Şimdi Ara

ASUS P5K-E WIFI AP KULLANANLAR BURAYA (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
4
Favori
61.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kimse bu konuyu takip etmiyor anlaşılan
  • Merhabalar.Sistemim

asus p5k-e wi-fi
    e8400
    curucial lenfest 2x1
    350w psu

sorunum bordun isigi yaniyo,ama sistemi calistirdigimda sistem acilmiyo,beep sesi bile vermiyo.tum parcalar sifir.acaba ramlerde mi uyumszuluk var?
  • sebep olabiliecek en büyük ihtimal power suppy olabilir aynısı başıma geldi anakartın ışığı yanıyor ama çalışmıyordu meğersem psu bozulmuş
    quote:

Orjinalden alıntı: dbaggio

Merhabalar.Sistemim

asus p5k-e wi-fi
    e8400
    curucial lenfest 2x1
    350w psu

sorunum bordun isigi yaniyo,ama sistemi calistirdigimda sistem acilmiyo,beep sesi bile vermiyo.tum parcalar sifir.acaba ramlerde mi uyumszuluk var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espial -- 26 Nisan 2008; 10:47:30 >
  • o remlerle sorun olmaz ben kullanıyorum cricual
  • Bi arkadaş Asus anakart kullanıyor da format atamamış...cd den başlatamamış pc yi

Gigabyte anakartlarda F12 ye basınca tek seferlik boot option çıkıyor...
    Asusta böyle bi tuş var mı ? Biosa girip mi ayarlanıyor...

F12 ye bastım bişey çıkmadı diyor. F8 e basınca boot sıralamasını gösteriyormuş ama seçemiyormuş.
    Bunu seçip yukarı aşağı taşıması mı lazım ?

--işin garip yanı boot sıralamasında zaten ilk Floppy ikinvi cd üçüncü HDD var...ama cd yi takıp restart atınca cd den başlamıyormuş .

Asus kullanıcıları bi yardım edin
  • ARKDAŞLAR 1012 NOLU SON BIOSU YÜKLEMEK İÇİN CD DEN ASUS UPDATE PROGRAMINI YÜKLİCEKTİM.TAKTIM FAKAT NOT ASUS MOTHERBOARD.INSTALLATION WILL BE ABORTED NOW. Diyor Önceden Yüklemiştm.Hatta Bu Konuda Bir Arkadaş Paylaşmıştı Onunla 1004 yapmştm e8400 için.Fakat Şimdi Onu İndirdim Gene Aynı Hata CD dekide burdaki Update programıda bu hatayı Veriyor Ne yapıcam Şaşırdım.Bilgisayarım Çok Hantal VE yAVAŞ bios update yapmamı söylediler.Fakat Böle Bi hata vAr :S
  • arkadaslar pardon bişey soracaktım.. ekran kartı 2 sindede 16x mi verior ?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 26 Nisan 2008; 23:21:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yanlızkurt195

sebep olabiliecek en büyük ihtimal power suppy olabilir aynısı başıma geldi anakartın ışığı yanıyor ama çalışmıyordu meğersem psu bozulmuş
    quote:

Orjinalden alıntı: dbaggio

Merhabalar.Sistemim

asus p5k-e wi-fi
    e8400
    curucial lenfest 2x1
    350w psu

aynen dedigin gibi olmus,psu nun 4 disli soketini takmadigim icin calismiyomus :D
  • selam arkadaşlar bende yeni sistem topladım şu an için sadece anakartta kararsız kaldım sistem şöle
    1.intel core2quad q6600
    2.sparkle 8800 gts 512mb 256 bit
    3.ocz 2 gb 1066mhz ddr2 reaper-hpc
    4.wd 250 gb 7200 rpm 8 mb sata2

anakartta ıse asus p5k-e ile p5kc arasında kaldım linkleri weriyim
    ASUS P5K-E WİFİ/AP
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=28937

ASUS P5KC
    http://www.mavibilgisayar.com/ud/4885

p5k-e de wifi olup 4 ram slotu var p5kc'de ise 6 ram slotu war 4 tanesı ddr2 ramlerı 2 tanesi de ddr3 ramlerle uyumlu ancak wifi baglantısı yok benm için wifi o kadar onemlı degıl ancak fıyatlarıda hemen hemen aynı benım ıcın performansları onemlı ozellıklede oyunlarda hangısını onerırsınız.

sıstemı bu hafta tamamlamam gerekıyor bı tek anakartta kararsız kaldım yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkurler.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numenorian -- 28 Nisan 2008; 0:21:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: numenorian

selam arkadaşlar bende yeni sistem topladım şu an için sadece anakartta kararsız kaldım sistem şöle
    1.intel core2quad q6600
    2.sparkle 8800 gts 512mb 256 bit
    3.ocz 2 gb 1066mhz ddr2 reaper-hpc
    4.wd 250 gb 7200 rpm 8 mb sata2

anakartta ıse asus p5k-e ile p5kc arasında kaldım linkleri weriyim
    ASUS P5K-E WİFİ/AP
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=28937

ASUS P5KC
    http://www.mavibilgisayar.com/ud/4885

p5k-e de wifi olup 4 ram slotu var p5kc'de ise 6 ram slotu war 4 tanesı ddr2 ramlerı 2 tanesi de ddr3 ramlerle uyumlu ancak wifi baglantısı yok benm için wifi o kadar onemlı degıl ancak fıyatlarıda hemen hemen aynı benım ıcın performansları onemlı ozellıklede oyunlarda hangısını onerırsınız.

