Şimdi Ara

ASUS P5K-E WIFI AP KULLANANLAR BURAYA (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
4
Favori
61.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • doğru mu anladım sorduğun soruyu bilmiyorum ama bendeki PSUda o 4 pini diğer taraftan bağımsız yapmışlar. yani istersen takıyosun istersen takmıyosun anakartın durumuna göre. bu anakarta onu da takmak gerekiyor.
  • Bir önceki sorumu tekrarlıyorum + olarak acaba siz hangi yolu kullanıyorsunuz BIOS için, ASUS Winflash çalışıyor mu ? yoksa Ez-Flash mı kullanmak lazım bu anakart ile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shearforce

doğru mu anladım sorduğun soruyu bilmiyorum ama bendeki PSUda o 4 pini diğer taraftan bağımsız yapmışlar. yani istersen takıyosun istersen takmıyosun anakartın durumuna göre. bu anakarta onu da takmak gerekiyor.

Hayır. Anakartın sol-üst köşesindeki konnektörden bahsediyor arkadaş. Anakart özelliklerinde 8 pin diye yazıyor ama sanırım 4 tanesinin üzeri siyah bir plastikle kapatılmış olarak geliyor (henüz anakartı almadığım için fotoğraflara göre konuşuyorum). Bunların 8'li şekilde bağlanması şart mı? Siz nasıl bağlıyorsunuz?
  • Hasbi 81 Kullanım kılavuzuna 8-pin EPS bağlanması şart değilmiş ben 4-pin ATX12V bağladım stabil şekilde çalışıyor ama farkı ne olur onu tam anlayamadım. Güç kaynağının yeteli amperi vermediği durumda 8-pine ihtiyaç duyuyor olabilir. 18A veriyor BS2 4-pinle anakart 16A istiyor bu durumda sorun yok sanırım.

Birde birkaç sorum daha var cevaplayan arkadaslara simdiden teşekkürler.

Asus Silent Square Pro işlemci soğutucunun bağlantı kablosu 3-pinli anakartta cpu fan bağlantı yeri 4-pine göre hazırlanmış. Sogutucuya voltajı mecburen 3 pinli chasis fan bağlantı noktasından alıyorum. Sistem bu durumda CPU Fan görmediği için fan arızası veriyor açılışta. CPU fanı olarak orjinal 4 lü girişe 4-pinli bir fanı kasa fanı olarak taktım. Normal şekilde çalışıyor işlemci fanı bu durumda manuel kontrollu olduğu için sorun değil ama kasa fanını cpu fanı olarak görmesinin herhangi bir olumsuzluğu olurmu?

Overclock yaparken bios danmı yoksa anakartın cd sinden cıkan yazılımlarlamı yapmayı tercih ediyorsunuz?

• bios update yapmam lazım nasıl yapılacağını anlatacak arkadaş varmı? en son biosu usb hdd ye yükledim biostan ez flash a girdim usb hdd görünmüyor?
  • yaptım arkadaşlar gerenk kalmadı saolun.
  • Bende fan ayarlarını hallettim teşekkürler.
  • en son bios biraz sorunlu ben sildim eskisini yükledim.
  • arkadaşlar bi sorum daha var.MSI p35 serisinden hangi kart p5k-e wifi/ap ye denktir?
  • Arkadaşlar ben 4 kanal ses almayı bir türlü beceremedim bu kartla, acaba bu problemi yaşayan var mı ? Gelmiyor sen arka hoparlörlerden
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordareon

Arkadaşlar ben 4 kanal ses almayı bir türlü beceremedim bu kartla, acaba bu problemi yaşayan var mı ? Gelmiyor sen arka hoparlörlerden

vista mı yüklü ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: marcorcun

quote:

Orjinalden alıntı: lordareon

Arkadaşlar ben 4 kanal ses almayı bir türlü beceremedim bu kartla, acaba bu problemi yaşayan var mı ? Gelmiyor sen arka hoparlörlerden

vista mı yüklü ??

Sorun buraya yazdıktan sonra kendi kendine çözüldü Heralde biri pşişik forumu kullanarak halletti

• quote:

TrakON

arkadaşlar bi sorum daha var.MSI p35 serisinden hangi kart p5k-e wifi/ap ye denktir?
  • Arkadaşlar 8800gt erkan kartı olanlara bi sorum olcak

nvidia sıcaklık programı ve control paneli açarken 10 sn lik bi gecikme oluyo bende acaba bu sizdede oluyomu..? yoksa tıkladıgınız gibi pencere karşınıza geliyomu lütfen cevap verin..
  • Anında açılıyor bende. Bu arada Nvidia sıcaklık programı nedir onu anlamadım?
  • sıcaklıgı göstermesi icin internetten indirilen program nvidia monitor diye..
    tıkladıgın gibi acılıyomu bende kac kere windows kurmama ragmen her kurdugum windowsta aynı sorun var 10 sn lik bi gecikmeyle acılıyo..
    Concepto ekran kartın 8800 gt mi
  • bende anında açılıyor
  • alla alla ya benim bilgisayarda sorunmu var ya ben bu işi bi çözemedim psu dandır dedik gittik psu da aldık ama yine sorun cıkmaya devam ediyo.?

Bunun sebebi neyden olabilir arkadaşlar ramlerdenmi acaba yoksa anakarttanmı.?

Ben bu bilgisayarın windows perfarmansına hiç ısınamadım acıkcası oyunlarda sorun yok ama bi yerde bi sorun var ama çözemedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmitcarsi -- 14 Ocak 2008; 17:04:47 >
  • asus anakart ocz 1gb 800 mhz ram le uyum sağlarmı????

ocz gold edition

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan1900 -- 14 Ocak 2008; 17:36:27 >
  • çıldırcam arkadaş ya bu pcyi topladıgımdan beri hep sorun hep sorun amd sistemim bu kadar sorun cıkarmıyodu ya. ARkadaşlar yok mu bi önerisi olan ben neden tıkladıgımda cok geç açılıyor hemen hemen bi 10 snyi buluyor.

Siz açtıgınız da ise anında acılıyor diyosunuz. bilgisayarıma tıkladıgınız zamanki bilgisayarım penceresi cıktıgı hızla aynı hızdamı acılıyor sizinki.?

Ben ise hala bilgisayarın windows performansını bu sisteme göre hızlı bulmuyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmitcarsi -- 14 Ocak 2008; 22:13:29 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.