Şimdi Ara

ASUS P5K-E WIFI AP KULLANANLAR BURAYA (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
4
Favori
61.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hdd lerin hepsi ntfs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikrethoca -- 29 Mart 2008; 1:59:09 >
  • [Deleted by Admins]
  • ark.lar bu anakartla adata nın ramlarından almak ıstıyorum ama bu anakart cl5 desteklıyormu.daha dogrusu ramlarda cl5 nedir.bılmıyorum.adtanın alcagım ramınde cl5 yazıyo.sorun cıkarmı bu anakrtta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fanatik85 -- 29 Mart 2008; 15:52:46 >
  • Arkadaşım rahatlıkla alabilirsin o anakartın desteklemesi ile alakalı deyil cl4 veya cl5 var ddr2 ramlerde ddr3 ram almadıktan sonra hertürlüsünü destekler rahat ol ama tavsyem cl4 performans ram alman
  • bende 1 haftadır vista kullanıyorum ne yazıkki 4+1 i tam kullanamıyorum 2+1 olarak çalışıyor. Xp deyken de aynı model çalışıyodu soundmax 5.1 channel i seçiyodm düzeliyodu ama vistada bir türlü düzelmedi bundaki yani vistadaki soundmax ta blackhawk çıkıyo xpdeyken böle bişe çıkmıyodu. 4 spekearsı seçiyom yine çıkmıyo 5.1 i seçiyom yine çıkmıyo acaba neden kaynaklanıyo biliyorum belki çok basit bi ayar ama her şeyi denedim sanki yinede 4+1 ses alamadım. BEnim vista sorunlumu acaba.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmitcarsi -- 29 Mart 2008; 23:26:29 >
  • slm arkadaslar

e8200 için
    msı p35 platinum yerine bu kartı alsam verdigim paraya degermi ??
    bana biraz tuzlu gelecek çünkü de
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmitcarsi

bende 1 haftadır vista kullanıyorum ne yazıkki 4+1 i tam kullanamıyorum 2+1 olarak çalışıyor. Xp deyken de aynı model çalışıyodu soundmax 5.1 channel i seçiyodm düzeliyodu ama vistada bir türlü düzelmedi bundaki yani vistadaki soundmax ta blackhawk çıkıyo xpdeyken böle bişe çıkmıyodu. 4 spekearsı seçiyom yine çıkmıyo 5.1 i seçiyom yine çıkmıyo acaba neden kaynaklanıyo biliyorum belki çok basit bi ayar ama her şeyi denedim sanki yinede 4+1 ses alamadım. BEnim vista sorunlumu acaba.?

sadece müziklermi 2.1 olarak çalıyo heç bir ac3 film filan denedin mi oyunlarda durum neydi bende x-fi extreme gamer var bu anakartı yeni aldım vista kullanmadım onboard da eski anakartım m2n32sli deluxe dü x-fi yi almadan önce vistada müzik dinlerken sesler 2.1 oyun oynarken olsun 5.1 destekli film izlerken olsun 5.1 çalışıyodu vistada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benjamin_09 -- 30 Mart 2008; 13:49:58 >

• bendede bu anakarttan var ancak benim kart ilk geldiğinde 703 nolu biosdu ben 1006 yükselltim ama geri 703 nolu bioso geri çevirmek istiyorum fakat 703 nolu bios hiç biyerde yok acaba neden böyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: yanlızkurt195

bendede bu anakarttan var ancak benim kart ilk geldiğinde 703 nolu biosdu ben 1006 yükselltim ama geri 703 nolu bioso geri çevirmek istiyorum fakat 703 nolu bios hiç biyerde yok acaba neden böyle

Bende ilk aldığımda 0703 bios ile gelmişti anakart. Sonra 0503 ve 0602 bioslarını kullandım. Son olarak şu an 1006 Biosu kullanıyorum. Sen 0703 nolu biosa neden geri dönmek istiyorsun ?
  • 007Fatih
    sana bişey sormak istiyorum anakartım belli ama neden bütün p5k-e wifi anakartların üstünde p5k-e wifi yazarken benimkinde p5k-e yazıyor sadece çok merak ediyorum biliyorumki p5k-e diye başka bi anakart modelide var asusun yoksa benimki çokma p5k-e wifi ap mi resimde yollarım biraz sonra
    edit:resim ekleme

