o kadar parayı anakarta, ramlere.... Kaliteli ürünleri almışken neden oc yapmayalım....

• quote:

Orjinalden alıntı: tuffguy

quote:

Orjinalden alıntı: 007Fatih

P5K-E Wifi/AP kullanıyorum.

E6750 @3800 MHz (475x8) ve Kingston HyperX bellekler 1200 MHz 5-5-5-15 timinglerde sorunsuz çalışmakta. Tamamen stabil

ya ben bu oc işi bozuldu artık yani parayla yapılanına oc deniyorsa helal diyorum size..200-300 dolarlık anakartlarla bu işi yapıyorum diye birde hava atıyorsunuz ya ne diyim..kardeşim sadece hız ama hız demekse bu overlock para hiçbirşey demekse pes yani bana..eger bir anakart 100-120 doların üzerindeyse o anakart lükse giriyor beyler bence..

Bence kişisel tercih meselesidir. Sonuçta herkesin bütçesi farklı. Kiminin parası vardır ben illede asus alıcam der alır. Kimide kaliteli olsun hem ucuz olsun der ds3 alır. Yani demek istediğim herkez ayağını yorganına göre uzatıyor bu memlekette. Benim bu modeli seçmemde asusun bugüne kadar beni yarı yolda bırakmaması oldu ama bütçem kısıtlı olsaydı 50 dolar daha veremeseydim gider ds3 alırdım

Saygılar

• bu board, gigabyte'ın ds3 serisi ve türevleriyle asla karşılaştırılamaz .... ds3r 'yi 3 gün kullanıp sattım , aşırı bir voltaj düşmesi vardı boardda , şuanda fiyat performans olarak alınabiliecek en iyi board bundan sonra gigabyte almam , asus ile yola devam edecem intel cephesinde .....
  • quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

bu board, gigabyte'ın ds3 serisi ve türevleriyle asla karşılaştırılamaz .... ds3r 'yi 3 gün kullanıp sattım , aşırı bir voltaj düşmesi vardı boardda , şuanda fiyat performans olarak alınabiliecek en iyi board bundan sonra gigabyte almam , asus ile yola devam edecem intel cephesinde .....

• kartım geldi 6750 ile uçuyor heryönü ile harika bir kart performanslı ses çıkışları güçlü
  • Bende kısa bir süre DS3 kullandım. Gerçi benim kullandığım 965P-DS3 dü ama P35-DS3 den de daha iyi P5K-E
  • arkadaşlar vista dan vazgeçtim...

xp ye devam etmeye karar verdim...

ne diyosunuz...
  • http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=P5K-E/WiFi-AP

buyrun arkadaşlar BIOS'un 901 versiyonu

iyileştirmeler/sorun gidermeler

P5K-E/WiFi-AP Release BIOS 0901
    1. Fix system cannot enter S3 mode if USB mouse or keyboard movement has been detected prior entered standby
    2. Fix wireless lan can't be diabled issue

bu problemler halledilmiş bu versiyonda

Ses kartının driveri güncellenmiş ve XP64 bit versiyonu için yeni sürücü çıkmış

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanbah -- 13 Aralık 2007; 9:59:49 >

• ısı önceki anakarta göre 10 derece daha aşağı 29 derece
    kullandıkça özelliklerini ve gözlemlerimi aktarmaya devam edecegim
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasankeyf

arkadaşlar vista dan vazgeçtim...

xp ye devam etmeye karar verdim...

ne diyosunuz...

ben her ikisinide kullanıyorum imkanın varsa bir hdd yede vista kur arada değişiklik olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: orhanbah

http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=P5K-E/WiFi-AP

buyrun arkadaşlar BIOS'un 901 versiyonu

iyileştirmeler/sorun gidermeler

P5K-E/WiFi-AP Release BIOS 0901
    1. Fix system cannot enter S3 mode if USB mouse or keyboard movement has been detected prior entered standby
    2. Fix wireless lan can't be diabled issue

bu problemler halledilmiş bu versiyonda

Ses kartının driveri güncellenmiş ve XP64 bit versiyonu için yeni sürücü çıkmış

Kolay gelsin

Teşekkür ederiz orhan bey

• bu yeni cıkan biostada voltaj düşmesi var arkadaşlar ben hala 0503 no'lu biosu kullanıyorum voltaj taş gibi
  • quote:

bu yeni cıkan biostada voltaj düşmesi var arkadaşlar ben hala 0503 no'lu biosu kullanıyorum voltaj taş gibi

ben de şuan 806 versiyonunu kullanıyorum. Şu an bir sorun yok bu yeni versiyondada problem yoksa yükleyeceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technologs

quote:

bu yeni cıkan biostada voltaj düşmesi var arkadaşlar ben hala 0503 no'lu biosu kullanıyorum voltaj taş gibi

ben de şuan 806 versiyonunu kullanıyorum. Şu an bir sorun yok bu yeni versiyondada problem yoksa yükleyeceğim

0806 dada voltaj düşmesi var hocam yabancı forumlarda oc yapanlar 0503 ve 0602 no'lu biosları kullanıyorlar ,, yeni cıkan bioslarda voltage damper'i açmalarına rağmen voltaj düşmesi oluyor bayağı bi

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Technologs

quote:

0806 dada voltaj düşmesi var hocam yabancı forumlarda oc yapanlar 0503 ve 0602 no'lu biosları kullanıyorlar ,, yeni cıkan bioslarda voltage damper'i açmalarına rağmen voltaj düşmesi oluyor bayağı bi

şu an overclock yapmıyorum heralde bana bir sorun teşkil etmez diye düşünüyorum

• ben şu anki sistemin performansından memnun değilim...

High definition demo acıcam mesela film 20-30 sn kadar bekliyor veya multimedia film dosylaarında.. Acaip kasılıyor bunu nasıl önlicem benim bios ta 0703 sorunsuz bi bios sürümü varsa rapidshare atarsanız makbule geçer şimdiden teşekkürler..
  • bende 0602 no'lu bios u kullanıyorum.. sorun yok.. zaten çizgi ye attığım email de kesinlikle bios da problem oluşmuyorsa update yapmayın demişti..

• benim xp acılırken amd3700 den bile biraz geç acılıyo sanki sizin acılıştaki durum nasıl..?
  • Beyler birşey sormak istiyorum.

Şimdi anakartda tek IDE portu var. Ve bende 1 adet CD-RW ve 1 adet DVD-RW var bunlar bağlı IDE'ye.

Şimdi eski 80 GB lık bir harddiskim vardı onu taktım ancak bu harddiski takınca CD Sürücüleri takamıyorum. CD Sürücülerim SATA girişlide değil. Bunları birlikte kullanmanın bir yolu varmı?

Birde benim anakartın bios versiyonu 0703. Daha önce kimsede görmedim. Bu default bios.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 13 Aralık 2007; 23:17:43 >

• ide çoğaltıcılar var...

onlardan kullanabilirsin..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.