sıstemı bu hafta tamamlamam gerekıyor bı tek anakartta kararsız kaldım yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkurler.......

aslına bakarsan pek bi fark yok bana göre bende ilk zmanlar ikisi arasında kalmıştım p5k-e yi tercih ettim gayet memnunum p5k-c combo bi anakart verdiği ddr3 desteğide sınırlı zaten ramlari de ddr2 düşünüyosun bence p5k-e yi almalısın en azından wifi özellğiin olur artı olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benjamin_09 -- 28 Nisan 2008; 1:49:24 >

• bir sorun daha çıktı başıma klavye yanındaki usb de mouse takılı normal çalışırken arada kafasına göre gidiyor
    diğer portlara taksamda çalışmıyor sonra geliyor kafasına göre (mouse başka makinada anında denedim sorunsuz çalışıyor) bu mak başka mouse taktım aynı şey oldu neden olduğu hk fikir sahibi olan var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: cluber00

arkadaslar pardon bişey soracaktım.. ekran kartı 2 sindede 16x mi verior ?????

p35 chipsetler 16x + 4x çalışır sakın kafana 16x +16x daha performasnlıdır diye kafana takma formda araştırısan 16x + 4x ile 16x + 16x arasında %2 fark var
  • quote:

Orjinalden alıntı: YourStyle

ARKDAŞLAR 1012 NOLU SON BIOSU YÜKLEMEK İÇİN CD DEN ASUS UPDATE PROGRAMINI YÜKLİCEKTİM.TAKTIM FAKAT NOT ASUS MOTHERBOARD.INSTALLATION WILL BE ABORTED NOW. Diyor Önceden Yüklemiştm.Hatta Bu Konuda Bir Arkadaş Paylaşmıştı Onunla 1004 yapmştm e8400 için.Fakat Şimdi Onu İndirdim Gene Aynı Hata CD dekide burdaki Update programıda bu hatayı Veriyor Ne yapıcam Şaşırdım.Bilgisayarım Çok Hantal VE yAVAŞ bios update yapmamı söylediler.Fakat Böle Bi hata vAr :S

kardeş cd den program kurup update gerek yok
    son biosu flash diksine veya flopy 'e at biosa gir
    biosta "tools" diye bir bölüm var ordan bios update'ye gir flash diski veya diskte sürücüne gir son indirdiğin biosu gör iş tamam ha bu arada indirdiğin bios rarlı şekilde iner bunu açman gerek

kolay gelsin...

• quote:

Orjinalden alıntı: madmaxibo

Bi arkadaş Asus anakart kullanıyor da format atamamış...cd den başlatamamış pc yi

Gigabyte anakartlarda F12 ye basınca tek seferlik boot option çıkıyor...
    Asusta böyle bi tuş var mı ? Biosa girip mi ayarlanıyor...

F12 ye bastım bişey çıkmadı diyor. F8 e basınca boot sıralamasını gösteriyormuş ama seçemiyormuş.
    Bunu seçip yukarı aşağı taşıması mı lazım ?

--işin garip yanı boot sıralamasında zaten ilk Floppy ikinvi cd üçüncü HDD var...ama cd yi takıp restart atınca cd den başlamıyormuş .

Asus kullanıcıları bi yardım edin

kardeş boot bölümünde sıralamayı değiştir
    1-cd-rom
    2- hdd
    3- ...
    4- ...
    f10 yap çık

• quote:

Orjinalden alıntı: bulent35220

yeni bir hata daha çıktı skystar 2 kartımı tanımlayınca seste çıt çıt çıt diye extra sesler çıkmaya başladı driveri ve kartı iptal edince sorun kalktı sanırım bir çakışma sözkonusu yeni ss2 driverleri iler deneyeceğim başka yaşayan varsa bu problemi diye yazdım buraya da

Bende ss2 driveri yukledim ver hersey son derece normal.
  • Arkadaşlar Kafayı Yiyecem 1012 biosdan 0401 e geri döndüm yine e2160 ile 400 fsb üstü göremiyorum 0401 1012 den daha kötü çıktı 1012de 410 da açıyodu bunda 410dada açmıyor problem işlemcidemi anakartdamı e2160 m0 revizyon 400 fsb üstü denerken çarpanı 6 ya alıyorum
  • arkadaslar 1006 bios kullaniyorum. 9x carpanla 451 fsb = 4060 mhz stabil calisiyor makina.ama su speed step olayini nasil asacagimizi halen cozebilmis degilim. 1006 kullanip speed stepi disable edebilen varsa ve paylasirsa sevinirim.
  • Ya arkadaşlar bende bu anakarttan almaya karar vermiştim. Sistem kısaca şöyle olacaktı.
    intel E6750 2.66 oc ile 3.0 ın üzerine çıkartıcam
    ram 4xOCZ 2 gb 1066 platinum cl 5-5-5-18
    vga HIS HD3870x2 1GB 512 bit
    hdd 2x samsung 320 gb 7200 rpm 16 mb önbellek raid0
    anakart ise malum asus p5k-e wifi

şimdi kafam takılan tek şey o kadar kişi sorun yaşamışki hepsi bios sürümü hatalı wifi iyi çalışmıyor usb de sorun var gibi sorunlar. Bende vista 64 bit olan bir sürümde kullanıcam. Anakart sorunlumu almaya değermi?
  • 1013 çıktı arkadaşlar aranızda yükleyenler var mı nasıl yeni bios stabilite konusunda
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.