Şimdi Ara

ASUS P5K-E WIFI AP KULLANANLAR BURAYA (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
4
Favori
61.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: lordareon

quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

crossfire için iki adet 3870x2 ile bu anakartı almak mantıklı arkadaşlar, yoksa strike II formula ile sli yapmayı mı tercih etmeliyim? ileriye yönelik.

Bu konuda bende fikirlerinizi istiyorum. Acaba P35 platformu Crossfire için yeterlimidir ?? Yani tek slotun 4x olması bir sorun teşkil eder mi yoksa zaten CF da 2. ekran kartı az kullanılıyor ve ancak 4x imi kullanabiliyor?

Cevaplar için teşekkürler. Valla bir tane alacağım 3870, bulursam etraftan ister dener ve buraya yazarım.

asrock via pt880dualpro anakartta x16 sadece x4 olarak çalışıyor.geçenlerde zotac 8800gt alınca calibre 8600gt ekran kartını x4 olarak kullandım.gayet iyi x4 çokta kötü değil.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: lordareon

quote:

crossfire için iki adet 3870x2 ile bu anakartı almak mantıklı arkadaşlar, yoksa strike II formula ile sli yapmayı mı tercih etmeliyim? ileriye yönelik.

Bu konuda bende fikirlerinizi istiyorum. Acaba P35 platformu Crossfire için yeterlimidir ?? Yani tek slotun 4x olması bir sorun teşkil eder mi yoksa zaten CF da 2. ekran kartı az kullanılıyor ve ancak 4x imi kullanabiliyor?

Cevaplar için teşekkürler. Valla bir tane alacağım 3870, bulursam etraftan ister dener ve buraya yazarım.

birde şunu ekleyeyim. aynı zamanda raid 0 'da olacak. nvidia chipsetli anakartların raid performansı düşük oluyormuş bildiğim kadarıyla.

raid 0 nasıl yapan varmı bende birtane daha alıp raid yapmayı düşünyorum 320mb var 320 daha alıp raid0 yapacağım.vista premium.marka farkedermi.

• arkadaşlar Wifi de sorun yaşıyorum, ne zaman arkadaşlarım gelse laptop ile bağlanamıyorlar, bir sürü şey deniyorum kapat aç derken kendi kendine bağlanıyor, bağlantı sorunu yaşayan varmı? biraz araştırma yaptım sorun yaşayana pek rastlamadım benmi yanlış yapıyorum... bağlantı kuruldu diyor sinyal mükemmel, çalışma grupları aynı vs.. sınırlı bağlantı deyip ünlemi çakıyor neden olur bu? pc açınca aygıt otomatik açık, disable adapter yapmıyorum. sizin ayarlarınız nasıl yazarsanız memnun olurum.
  • Sorun stok fan oturmadağın danmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorist -- 29 Nisan 2008; 13:38:05 >
  • sorun haloldu iyi bir soğtucu almak lazım ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorist -- 29 Nisan 2008; 13:39:17 >
  • arkadaşlar dün yeni sistem topladım, hdd'leri formatladıktan sonra xp'yi kurdum fakat bilgisayar işlem yapmaya başladığında ara ara kasmaya başlıyor. mouse hareketleri bile takıla takıla oluyor. bunun sebebi nedir ne yanlış yaptım? yardımcı olursanız sevinirim.
    özelliklerim de şunlar:
    ASUS P5K-5 wifi anakart
    INTEL E 8200 işlemci
    2X2048 mb corsair xms2 ram
    Western Digital 320 GB 16 MB cache HDD
    Western Digital 320 GB Hdd
    Palit HD 2600 Pro super ekran kartı (pci-ex)

HDD'leri raid yapmadım. başka bir işlem de yapmadım, acemiyim. sadece hdd'leri formatlayıp xp kurdum o kadar. neden böyle oldu anlamadım :(

bios 1012'ye yükselttim yine de sorun çözülmedi. bu arada bios dosyasının içinden .rom uzantılının dışında AFU229.exe diye bir dosya daha çıktı bu nedir ? yardımcı olursanız sevinirim
  • usb driver larında sorun yaşan oldumu bu kartta, flashtan yada taşınabilir hdd ye kopyalamada flastan bilgisayar kopyalamada bazen anaormal süreler veriyor sorun neyden kaynaklanıyor acaba virüs yok flash arızalı deyil driveri yüklü ? bunu cd romda yapmıyor mesela gayet serii
  • P5K-E WIFI Rev1.2 1012bioslu anakart + E8400CPU için Mushkin 2x2gb 1066Mhz 5-5-5-15 2.1v ddr2 ram aldım fakat anakart ramlerimi 1066mhzde çalıştırmıyor ?? sorun ne olabilir ayarlar nasıl olmalı aynı sistemi kullanan arkadaslar yardım

