Şimdi Ara

ASUS P5K-E WIFI AP KULLANANLAR BURAYA (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.204
Cevap
4
Favori
61.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: izmitcarsi

çıldırcam arkadaş ya bu pcyi topladıgımdan beri hep sorun hep sorun amd sistemim bu kadar sorun cıkarmıyodu ya. ARkadaşlar yok mu bi önerisi olan ben neden tıkladıgımda cok geç açılıyor hemen hemen bi 10 snyi buluyor.

Siz açtıgınız da ise anında acılıyor diyosunuz. bilgisayarıma tıkladıgınız zamanki bilgisayarım penceresi cıktıgı hızla aynı hızdamı acılıyor sizinki.?

Ben ise hala bilgisayarın windows performansını bu sisteme göre hızlı bulmuyorum..

Anakartı değiştirdikten sonra format attın mı bilgisayarına ? Yani üzerinde sıfır sistem mi bulunuyor ? Bende performans oturdu ve baya hızlı çalışıyor. Özellikle USB lerin hızlarından çok memnunum. Çatırt diye görüyor hiç bekleme yapmadan. Harddisk in IDE mi ? Intel in yeni kartlarında IDE pek verimli çalışmıyor diyordu bazı incelemelerde ancak o kadar bir sorun olacağını zannetmiyorum.

Bence sistemine bir format at düzelecektir. Bir de BIOS u falan kontrol et, CPU, RAM değerleri düzgün mü ? Benim RAM i auto bıraktığımda 5-5-5-21 olarak gördü.

• MSI OC Edition 8800GT kullanıyorum. Pencere açılmalarında çok iyi sistem performansı. E8400 gelene kadar E2140 aldım şu an onunla kullanıyorum fakat performansı çok tatminkar. Sende sadece o pencerede olması ilginç windows kurmakla ilgili olduğunu düşünmüyorum. O programın özelliği olabilir sıcaklıkları ve durumu analiz edip öyle açıyordur belki.

quote:

sıcaklıgı göstermesi icin internetten indirilen program nvidia monitor diye..
    tıkladıgın gibi acılıyomu bende kac kere windows kurmama ragmen her kurdugum windowsta aynı sorun var 10 sn lik bi gecikmeyle acılıyo..
    Concepto ekran kartın 8800 gt mi
  • Beyler bu sistemin voltajları yanlış gösterme olayı (CPU-Z) nedir ? Yani BIOS a giriyorum voltaj değerini CPU-Z te bakıyorum .1 falan düşük gözüküyor. Hangisi doğrudur ? BIOS mu CPU-Z mi ?

Çünkü auto voltaj ile 3.0Ghz de 1.32 voltajda çalışıyor şu anda sistem. BIOS a 1.32 girersem acaba gerçekten tam vermiş olur muyum ?

BIOS um 0901, bir de BIOS update i USB den nasıl yapıyoruz ?
  • bu anakartta acaba 2x1gbKingston 1066 ramler dual olarak çalışıyormu? özelliklerinde 800e kadar dual filan yazıyorduda. 1066da dual olarak çalışıyorsa yapışcam bu kart'a :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hasbi 81

quote:

Orjinalden alıntı: shearforce

doğru mu anladım sorduğun soruyu bilmiyorum ama bendeki PSUda o 4 pini diğer taraftan bağımsız yapmışlar. yani istersen takıyosun istersen takmıyosun anakartın durumuna göre. bu anakarta onu da takmak gerekiyor.

Hayır. Anakartın sol-üst köşesindeki konnektörden bahsediyor arkadaş. Anakart özelliklerinde 8 pin diye yazıyor ama sanırım 4 tanesinin üzeri siyah bir plastikle kapatılmış olarak geliyor (henüz anakartı almadığım için fotoğraflara göre konuşuyorum). Bunların 8'li şekilde bağlanması şart mı? Siz nasıl bağlıyorsunuz?

hayır 8 pin baglanması şart değil. anakart kitapçığında da yazıyor. zaten standart halde diğer 4 pinin üzeri kapalı dediğiniz gibi.

• quote:

Orjinalden alıntı: tutunamayanlar

bu anakartta acaba 2x1gbKingston 1066 ramler dual olarak çalışıyormu? özelliklerinde 800e kadar dual filan yazıyorduda. 1066da dual olarak çalışıyorsa yapışcam bu kart'a :)

evet çalışıyor
  • quote:

çıldırcam arkadaş ya bu pcyi topladıgımdan beri hep sorun hep sorun amd sistemim bu kadar sorun cıkarmıyodu ya. ARkadaşlar yok mu bi önerisi olan ben neden tıkladıgımda cok geç açılıyor hemen hemen bi 10 snyi buluyor.

Siz açtıgınız da ise anında acılıyor diyosunuz. bilgisayarıma tıkladıgınız zamanki bilgisayarım penceresi cıktıgı hızla aynı hızdamı acılıyor sizinki.?

