Şimdi Ara

ASUS P5K-E WIFI AP KULLANANLAR BURAYA (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
4
Favori
61.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 1013 ilk çıktığı zamandan beri kullanıyorum gayet stabil bir bios ve baya zamandır asus bu anakart için bios güncellemesi çıkarmadı demekki herkez sorunsuz stabil kullanıyo
  • yaa arkadaşlar bana yardım edin bıos ayarları baya bi değişmiş..oc menüsü hele bazı ek özellikler mi ne gelmiş hangisini kapatıcam hangisini açıcam bi yardım edin...
    bide zalman 9700led ile e8400'ü 4.275ghz ye oc ettim ama vista 64 bit kullanıyorum mavi ekran çıkıyor ramlere de voltaj verdim ama sanki hdd mavi ekranı gibi 100 kadar 3-4 saniyede sayoıyo yeniden başlatıyo sistemi son olarak o hıza oc edince programları çalıştıramıyorum vista habire engelliyor...
  • belli ki cpu daha voltaj istiyor...
    4.0ghz kullan.. derdin ne o kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: shearforce

belli ki cpu daha voltaj istiyor...
    4.0ghz kullan.. derdin ne o kadar

sınırı bulmak..4.2ghz de süper pi 1M testinde 10s aldı işlemci..
  • walla bende asus P5K-E kullanıcısıyım cok cok memnunum daha önce asus P5B Deluxe da kullandım aynen ondanda memnundum(özellikle ısınma ve O/C konularında cok basarılı)Gigabyte P4 Titan'da kullandım ama baya eski bir board oldugu için fazla bi özellikte hayliyle olmuyor.Ama hiçbir sorunla da karsılasmadım.Benim tercih ettiğim 2 tane anakart markası war onlarda bunlar
  • q6600 kullanan arkdaşlar kaç ghz de işlemciniz stabil olarak kullanıyosunuz yazabilir misiniz? (bir de remler ne marka -model?)
  • quote:

Orjinalden alıntı: menem

q6600 kullanan arkdaşlar kaç ghz de işlemciniz stabil olarak kullanıyosunuz yazabilir misiniz? (bir de remler ne marka -model?)

ben uzunca bi zmandır 3.6 da kulllanıyorum kışın bi ara 4ghz e çıkarmıştım ama 3.6 yeterli olduğu için 3.6 ya çektim ramlere oc yapmadım q6600 ü 3.6 da kullandığımda ram seçeneklerinde 801 mhz var o seçili ram lar le pek oynamadım ama bi ara 1066 seviyelerini denemiştim bi sorun yoktu
  • up
  • Merhaba arkadaşlar
    bu boardın 2. pci expres yolu 4x çalışıyor bunu 16x çalıştırmanın bir yolu varmı dır

1. pci expres bozuldu
    2.de kullanıyorum
  • asus p5k-e wifi anakartta en stabil çalışan bios hangisidir***
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScHwArZeNeGgEr

asus p5k-e wifi anakartta en stabil çalışan bios hangisidir***

1013 versiyonundan şikayet eden görmedim şimdilik.
    bu arada benim bu anakartı saatım maddi sıkıntıdan dolayı... çok memnundum bir süreliğine sizden ayrılacam
    iyi formlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aKaSa

Merhaba arkadaşlar
    bu boardın 2. pci expres yolu 4x çalışıyor bunu 16x çalıştırmanın bir yolu varmı dır

1. pci expres bozuldu
    2.de kullanıyorum

sanırım yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurtbeyri

Arkadaşlar Asus P5K-C anakartla creative ses kartları (Xi-Fi versiyonları) kullananlar var mı? Herhangi bir sorun yaşandı mı?

ben kullanıyorum sorunsuz çalışmakta...
  • ben de 1013 kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar. Ayrıca birşey sormak istiyorum, bu anakartın revizyonları nedir. En son revizyon nedir acaba?
  • Buralara artık kimseler uğrmaz oldu herhalde. Revizyonlar konusunda bilgi verebilecek olan yok mu?
  • bios 1013 versiyonu yükledim,

sorunsuz bir şekilde çalışmakta...
  • quote:

Orjinalden alıntı: senolars

Buralara artık kimseler uğrmaz oldu herhalde. Revizyonlar konusunda bilgi verebilecek olan yok mu?

kimsenin sorunu yok herhalde ondan uğramıyolar benimkinin üstünde revizyonu 1.02g yazıyo benimkinden sonra revizyonlar çıktımı bilmiyorum ben mart ayında almıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: shearforce

quote:

Orjinalden alıntı: aKaSa

Merhaba arkadaşlar

1. pci expres bozuldu
    2.de kullanıyorum

sanırım yok

Hımm bazen çalışıyor bazen çalışmıyor
    şimdi garantiye göndersemde sorun olacak
    ne yapsamki
  • ilk aldığımda güney köprüsü çok fazla ısınıyordu, elimi değdirdiğimde parmağım yanıyordu, hemen thermaltake extreme spirit alıp taktım içim rahat etti. yaşadığım şehir çok sıcak onunda etkisi var tabi. SB i gerek duyup modifiye eden varmı aramızda?
  • Çok teşekkür ederim, bendeki revizyon da 1.02g. Merak ettim daha yeni revizyon var mı diye. Evet sorunsuz bir anakart olduğundan pek kimseler uğramıyor(Şeytan kulağına kurşun)
    quote:

Orjinalden alıntı: soner_1986

quote:

Orjinalden alıntı: senolars

Buralara artık kimseler uğrmaz oldu herhalde. Revizyonlar konusunda bilgi verebilecek olan yok mu?

kimsenin sorunu yok herhalde ondan uğramıyolar benimkinin üstünde revizyonu 1.02g yazıyo benimkinden sonra revizyonlar çıktımı bilmiyorum ben mart ayında almıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senolars -- 21 Temmuz 2008; 19:05:50 >
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.