Şimdi Ara

ASUS P5K-E WIFI AP KULLANANLAR BURAYA (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
4
Favori
61.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bide benim yukarda göstermiş olduğum ısı ile ilgili yorum yapsanız ne olacak bu anakartın hali
  • quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

yükledim biosu gayet güzel öneririm

Evet bende yükledim ve gayet memnunum.
  • Bugün Q6600 GO aldım. 1012 BIOS sürümünde Speed Step açık ve kapatacak bi ayar da bulamadım. Nereden kapatabilirim ¿
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsTeNnu

Bugün Q6600 GO aldım. 1012 BIOS sürümünde Speed Step açık ve kapatacak bi ayar da bulamadım. Nereden kapatabilirim ¿

Speed-Step ve C1E Support ayarlarını Disable yapman yeterli.
  • @007Fatih Teşekkür ederim C1E Support Disable olunca Speed step ortadan kalktı. Şu vdrop olayı da tam olarak bir çözülse süper olacak... P35 Chipsetinden kaynaklanıyor sanırım bu olay da.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TolgaPolat

Enteresan, başka da bi fikrim yok açıkcası, son olarak tavsiyem tekrardan sp2 li windows kurup öyle deneyin tekrar

sorunu çözdüm yeniden format attım herşey normale döndü fakat programları kurunca yine aynı şey oldu
    neticede hiç ummadıgım bir programı kurunca sorun verdiğini gördüm windows advanced care
    sorumlu bu imiş ilgin için tşk
  • 2 dosya var ama yeni biosta nasıl oluyo bu ilk defa karşılaştım
  • asus p5k-e wifi ((anakart üzerindeki extpwr))** power suppy gelen güç kablosundan 4 tane yer boş kalmakta
    4 dişli boş kaldınmı sistem çalışmakta 4 dişli extpwr kısmına takdınmı çalışmamakta???
    böylemi olması gerekir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DREAM2008 -- 8 Nisan 2008; 9:38:30 >
  • [Deleted by Admins]
  • E 6600 la süper bi şekilde kaynasmıs durumdalar

memnunum parcalarımı sorunsuzca calıştırmakta

fakat biosu cok da kullanıslı degil valla aradıgımı zor buluyorum

ASUS P5K-E WIFI AP KULLANANLAR BURAYA

bi de 1600 pro sattım imzamda gordugunuz uzere mesur bi ekran kartı aldım anakartımla süper uyumlu oldular (genel olarak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jnrgndz_798 -- 14 Nisan 2008; 19:50:31 >

• tolga dostum yalnız bir sorunu aşamıyorum saphire2600xt ekran karım her yazlımda farklı sıcaklık veriyor bir ara 39 seviyelerindeydi şimdi 47 ye takıldı "8.3 "kaldı mavi slota takıyom ama neden kaynaklandıgını bir türlü bulamadım :(
    sizdede benzer sorunlar var mı
  • konuyu sıcak tutalım arkadaşlar
  • Arkadaşlar 1012 biosu yükledim ama işlemci sıcaklığı hala çok fazla gösteriyor

Sizdeki p5k-e anakratlarda böylemi acaba

E2160 işlemci 3.2 ghz de 60 derecelerde geziniyor stok fanla kullanıyorum Artic silver 5 macun lu 2 hafta tekrar sürdüm fanı da tam oturdumu diye iyice kontrol ettim

ama 20 derce fazlalık var asıl sorun sistemin kilitlenmesi

bu işlemciyi hem Asus commando hemde MAximus formula ile kullandım Max. 45 derece görmüştüm
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: TolgaPolat

@fikrethoca:
    Sorun sanırım bios versiyonundan kaynaklanıyor, bende de aynı şekilde işlemcimin ısıları yüklediğim bioslara göre bariz farklılıklar gösteriyor.

@victorist:
    Arkadaşım işlemci ısının yüksek göstermesi bios versiyonundan kaynaklanıyordur seninde. Bende E2180 ile kullanılırken 10 derece fazla gösteriyordu. Tavsiyem 602 nolu biosu yükleyip denemen

Teşekkürler Tolgapolat olmazsa 602 nolu Biosu yüklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorist -- 29 Nisan 2008; 13:36:19 >
  • [Deleted by Admins]
  • işlemcide sorun yok işlemci 20-30 arası sorun ekran kartında hasta etti beni
  • crossfire için iki adet 3870x2 ile bu anakartı almak mantıklı arkadaşlar, yoksa strike II formula ile sli yapmayı mı tercih etmeliyim? ileriye yönelik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

crossfire için iki adet 3870x2 ile bu anakartı almak mantıklı arkadaşlar, yoksa strike II formula ile sli yapmayı mı tercih etmeliyim? ileriye yönelik.

Bu konuda bende fikirlerinizi istiyorum. Acaba P35 platformu Crossfire için yeterlimidir ?? Yani tek slotun 4x olması bir sorun teşkil eder mi yoksa zaten CF da 2. ekran kartı az kullanılıyor ve ancak 4x imi kullanabiliyor?

Cevaplar için teşekkürler. Valla bir tane alacağım 3870, bulursam etraftan ister dener ve buraya yazarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordareon

quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

crossfire için iki adet 3870x2 ile bu anakartı almak mantıklı arkadaşlar, yoksa strike II formula ile sli yapmayı mı tercih etmeliyim? ileriye yönelik.

Bu konuda bende fikirlerinizi istiyorum. Acaba P35 platformu Crossfire için yeterlimidir ?? Yani tek slotun 4x olması bir sorun teşkil eder mi yoksa zaten CF da 2. ekran kartı az kullanılıyor ve ancak 4x imi kullanabiliyor?

Cevaplar için teşekkürler. Valla bir tane alacağım 3870, bulursam etraftan ister dener ve buraya yazarım.

birde şunu ekleyeyim. aynı zamanda raid 0 'da olacak. nvidia chipsetli anakartların raid performansı düşük oluyormuş bildiğim kadarıyla.

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.