Ben ise hala bilgisayarın windows performansını bu sisteme göre hızlı bulmuyorum..

program açılırken donanımı taradığı için gecikmeli açılıyor olabilir... donanım driverlarının yeni versiyonunu yüklemeni tavsiye ederim... sorun çözülebilir
  • tarafımdan silinmiştir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1900 -- 15 Ocak 2008; 13:48:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: svideoz

gayet stabildir p5k-se almadığın sürece sıkıntı çekmezsin

svideoz arkadaşım imzanda ocz ram kullandığını gördüm sormak istediğim,

bende 1 gb OCZ ddr2 800 mhz gold edition ram var,

asus p5K-E wifi anakart alacam ram ile uyumsuzluk sorunu yaşarmıyım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1900 -- 15 Ocak 2008; 13:50:02 >
  • dostum uyumlu olmaması için bir neden yok ki..

neden olmasın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan1900

quote:

anakartın kitapçığında desteklediği ramler yazıyor oraya bakıp alabilirsin daha sonra problem çıkarmaz

• quote:

Orjinalden alıntı: hasankeyf

dostum uyumlu olmaması için bir neden yok ki..

neden olmasın...

doğruda ne anakartın uyumluluk listesi ile ram uyumluluk listesinde

anakart adı yazmıyor!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: marcorcun

quote:

Orjinalden alıntı: gokhan1900

quote:

anakartın kitapçığında desteklediği ramler yazıyor oraya bakıp alabilirsin daha sonra problem çıkarmaz

anakart kitapçığından değil çizgi elektroniğin web sitesinde
    anakart bölümünde bu ürünün desteklediği ram adı olarak OCZ RAM yazmamakta!!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: marcorcun
    program açılırken donanımı taradığı için gecikmeli açılıyor olabilir... donanım driverlarının yeni versiyonunu yüklemeni tavsiye ederim... sorun çözülebilir

daha önceki windows ta denemiştim yine aynı şekil açıyodu bende herkeste bölemi acıyo acaba dedim sorayım dedim sordum moralim bozuldu şimdi.
    Oyun kurarken mesela dvdden explorer acıyorum bi iki tane daha acıyorum hafiften kasılıyor bu normal olabilirmi bilmiyorum ama az cok iyi bi sistem kurduk windows ta performans mükemmel olması lazım benim tahminim ama malesef tam verim alabildigimi sanmıyorum..
  • sanırsam gıgabyte p5 ds3r bu karttan cok daha ıyı ve o.c. potansıyelı yuksek
  • quote:

shabani
    sanırsam gıgabyte p5 ds3r bu karttan cok daha ıyı ve o.c. potansıyelı yuksek

bu yoruma verilecek cevapları çok merak ediyorum.ama tabii p5k-e nin wifi e-sata cf gibi bazı ihtiyaca yönelik artıları var.

benim asıl sormak istediğim p5k-e wifi için kaç waltluk güçkaynağı yeterli olur acaba?önerbileceğiniz ucuzyollu hangi güç kaynakları var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: shabani

sanırsam gıgabyte p5 ds3r bu karttan cok daha ıyı ve o.c. potansıyelı yuksek

Arkadaşlar böyle mesajlara sakın aldanmayın , p35-ds3 r yi 2 gün kullandım 3. gün sattım boardda çok aşırı derecede voltaj düşmesi yani vdroop var ! biostan 1.4 veriyorsunuz işlemci yüke bindiğinde ise neredeyse 1.3 lere kadar düşüyor buda overclock ne kadarda başarısız olduğunun bir kanıtı,, Asus'da ise sadece 0.025 v lik bir düşüş var , ki bende oda yok pencil mod ile idle ve loaddaki voltaj seviyem hep aynı son olarak bu board p5k-deluxe modeli ile aynıdır ;

ASUS P5K-E WIFI AP KULLANANLAR BURAYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 15 Ocak 2008; 17:18:01 >

• pekı asusun ses yongası vistada 5.1 ile uyumlumudur? bired g.byets ultra durable 2 dıye bır ozellıgı on palana cıkarıyor buna ne dersınız
  • Asus'daki ses yongası gigabyte'ınkinden cok daha iyi , ses kalitesi açısındanda daha başarılı bir yonga ADI soundmax , ultra durable dediği ise katı kapasitör demek , asus'da aynı şekilde tüm kapasitörler katıdır
  • arkadaşlar bu kartı 3 haftadır kullanıyorum yalnız bir sorunum var.işlemcim e6750 ve sıcaklık boşta 12 derece gözüküyor(hava soğutmada imkansız)bunu araştırdım ben asusun sitesinde ve yeni bios güncellemleriyle bunun giderildiği yazıyodu.ben en son biosu indirdim ama sizin de görüşlerinizi almak istediğimden daha update etmedim.kullananlar varsa yorumlarını yazabilirler mi?teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.