Şimdi Ara

ASUS P5K-E WIFI AP KULLANANLAR BURAYA (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
4
Favori
61.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu anakart herşeyi ile cok iyi bir anakart amaaaa ide portu cok ters b iryerde + sata portlarıda uzun ekran kartlarından dolayı kapanabiliyor :(
  • Tamam bulmaya çalışayım ide çoğaltıcı.

Thanks
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmitcarsi

benim xp acılırken amd3700 den bile biraz geç acılıyo sanki sizin acılıştaki durum nasıl..?

yüklü programlar aynı mı..

birde sana microsoft tarafından yazılan bir proram önereceğim..

bootvis..

resimli anlatım..

buradan

indir..

buradan

hızın baya farkedecek..

• vatanda kart 153$+kdv ye ama cardfinansa,cardfinans bi bulsam hemen alacam bu kartı ama .

Kullanan arkadaşlara ; bence süper bir anakart kullanıyorsunuz,değerini bilin.Asus bi 20$ daha fiyat düşürse, bu kart ortalığı sallar f/p de
  • Arkadaşlar, bu anakartta yeni BIOS sürümleri problem çıkarıyor ve kullanıcılar memnun değil, burasını anladım. Peki 503'ten başlayarak bu sürüme kadar hangi iyileştirmelerin yapıldığına dair bir link'i olan var mı?

Yani 602 ne getirdi, ne götürdü? Sonra 700 küsür, 800 küsürlerde voltaj düşümü problemi oldu ama önceki sürümlere göre neler düzeltildi? Bu konularda kapsamlı bilgiyi nerden edinebiliriz? Böylece bu anakartı yeni almış ya da almayı düşünen benim gibi kişilere yol göstermiş olursunuz. Mesela Asus'un kendi sitesindeki forumda bir kullanıcı bu voltaj düşümünün sabit 0.1 V olduğunu, bunu engellemek için BIOS'tan voltaj ayarını 0.1 V yüksek verip sorunu hallettiğini yazıyordu. Ama bunu destekleyen başka bir yazıya rastlamadım, orası ayrı konu.

Yani demek istediğim bu BIOS sürümleri arasındaki farkları, iyiliklerini ve kötülüklerini anlatan bir kaynak bulalım ve burda yayınlayıp herkesin kullanımına sunalım. Nasıl olur?

• son biosu yükledim bir propleme rastlamadım
  • arkadaşlar birkez daha söylüyorum..

sorununuz olmadığı sürece bios update yapmayın...

elinizde patlamasın Allah korusun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 14 Aralık 2007; 8:44:27 >
  • arkadaşlar sonunda elime geçti board şu anda monte ediyorum çok mutluyum
  • yaw niye elimizde patlasın bios update o kadar zormu milletin gözünü korkutam :)
  • merhabalar. yeni sistem için bir süredir anakart bakıyorum. işlemci q6600 düşünüyorum ekran kartı da duruma göre 8600gts veya 8800gts olabilir. ds3r ile bunun arasında kaldım ama buradaki yorumları okuyunca asuse dogru bir kayma oldu..dogru yolu buldum mu bilmiyorum. sorularıma gelince..
    -ram tavsiyesi istiyorum.
    -anakartı ankarada peşin en ucuza nerede bulabilirim? sitelerden bak demeyin lütfen. hani elden peşin alınca belki daha uygun fiyata alan arkadaşlar vardır diye soruyorum. bir de vatanda bu anakartı bulamadım. p5k se var ama bu yok??
  • Ya bende bu anakartı araşatırdım ve almaya karar verdim kullananlara sorum olcak
    bende 2 tane IDE aygıt var bunları bağlarken sorun olurmu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fikrethoca

yaw niye elimizde patlasın bios update o kadar zormu milletin gözünü korkutam :)

hocam zor olduğundan değil halbusem çok kolay..

ama sorun yoksa ne diye update yapıyoruz.. onu anlamadım..
  • daha randımanlı çalışsın diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: antechriste

Ya bende bu anakartı araşatırdım ve almaya karar verdim kullananlara sorum olcak
    bende 2 tane IDE aygıt var bunları bağlarken sorun olurmu.

bir sorun olmaz bende 2 tane ide dvdwr taktım
  • quote:

Orjinalden alıntı: shearforce

merhabalar. yeni sistem için bir süredir anakart bakıyorum. işlemci q6600 düşünüyorum ekran kartı da duruma göre 8600gts veya 8800gts olabilir. ds3r ile bunun arasında kaldım ama buradaki yorumları okuyunca asuse dogru bir kayma oldu..dogru yolu buldum mu bilmiyorum. sorularıma gelince..
    -ram tavsiyesi istiyorum.
    -anakartı ankarada peşin en ucuza nerede bulabilirim? sitelerden bak demeyin lütfen. hani elden peşin alınca belki daha uygun fiyata alan arkadaşlar vardır diye soruyorum. bir de vatanda bu anakartı bulamadım. p5k se var ama bu yok??

nova bilgisayara bir bak sanırım Ankara da olacaktı 165+kdv olması lazım
    ram kingston 2*1 fevkalede işini görür zaten ram fiyatları yerlerde sürünüyor
  • ben 901 biosu kullanıyorum ve voltaj sabit tüm voltaj değerleri çivi gibi çakılı duruyor...oc potansiyeli harika diyebilirim, önceki kartım p5n-e sli ile maksimum 1200 fsp alabiliyordum bu tam bi canavar...

ASUS P5K-E WIFI AP KULLANANLAR BURAYA
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasankeyf
    yüklü programlar aynı mı..

Hemen hemen aynı programlar hddleri değiştirmedim zaten...
    Sistemi kurmadan önce pc nin hızlı açılıp kapanması benim icin önemli idi...
    Malesef yeni sistem kurdum amd den farkı yok açılma konusunda ben farkı sadece oyunlarda farkettimde diyebilirim.
  • sizlerin pc acılıstaki hızı nasıl seri acılıyomu merak ettim.

Bu arada tüm bileşenlere o.c yaptım işlemci 430x8 ram timing 5-5-5-18
    ekran kartınıda 700/1700/2000 yaptım orthos 10 dakikadır calısıyor kitlenme vs. sorun yok..
    biostan o.c menusunden voltaj falan vermedim auto da hepsi
    sadece biostan 430 çarpanı da 8 yaptım birde timingleri 5-5-5-18 yaptım şu an normal gözüküyor herşey bgaşka yapmam gereken bişe varmı acaba sıcaklıklar cpuda 45 C i geçmedi resimde aşagıdaki gibi.
    bir buçuk saattir orthos calısıyor hic hata vermedi yukardaki değerlerde en son anakart sıcaklıgı 40C cpu sıcaklıgıda 45C ydi yüklüyken.. bu Sıcaklık değerleri tehlike arz edermi?

ASUS P5K-E WIFI AP KULLANANLAR BURAYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmitcarsi -- 14 Aralık 2007; 23:42:48 >

• bu kart zaten oyun ağırlıklı oc konusunda bir fikrim yok
  • konuyu sıcak tutalım arkadaşlar :) ve tüm özelliklerini kullanımını paylaşalım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.