Şimdi Ara

ASUS P5K-E WIFI AP KULLANANLAR BURAYA (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
4
Favori
61.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

Bir kullanıcı anakart hakkında şunu yazmış: "....ama bunu alacak arkadaşlar , yanında bir adette usb mouse siparişi verseler iyi olur, çünkü mouse girişi yok :)" doğru mudur? Yani şimdi bu anakartta klasik fare girişi yok mu? Eğer böyle ise, bu tam bir saçmalık..

evet doğru,mouse girişi USB

2 hafta sonra bu anakartı alacaktım ama şimdi içime bir kurt düştü. Nasıl olurda klasik fare girişi koymazlar. Bilgisayarın USB lerinde herhangi bi arıza olsa ne olacak. Bir de bu USB fareler format esnasında sorun yaratıyor diye biliyorum. Acaba yeni nesil anakartlar hep bu şekilde mi? Şimdi işin yoksa alternatif anakart ara. Çok canım sıkıldı.

• bendeki eski fare bile usb den bağlanıyor zaten yeni üretilen tüm fareler usb den bağlanıyor xp ve vista yükledim ve format sırasında her hangi bir sorun yaşamadım usb olmasının sakıncası ne anlamış değilim neden bu kadar korkuyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N@Name -- 5 Ocak 2008; 16:04:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: N@Name

bendeki eski fare bile usb den bağlanıyor zaten yeni üretilen tüm fareler usb den bağlanıyor xp ve vista yükledim ve format sırasında her hangi bir sorun yaşamadım usb olmasının sakıncası ne anlamış değilim neden bu kadar korkuyorsunuz

Bilmiyorum daha önceden USB fare kullanmadığımdandır. Bir de bu USB birimleri arada sorun çıkarabiliyor. Korkum birazda ondan. Aslında bu tip anakartların eski donanımları da desteklemesi gerekirdi. Neyse iyiki önceden fare+kalvye almamışım. Klavye de mi USB den bağlanıyor.

Var mı uygun fiyatlı USB klavye+mause seti öneriniz.?
  • ben 2 yıldır logitech mx518 i usb kullanıyorum..ne format nede başka zamanda sorun çıkarmadı hiç..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: N@Name

bendeki eski fare bile usb den bağlanıyor zaten yeni üretilen tüm fareler usb den bağlanıyor xp ve vista yükledim ve format sırasında her hangi bir sorun yaşamadım usb olmasının sakıncası ne anlamış değilim neden bu kadar korkuyorsunuz

Bilmiyorum daha önceden USB fare kullanmadığımdandır. Bir de bu USB birimleri arada sorun çıkarabiliyor. Korkum birazda ondan. Aslında bu tip anakartların eski donanımları da desteklemesi gerekirdi. Neyse iyiki önceden fare+kalvye almamışım. Klavye de mi USB den bağlanıyor.

Var mı uygun fiyatlı USB klavye+mause seti öneriniz.?

klavye girişi var sadece usb den bağlanan mause gerekiyor

ASUS P5K-E WIFI AP KULLANANLAR BURAYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N@Name -- 5 Ocak 2008; 16:49:06 >

• @dejaay

Zaten sadece Asus P5K-E de değil yeni anakartların çoğunda yok PS/2 mouse girişi. Sadece PS/2 klavye girişi var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007Fatih

@dejaay

Zaten sadece Asus P5K-E de değil yeni anakartların çoğunda yok PS/2 mouse girişi. Sadece PS/2 klavye girişi var.

Tamamdır dostlar. Zaten anakarttan geçmem şu an için zor. Bi kaç saattir USB farelere bakıyorum.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 007Fatih

@dejaay

Tamamdır dostlar. Zaten anakarttan geçmem şu an için zor. Bi kaç saattir USB farelere bakıyorum.

usb fare A4 tech var 9dolar + kdv ydi galiba.. bende o var.. tavsiye ederim..

