Şimdi Ara

ASUS P5K-E WIFI AP KULLANANLAR BURAYA (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
4
Favori
61.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yerine 2 adet 160gb wd sata2 8mb aldım
    önceleri önbellekten dolayı moralim bozulur mu acaba diyordum ama bu anakartın raid performasına hayran kaldım. böyle bir performans daha önce hiç bir pc de görmemiştim.
    bence herkes raid0 yapmalı o kadar söylim
  • bende yapıcam da işin içinden cıkamıcam diye korkuyorum. 3 tane harddisk var şu an 2 si segate birisi samsung. Biri 410AS biri 624AS bunlar raid olurmu.Bunlar raid olursa samsungu nasıl yapcaz yada samsung u raid dışı bıraktıgımız zaman 2 seagete raid yapıldıktan sora taksak icindeki veriler gitmemiş bi şekilde kullanabilirmiyiz samsungu..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmitcarsi -- 11 Ocak 2008; 23:31:11 >
  • arkadaşlar bu boardu aldığımdan beri cpu sıcaklığı 50derecenin altına düşmedi fan sesinden duramaz oldum. Sizdede bu tür bir problem varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmitcarsi

bende yapıcam da işin içinden cıkamıcam diye korkuyorum. 3 tane harddisk var şu an 2 si segate birisi samsung. Biri 410AS biri 624AS bunlar raid olurmu.Bunlar raid olursa samsungu nasıl yapcaz yada samsung u raid dışı bıraktıgımız zaman 2 seagete raid yapıldıktan sora taksak icindeki veriler gitmemiş bi şekilde kullanabilirmiyiz samsungu..?

Samsungu cıkar seagateleri raid yap ondan sonra tak hiç bişi olmaz bilgilerine. Farklı yapılardaki diskler raid olur.
  • cpu ben de 25-30 arası
  • Arkadaşlar yeni bios çıkmış 0906 isteyenler aşağıdaki linkten indirebilirler,
    http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us
    Asus forum da beğenenler de olmuş ,beğenmeyenler de :)
    Kullanıcı yorumlarından,
    + Daha önce 40-55 derece olan sıcaklık 29-30 dereceye düşmüş.
    + Daha önce Hard disk ışığının düzenli çalışmadığını (0901 de) şimdi ise normal çalıştığını ???
    - 0906 ya yükseltenler Vista ve XP de AI Suite çalışmıyormuş,
    - Makinanın hızının %5 azaldığını, ram hızının %10 arttığını (tekrar eski bios'a döndüğünü)

anlayacağınız hala daha sorunsuz bir bios yok gibi...

• Arkadaşlar bu fotonun yaklaşık alt ortasındaki 8 pin güç girişini siz nasıl bağladınız? Benim PSU da 8 pin power yok BS2 500W. Adaptörle 8 pine çevirdinizmi yoksa 4 pin mi taktınız? Farkı ne oluyor, yedek besleme gibi mi? Teşekkürler

ASUS P5K-E WIFI AP KULLANANLAR BURAYA
  • quote:

Orjinalden alıntı: Concepto

Arkadaşlar bu fotonun yaklaşık alt ortasındaki 8 pin güç girişini siz nasıl bağladınız? Benim PSU da 8 pin power yok BS2 500W. Adaptörle 8 pine çevirdinizmi yoksa 4 pin mi taktınız? Farkı ne oluyor, yedek besleme gibi mi? Teşekkürler

evet bu benimde dikkatimi çekti yardımcı olurmusunuz
  • oraya 8 pin takılıyormu kapalı ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: huso11

Arkadaşlar yeni bios çıkmış 0906 isteyenler aşağıdaki linkten indirebilirler,
    Kullanıcı yorumlarından,
    + Daha önce Hard disk ışığının düzenli çalışmadığını (0901 de) şimdi ise normal çalıştığını ???
    - Makinanın hızının %5 azaldığını, ram hızının %10 arttığını (tekrar eski bios'a döndüğünü)

ben de yükledim bu biosu ve ai suite calışmıyor. Eski biosu tekrar mı yüklesek. Asus bu biosa göre belki ai suiti de güncellemiştir.

• quote:

Orjinalden alıntı: huso11

Arkadaşlar yeni bios çıkmış 0906 isteyenler aşağıdaki linkten indirebilirler,
    Kullanıcı yorumlarından,

Nasıl beceriyorlar bunu ya? Hakkaten aklım almıyor. Bravo, ne diyim...

• arkadaşlar bu kart ile p35c ds3r arasındaki fiyat farkı neden?(yaklaşık 40dolar daha ucuz ds3r) birde hangisi daha iyi o/c olur?
  • crossfire+wifi
  • quote:

Orjinalden alıntı: alper1391

crossfire+wifi

CrossFire+Wifi+eSata+DDR2 1066/1200 bellek desteği.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007Fatih

quote:

crossfire+wifi

CrossFire+Wifi+eSata+DDR2 1066/1200 bellek desteği + firewire + sıcaklık + daha stabil oc potansiyeli (ds3r kullanmadım ama yorumlara göre diyorum)
  • quote:

Orjinalden alıntı: shearforce

quote:

Orjinalden alıntı: 007Fatih

quote:

crossfire+wifi

CrossFire+Wifi+eSata+DDR2 1066/1200 bellek desteği + firewire + sıcaklık + daha stabil oc potansiyeli (ds3r kullanmadım ama yorumlara göre diyorum)

Başka söze gerek yok sanırım.

• ama ds3r de ddr 3 ve 8sata var yani yine yakın bi fiyat olması gerekmez mi.mesela p5kc ile de çok fiyat farkı var. ben anakart alcam ama çok kararsızım cf düşünmüyorum yanlız o/c da en iyisi hangisi ise onu alacağım
  • Şunu söyliyebilirim P5K-E o/c konusunda çok başarılı.

E6750@3800 MHz ve Kingston HyperX DDR2 @1200 MHz bellekleri stabile şekilde kullanıyorum hiçbir sorun yok.
  • Beyler slm, ben de Crossfire a geçiş yapacağımdan dolayı 965P-DS3 ile bu anakartı takas ettim (70 YTL verdim tabii üzerine).

Anakarttan şu anda memnunum. 0901 Bios u yüklü üzerinde, sizce 0906 yı yükliyim mi ne yapıyım.

E6600 işlemcim var ve voltajı auto da bırakmazsam 3.2 de olsun 2.7 de olsun genelde açamıyor Windows u. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir. Auto da bıraktığımda ise 3.2 yi açıyor ancak CPU-Z ten baktığımda 1.368 V güç veriyor ve bu bana biraz fazla geldi geri çektim. Şu an defaul ta kullanıyorum ve önerilerinizi bekliyorum.

Bu arada ekran kartım tabii ki 3870 ve inşallah 4-5 ay sonra bir tane daha alacağım ve CF ı yapacağım. Tabii darboğazdan kurtulmak için bir de Q serisi işlemci alabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Concepto

Arkadaşlar bu fotonun yaklaşık alt ortasındaki 8 pin güç girişini siz nasıl bağladınız? Benim PSU da 8 pin power yok BS2 500W. Adaptörle 8 pine çevirdinizmi yoksa 4 pin mi taktınız? Farkı ne oluyor, yedek besleme gibi mi? Teşekkürler

ASUS P5K-E WIFI AP KULLANANLAR BURAYA

Bilgisi olan varsa cevap bekliyoruz, siz nasıl bağladınız?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.