Şimdi Ara

ASUS P5K-E WIFI AP KULLANANLAR BURAYA (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
4
Favori
61.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TT sonic tower alıp 12cmlik fanla kullansak performans acısından daha mı iyi olur acaba ? bu anakarta uyumlu f/p ı güzel sogutucu tavsiyelerinizi bekliyorum..
  • quote:

edit: menem sen TT sonic towerdan memnun musun? anakarta montajında sorun oluyor mu kafama takılıyor bu da.. bir de o sanırım fansız geliyor 12cmlik fan da mı taktın?

evet çok memnunum. 12cm fan taktım çok daha serin...
    montajında bir sorun yaşamadım kardeş. fanı takmak için aparat çıkıyor ekstaradan fan aldım ben (bedavaya)
  • arkdaşlar bu anakartla hangi marka-model - hangi zamanlamalar - kaç mhzlere çıkıyosunuz (tabi burda işlemci ghz'ini sabit tutmayarak en yüksek işlemci ghz 'i için en yüksek ram mhz'i nedir)?
  • [Deleted by Admins]
  • up
  • arkadaşlar bu arkadaki sata çıkışları nasıl kullanılıyor bilen var mı
  • arkadaşalar bu anakart için indirebileceğim en iyi versiyon bios hangisi acaba?cevaplarınız için teşekkür ederim.
  • 100 ytl lik ve 400 ytl lik iki anakartın farkları neler arkadaşlar.bu farkı nasıl anlayabilirim.Örneğin ben biostar ta690g ye baktım onun da çok kullanıcısı var fiyatı:100 tl. bu bahsettiğiniz anakartın fiyatı 300 ytl civarında şimdi bu iki anakart arasıonda neden bu kadar fiyat farkı var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HastaFenerl1

arkadaşalar bu anakart için indirebileceğim en iyi versiyon bios hangisi acaba?cevaplarınız için teşekkür ederim.

En son bios versiyonu 1013, asusun kendi sitesinde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fikrethoca

arkadaşlar bu arkadaki sata çıkışları nasıl kullanılıyor bilen var mı

Harici bir sata hdd niz varsa arkadaki sata çıkşları ile kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat-i-

100 ytl lik ve 400 ytl lik iki anakartın farkları neler arkadaşlar.bu farkı nasıl anlayabilirim.Örneğin ben biostar ta690g ye baktım onun da çok kullanıcısı var fiyatı:100 tl. bu bahsettiğiniz anakartın fiyatı 300 ytl civarında şimdi bu iki anakart arasıonda neden bu kadar fiyat farkı var.

Bir kere en başta biostar o model anakart Amd destekli bu anakart ise intel işlemci destekli. Anakart deyince kullanıcıların ilk aklına gelen marka asustur. Farklar sıralamakla bitmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: fikrethoca

arkadaşlar bu arkadaki sata çıkışları nasıl kullanılıyor bilen var mı

esata bir disk bağlayabilirsin veya bir ucu e-sata diğer ucu sata olan data kablosu alıp sata disk bağlayabilirsin
  • Arkadaşlar bu anakart ile dual core e2200 işlemci ve a-data vitesta ddr2 800 soğutuculu 2*1 ram kullanıyorum. Bana hız aşırtma konusunda ayrıntılı yardımda bulunabilirseniz çok sevinirim. Stok fanı var ve çok yükseklerde gözüm yok. 3 ghz geçebileyim bir miktar yeterli. Tam olarak nasıl yapmalıyım. Teşekkürler.
  • arkadaşlar, kullanmakta olduğum ocak 24 paketleme tarihli Q746.. E8400 işlemcimi mayıs 07 tarihli olan Q810.. ile değiştirdim, sanırım bu yeni olan termal ölçümü daha düzgün yapıyor, önceki ile arasında en az 15 derece fark var aynı durumdayken. önceki işlemci 65-70 derece gösterdiği anlarda elimi soğutucuya değdirdiğimde alakaya maydanozdu.
  • Arkadaşlar Asus kullandığınız için diyorum. Biosunuza girip F4'de basıp menüleri gözden geçirin. Benimkinde yaptığımda görünmez şeyler görünür oldu. Sizde deneyin biosunuzda gizli birşeyler var mı görün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: senolars

Arkadaşlar bu anakart ile dual core e2200 işlemci ve a-data vitesta ddr2 800 soğutuculu 2*1 ram kullanıyorum. Bana hız aşırtma konusunda ayrıntılı yardımda bulunabilirseniz çok sevinirim. Stok fanı var ve çok yükseklerde gözüm yok. 3 ghz geçebileyim bir miktar yeterli. Tam olarak nasıl yapmalıyım. Teşekkürler.

biosa gireceksiniz işlemci çarpanı 9da kalsın işlemci frekansını 430 yap rem frekansını 400 yap işlemci voltajını birazcık artır. rem voltajı sabit kalsın savleyip çık (kısaca böyle)
  • Öncelikle çok teşekkür ederim ilginize. Ben de bazı denemeler yaptım kimse cevap vermeyince. Yalnız çarpan 9 olunca 9x430=3870 etmez mi ve çok yüksek değil mi? Bir de işelmci fsb normalde 200x11. fsb yi artırdığımda ram frekansı da değişiyor doğal olarak, ben 800 üstünde birini seçiyorum. Yanlış yapmıyorum umarım. Bir de anakart sıcaklığı 34-37 arasında değişiyor. Bu normal midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senolars -- 19 Haziran 2008; 14:56:26 >
  • normaldir..
  • normal
  • quote:

Orjinalden alıntı: senolars

quote:

Orjinalden alıntı: HastaFenerl1

arkadaşalar bu anakart için indirebileceğim en iyi versiyon bios hangisi acaba?cevaplarınız için teşekkür ederim.

En son bios versiyonu 1013, asusun kendi sitesinde.

1013 ü çok beğendim. 1004 de bir çok problem yaşıyodum. bilgisayarı yeniden başlatırken 3 kez bip sesi alıyordum açılmıyordu.. sonrasında ise overclocking failed diyordu. sonra bios a girip fsb yi yükseltiodum ve bi sorunla karşlaşmıyordum. bu 1013 bios ü gayet stabil çalıştı benm pc de.. öneririm..
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.