• valla bendede ne format atarken sorun cıkardı ne bi dos ekranın da sorun cıkardı gayet güzel..
    Şu an yeni hddmi de aldım şu an bilgisayarın performansından eskisinden daha cok memnunum..
  • beyler 0603 no'lu beta olmayan biosu yükledim beta olan 0602 idi ... 0503 kullanıyordum biraz önce yükledim 0603'ü voltaj düşmesi yok bu biosta da ... denemeler yapıyorum ilk karşılaştım bug biostan wireless'ı kapatmama rağmen windowsun wireless'ı bulması
  • bios güzell full stabilite

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 6 Ocak 2008; 1:17:24 >

• Biosu yüklemek isteyenler aşağıdaki linkten indirebilirler cok stabil bir bios

http://r apidshare.com/files/81577164/0603.rar.html

Not : r ile a arasındaki boşluğu kaldırın
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Bir kullanıcı anakart hakkında şunu yazmış: "....ama bunu alacak arkadaşlar , yanında bir adette usb mouse siparişi verseler iyi olur, çünkü mouse girişi yok :)" doğru mudur? Yani şimdi bu anakartta klasik fare girişi yok mu? Eğer böyle ise, bu tam bir saçmalık..

evet doğru,mouse girişi USB

2 hafta sonra bu anakartı alacaktım ama şimdi içime bir kurt düştü. Nasıl olurda klasik fare girişi koymazlar. Bilgisayarın USB lerinde herhangi bi arıza olsa ne olacak. Bir de bu USB fareler format esnasında sorun yaratıyor diye biliyorum. Acaba yeni nesil anakartlar hep bu şekilde mi? Şimdi işin yoksa alternatif anakart ara. Çok canım sıkıldı.

görüldüğü gibi USB
    Zaten P35 lerde çoğu firma klasik mouse u kaldırdı

• quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

Biosu yüklemek isteyenler aşağıdaki linkten indirebilirler cok stabil bir bios

bizdeki 602 bios betamıymış şimdi..?

Biosu yükledikten sonra Sıcaklıklarında herhangi bi değişiklik oldumu dostum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmitcarsi

quote:

bizdeki 602 bios betamıymış şimdi..?

Biosu yükledikten sonra Sıcaklıklarında herhangi bi değişiklik oldumu dostum?

0602 beta evet , sıcaklıklarda bir değişiklik yok coretemple kontrol ederim herzaman

• quote:

teşekkürler deniyorum hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N@Name -- 6 Ocak 2008; 12:45:46 >
  • arkadaşlar şimdi benim bios yüklü olarak 0603 geldi.. ve default olarak kullanıyorum.. sadece disket sürücüyü disabled yaptım.. onun dışında da bişeye dokunmadım..

acaba sizinde önereceğiniz keinlikle şu ayarı değiştirmelisin diyeceğiniz bir özellik var mı..

bir de bir başlık açtım önemine binaen... burada sizlerede sormak istiyorum..internetteyim.. ve kasadan didididididididi diye sesler gelmeye başladı.. bilgisayar kitlendi..kapayamadım.. mecburen fişi çektim.. tekrar taktım.. görüntü yok.. kasayı açtım.. kablolarla oynadım..bilgisayarı tekrar açtım ve overclocking failed.(oc kesinlikle yapmadım ve yanlışlıkla da yapmış olmam mümkün değil).. devam etmek için f1 e basın falan bir kaç yazı çıktı.. f1 e bastım.. bios a girdi.. korkudan hemen bios ayarlarını default yaptım.. çıktım ve tekrar başlattım.. güvenli kipte başladı.. ve açıldıktan sonra kapatarak normal şekilde başlattım..

şimdi sizce anakart bundan zarar görmümüdür yada neydi bu ses..

• o dıt sesi genelde fanlar durunca filan gelir , belli bir sıcaklığın üstüne cıkılınca vss gelir şuanda bir sorun yoksa devam et bişey olmaz merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 7 Ocak 2008; 0:07:46 >
  • şu içindeki hoparlör anakarta dahili olan oradan geliyodu..

şu an problem yok...
  • ASUS P5K-E WİFİ/AP anakart almayı düşünüyorum, almak istememdeki maksat, başka bir daireden gelen internet baglantısını kendi evim içinde kablosuz olarak dagıtmak (laptop la diger odalarda net e baglanabilmek) anakartla gelen wifi-ap cihazı bu işe yarıyor galiba, ben öyle anladım, bu anakartı alsak söyledigim şekilde kullanabilirmiyiz ? Teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.