Şimdi Ara

ASUS P5K-E WIFI AP KULLANANLAR BURAYA (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
4
Favori
61.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bugun topladığım sistem için bu ana kartı aldım. işlemci olarak ta intel quad q6600 işlemci aldım. kasayı falan topladım. sorunum çok değişik...

biosa giriyorum, ayarlarımı yapıp save edip kapatıyorum... bilgisayar restart olduktan sonra 20 saniye içinde kapanıyor. Bidaha açıp biosa giriyorum tekrar bir 20 saniyede kapanıyor. bios resetledikten sonra ayar deiştirmezsen kapanmıyor. Ama biostan sadece tarihi bile deiştiril f10 tuşu ile save and exit yapınca 20 saniyede kapanmalar başlıyor. Sizce sorun nedendir?
  • valla gözlerim sağlam
  • [Deleted by Admins]
  • Arkadaşlar bu anakart shobboda fiyatı çok uygun. Bu siteden bu anakartı alanlar var mı. Garantisi çizgi elektronik mi acaba. Fiyat değişmeden almak istiyorum. Ya da uygun fiyatlı başka bir site önerebilirseniz sevinirim.
  • AI Suite ve Everest'i aynı anda çalıştıramıyorum.. Çalıştıran var mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsTeNnu

AI Suite ve Everest'i aynı anda çalıştıramıyorum.. Çalıştıran var mı acaba?

wallaha eskiden açıodum ayın anda yanlış hatırlamıosam! ama artık asus un programlarını yüklemiyorum!
  • quote:

Orjinalden alıntı: xandercan

quote:

Orjinalden alıntı: AsTeNnu

AI Suite ve Everest'i aynı anda çalıştıramıyorum.. Çalıştıran var mı acaba?

wallaha eskiden açıodum ayın anda yanlış hatırlamıosam! ama artık asus un programlarını yüklemiyorum!

Haklısın aslında üstad ama şeklini seviyorumya ben AI Suite'ın
  • Selam....
    Asus P5K anakart-E8400 CPU-8800GTsparkle512MB-2048OCZ800Mhz-samsung HDD250-Seagete320GBHDD-WinXP ProTr....
    Sorun, açılışta bios ekranı 1,2 dakika kilitlenmiş gibi kalıyor..windows açıldıktan sonra mouse (A4-USB Wireless9) hareket etmiyor..Usb kablosunu takıp çıkarttıktan sonra her şey normale dönüyor...Ama her açılışta aynı sorun..Windows kurulumunda hiç bir sorun yaşamamıştım..Virüs taraması yaptım nafile...
    Yardımcı olursanız sevinirim.. Teşekkürler...
  • Yeni bios sürümünü yükle öncelikli olarak.
    Bir de usb kalosunu ilk başta çıkardığında da bios da takılma oluyor mu?
    quote:

Orjinalden alıntı: kurtbeyri

Selam....
    Asus P5K anakart-E8400 CPU-8800GTsparkle512MB-2048OCZ800Mhz-samsung HDD250-Seagete320GBHDD-WinXP ProTr....
    Sorun, açılışta bios ekranı 1,2 dakika kilitlenmiş gibi kalıyor..windows açıldıktan sonra mouse (A4-USB Wireless9) hareket etmiyor..Usb kablosunu takıp çıkarttıktan sonra her şey normale dönüyor...Ama her açılışta aynı sorun..Windows kurulumunda hiç bir sorun yaşamamıştım..Virüs taraması yaptım nafile...
    Yardımcı olursanız sevinirim.. Teşekkürler...
  • sorun PS/2 & USB dönüştürücüyle çözüldü...ilginç bir çözüm oldu ama saatlerdir aç kapa aç kapa herşey normal..ilgilenenlere teşekkürler....
  • Ben bu anakartı alalı 4 ay kadar oldu bütün anakart fiyatlarında ciddi düşüşler, indirimler var ama bu anakartın fiyatında nerdeyse hiçbir değişiklik yok.
    Nasıl birşeydir anlamadım.
  • Selam arkadaşlar bende bugün bu board'ı aldım ancak bir sorun var makine açmıyor.

ASUS P5K-E WIFI AP

E8200 CORE2DUO CPU 2.6 6MB CACHE

AOPEN H600B KASA 400 WATT PSU

ASUS 8600GT EKRAN KARTI

250 GB SATA2 SEAGATE HDD

Sistem konfigurasyonu bu şekildedir.Anakart üzerinde 12v atx girişi (4pin) anakart üzerinde 8 pin giriş var.Power supply'la alakalı bir sorunmu bu yoksa farklı birşeydenmi kaynaklanıyor acil olarak yardımcı olursanız minnettar olurum.

Kolay Gelsin.
  • Arkadaşlar Asus P5K-C anakartla creative ses kartları (Xi-Fi versiyonları) kullananlar var mı? Herhangi bir sorun yaşandı mı?
  • arkadaşım ben kullanıyorum.Bu anakartı aldığım ilk günden beri takılı ses kartım heç bi sorun yaşamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benjamin_09 -- 28 Mayıs 2008; 2:19:11 >
  • teşekkürler...en kısa zamanda ses kartını alacağım...Nedense onboard ses kartları tam anlamıyla güzel ses vermiyor..özellikle oyunlarda creative ses kartlarını arıyor insan...
  • arkdalar yeni bios sürümü çıkmış 1013
    yeni biosun nedeni; e8300 - Core 2 Quad Q9450 - Core 2 Quad Q9550 işlemciler için
    ftp://ftp.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5K-E/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menem -- 29 Mayıs 2008; 12:54:43 >
  • arkadaslar bu anakartla kullandıgınız cpu sogutucularını yazar mısınız..

son bios sürümünü deneyenler memnun oldularsa onlar da parmak kaldırsın lütfen

edit: menem sen TT sonic towerdan memnun musun? anakarta montajında sorun oluyor mu kafama takılıyor bu da.. bir de o sanırım fansız geliyor 12cmlik fan da mı taktın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shearforce -- 29 Mayıs 2008; 12:58:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: shearforce

arkadaslar bu anakartla kullandıgınız cpu sogutucularını yazar mısınız..

son bios sürümünü deneyenler memnun oldularsa onlar da parmak kaldırsın lütfen

edit: menem sen TT sonic towerdan memnun musun? anakarta montajında sorun oluyor mu kafama takılıyor bu da.. bir de o sanırım fansız geliyor 12cmlik fan da mı taktın?

valla ben hep stock fan kullandım acıkcası
  • zalman 9700Led...
  • bende zalman 9700 led kullanıyorum sistemde mersin gibi sıcak bi yerde şu an da 3.6 da orthosta çekirdekler 65 üstüne heç çıkmadı
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.