ASUS P5K-E WIFI AP KULLANANLAR BURAYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espial -- 30 Mart 2008; 16:15:41 >
  • quote:

007Fatih
    sana bişey sormak istiyorum anakartım belli ama neden bütün p5k-e wifi anakartların üstünde p5k-e wifi yazarken benimkinde p5k-e yazıyor sadece çok merak ediyorum biliyorumki p5k-e diye başka bi anakart modelide var asusun yoksa benimki çokma p5k-e wifi ap mi resimde yollarım biraz sonra

Merak etme dostum. Anakartın P5K-E Wifi-AP

Galiba ilk çıkan P5K-E Wifi'lerde o şekilde yazıyordu. Sonraki revizyon kartlarda sadece P5K-E yazıyor. Benimkinde de öyle yazıyor. Hatta ilk başta bende kıllanmıştım bu durumdan ama P5K-E Wifi'nin 0503, 0602 ve 1006 Bios'unu yükledim ve farklı bir kart olmadığını anladım.

Örneğin aşağıdaki resimdeki anakartda P5K-E Wifi-AP ama PCI-Express slotu üzerinde P5K-E yazıyor. Yeni P5K-E Wifi'lerin hepsi böyle sorun yok yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 30 Mart 2008; 16:38:32 >

• yazından anladığım kadarıyla eski revizyonlardamı asus p5k-e wifi ap diye mi yazıyo bide bunun en son revizyon sürümü hangisi sorularım fazla oldu kusura bakma anakartı alallı bir ay olmadı vatanın 6 marttaki kampanyasında 198 ytl almıştım yoksa yine alamazdım
    quote:

Orjinalden alıntı: 007Fatih

quote:

007Fatih

Merak etme dostum. Anakartın P5K-E Wifi-AP

Galiba ilk çıkan P5K-E Wifi'lerde o şekilde yazıyordu. Sonraki revizyon kartlarda sadece P5K-E yazıyor. Benimkinde de öyle yazıyor. Hatta ilk başta bende kıllanmıştım bu durumdan ama P5K-E Wifi'nin 0503, 0602 ve 1006 Bios'unu yükledim ve farklı bir kart olmadığını anladım.

Örneğin aşağıdaki resimdeki anakartda P5K-E Wifi-AP ama PCI-Express slotu üzerinde P5K-E yazıyor. Yeni P5K-E Wifi'lerin hepsi böyle sorun yok yani

• Revizyon farkı derken ilk üretilen anakartlardan bahsediyorum. Yani mesela Gigabyte'daki gibi Rev1.1, Rev2.0 gibi farklı bir revizyon durumu yok.

Galiba Asus ilk üretilen P5K-E Wifi lerde P5K Deluxe PCB si kullanmış. Sadece çipset soğutucularını değiştirmiş ve PCB deki P5K Deluxe yazısı üzerine P5K-E Wifi-AP yazılı bir etiket koyarak piyasaya sunmuş kartı. Sonraki üretilen serilerde ise PCB de küçük bi değişiklik yaparak o yazıyı P5K-E yapmış. Tabi şu an satılan tüm P5K-E Wifi-AP anakartlarda PCB üzerinde sadece P5K-E yazıyor. Anakartlar arasında performans ve özellik olarak hiçbir fark yok çünkü aynı kartlar

Bahsettim olay şu,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 30 Mart 2008; 18:43:52 >