ramler buhttp://www.mushkin.com/doc/products/memory_detail.asp?id=661

bios ayarlarını resimdeki gibi yaptıgımda makine açılmıyor? Over Clock yapmıyorum fabrika ayarlarında bile açmıyor yardım sorun nedir?
    Dram timing Controlu Auto yaptım yinede acmadı

2.1v - 2.2v - 2.3v denedim yinede olmadı

ASUS P5K-E WIFI AP KULLANANLAR BURAYA

• command rate ' i 2T yap pci-e frekansını ise 100 yap fsb strap to northbridge'i 333 yap
  • ben wireless kullanıyorum. windows u her açtığımda ağa bağlanmak için tekrar şifreyi yazmak zorunda kalıyorum. bağlantı kurulduktan sonra bu ağa otomatik bağlan ve bu ağı kaydet i tıklıyorum. ama windowsu her açtığımda tekrar şifre yazıorum. acaba sorun nedir? vista kullanıyorum bu arada.. teşekkürler
  • arkadaşlar ben şuan 1004 biosu kullanıyorum.1012 biosa geçmeli miyim nasıl sizce o/c potansiyeli ve stabilitesi nasıl?bir sorunla karşılaşan oldu mu?yoksa 1004 kalmalı mı?cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HastaFenerl1

arkadaşlar ben şuan 1004 biosu kullanıyorum.1012 biosa geçmeli miyim nasıl sizce o/c potansiyeli ve stabilitesi nasıl?bir sorunla karşılaşan oldu mu?yoksa 1004 kalmalı mı?cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

ben ilk çıktığı zmandan beri kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamaadım
  • peki stabilite sorunları yaşadın mı ya da o/c ile ilgili.örneğin 1002 biosta speed-stepi kapatamıyorduk bir de işlemcimin ısısını hep yanlış gösteriyor anakart.bu tip sorunları aşabilir miyim bu biosla dersin.ilgilendiğin için teşekkür ederim.
  • oc stabilitesinde bi sorun yok speed step bug u giderildmiş bi önceki sürümlere göre vdrop olayıda daha az gibi geldi bana
  • Bu anakart da e2160 kullanan varsa pm atsın lütfen
  • geçen gün aldım gerçekten güzel moboymuş bundan önce maxsimus vardı
    inanın bu karttan çok memnun kaldım.ses kalitesi olsun diğer yönleriyle olsun beğenimi aldı
    bizamanlar maximus kardeşliği dedik artık P5K-E Kardeşliği diyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TİMİ -- 22 Nisan 2008; 17:20:37 >
  • Beyler benim işlemci e6750 default halde. Overclock yapmayı düşünüyorum ama hiç deneyimim yok. Bios'da cpu overclock yerine girince bir sürü ayar çıkıyor bunlara ne kadar değer vereceğimi bilmiyorum. Birisi bu ayarların ekran görüntüsünü koysa veya nasıl yapıldığını anlatsa çok iyi olur...
  • bende yeni aldım ve çok memnunum 3680 de tıkanan 6420 3880 ü gördü üstünü korkudan deneyemedim :)
  • yalnız 1 konu sıkıntı yapan 5.1 ses alamadım
    sağ arka hoparlörden ses getiremiyorum
    yeni driver indiriyorum driver cd den çıkan sorunlu diye yenisini indirdim o da çözmedi sorun başka bir tane indiriyorum
    sistemim sp3 lü xp (sp2 lide de sorun vardı)
    yardımcı olabilecek biri vardır umarım

http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=P5K-E/WiFi-AP&type=map&mapindex=4
    burdaki driverleri tek tek indirip deniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulent35220 -- 23 Nisan 2008; 19:57:37 >
  • yeni bir hata daha çıktı skystar 2 kartımı tanımlayınca seste çıt çıt çıt diye extra sesler çıkmaya başladı driveri ve kartı iptal edince sorun kalktı sanırım bir çakışma sözkonusu yeni ss2 driverleri iler deneyeceğim başka yaşayan varsa bu problemi diye yazdım buraya da
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.