Şimdi Ara

asus p67 pro cpu voltaj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar.efi bios çok karışık gibi geldi bana.cpu voltaj sürekli değişiyo(1.168-1.200 arası) bunu nasıl ayarlarım yapan varsa tek tek anlatabilirmi acaba.cpu pc 3 saat açıkken(daha önce bakmadım) stok fanla 60 derece bu normalmi yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.(pc yi bugün kurdum anakartla ilgili bazı problemlerim olduğu için)

• green ozellıklerını kapalı mı ?
  • evet
  • Bıos pilini çıkarın taktıktan sonra biosu güncelleyin tüm oc default olsun birde öyle deneyin sabit v görünmesi gerekir.
  • MSI P67A-GD65 kullanıyorum bende de var o değişim. Olmayan yoktur herhalde.
  • çok dalgalanma varmış normal degil bende 1.312-1.328 arası bi dalgalanma var buda gayet normal...
  • bu bios güncellemesi nsl yapılıyo arkadaşlar usb ilemi yoksa bios da ben bişe görmedim asus sayfasındaki rom dosyası ile mi oluyor yardımınız için teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: güneş__

bu bios güncellemesi nsl yapılıyo arkadaşlar usb ilemi yoksa bios da ben bişe görmedim asus sayfasındaki rom dosyası ile mi oluyor yardımınız için teşekkürler...

EFUDOS programıyla DOS altından yapacaksın. Açılışlı bi flash disk yada cdrom yarat. içine efudos ve bios dosyalarını at. efudos /? yaz orada hangi komutun ne anlama geldiğini yazar zaten
  • gerek yok acılıs maçılış diski yada flashı oluşturmaya yeni biosu belgelere yada d ye indir reset at pc ye biosa gir asus ec flashtan d den yada belgelerden biosu göster yükle bu kadar ...yaparkende ups yoksa elektriklerin kesilmemesi için dua et
  • quote:

Orijinalden alıntı: _H@Z@R_

gerek yok acılıs maçılış diski yada flashı oluşturmaya yeni biosu belgelere yada d ye indir reset at pc ye biosa gir asus ec flashtan d den yada belgelerden biosu göster yükle bu kadar ...yaparkende ups yoksa elektriklerin kesilmemesi için dua et

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.