• İşlemci INTEL Core2 DUO E8400
    RAM OCZ 2GB DDR2 800 KIT(2x1GB) PC2-6400 Reaper HPC Edition CL4
    HDD SEAGATE 250GB 7200RPM 16MB SATAII NCQ
    VGA MSI - NX8800GT-T2D512E OC
    Ses Kartı CREATIVE SoundBlaster Live 7.1 24Bit
    Anakart ASUS P5K-E WIFI-AP
    DVD Sürücüsü ASUS 1814BLT 18X ± DOUBLE LAYER LIGHTSCRIBE SATA
    Disket Sürücü OEM
    Kart Okuyucu Rain
    Kasa AOPEN H600B-B27 350W SİYAH KASA
    PSU TAGAN 2 FORCE II 700W GÜÇ KAYNAĞI
    UPS POWERCOM IMD 625AP Digital

Kolay gelsin... Yukarıdaki sistemim saçma sapan zamanlarda kilitleniyordu... BIOS güncelleyeli sorun yok, ama tesadüf de olabilir... Sizce böyle bir şey mümkün mü?
    Teşekkürler...
  • biosu update yapmadan muhtemelen bios e8400 tam anlamıyla tanımıyordu ve bazı takilmakar yaşanıyordu sizde biosu update edince işlemci tanıma sorunun düzeldi buna bağlı olarak takılmalar gitti benim şahsi görüşüm
    quote:

Orjinalden alıntı: high_templar

İşlemci INTEL Core2 DUO E8400
    RAM OCZ 2GB DDR2 800 KIT(2x1GB) PC2-6400 Reaper HPC Edition CL4
    HDD SEAGATE 250GB 7200RPM 16MB SATAII NCQ
    VGA MSI - NX8800GT-T2D512E OC
    Ses Kartı CREATIVE SoundBlaster Live 7.1 24Bit
    Anakart ASUS P5K-E WIFI-AP
    DVD Sürücüsü ASUS 1814BLT 18X ± DOUBLE LAYER LIGHTSCRIBE SATA
    Disket Sürücü OEM
    Kart Okuyucu Rain
    Kasa AOPEN H600B-B27 350W SİYAH KASA
    PSU TAGAN 2 FORCE II 700W GÜÇ KAYNAĞI
    UPS POWERCOM IMD 625AP Digital

Kolay gelsin... Yukarıdaki sistemim saçma sapan zamanlarda kilitleniyordu... BIOS güncelleyeli sorun yok, ama tesadüf de olabilir... Sizce böyle bir şey mümkün mü?
    Teşekkürler...

• Teşekkürler. Ne var ki sorunu çözdüm. MEMTEST adlı programda RAMleri teker teker takıp test ettim. Modüllerden biri 1 saatte binlerce error verdi. Ki tek error bile problemdir... RAMi değiştireceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soner_1986

quote:

Orjinalden alıntı: izmitcarsi

bende 1 haftadır vista kullanıyorum ne yazıkki 4+1 i tam kullanamıyorum 2+1 olarak çalışıyor. Xp deyken de aynı model çalışıyodu soundmax 5.1 channel i seçiyodm düzeliyodu ama vistada bir türlü düzelmedi bundaki yani vistadaki soundmax ta blackhawk çıkıyo xpdeyken böle bişe çıkmıyodu. 4 spekearsı seçiyom yine çıkmıyo 5.1 i seçiyom yine çıkmıyo acaba neden kaynaklanıyo biliyorum belki çok basit bi ayar ama her şeyi denedim sanki yinede 4+1 ses alamadım. BEnim vista sorunlumu acaba.?

sadece müziklermi 2.1 olarak çalıyo heç bir ac3 film filan denedin mi oyunlarda durum neydi bende x-fi extreme gamer var bu anakartı yeni aldım vista kullanmadım onboard da eski anakartım m2n32sli deluxe dü x-fi yi almadan önce vistada müzik dinlerken sesler 2.1 oyun oynarken olsun 5.1 destekli film izlerken olsun 5.1 çalışıyodu vistada

herşeyde 2.1 olarak ses çıkıyo iki tweterdan ses gelmiyo hiç bi türlü.. Xpdeyken böle bişe yok tu.

• denedim maalesef aynı ön girişleri pek kullanmıyorum öylece kaldı.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.