Bildirim
Asus P8B75-M LX -- VGA goruntu yok yardim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kabloyu anakartın onboard girişine mi takıyorsun yoksa ekran kartına mı? ekran kartında ise slota tam oturmamıştır veya güç bağlantısı slotu varsa ekran kartında onu takmamışsındır. veya monitörde problem olabilir başka bir kasaya takıp monitörü dene bir problem yoksa ekran kartını kontrol et -
quote:
Orijinalden alıntı: Aerosol 34
kabloyu anakartın onboard girişine mi takıyorsun yoksa ekran kartına mı? ekran kartında ise slota tam oturmamıştır veya güç bağlantısı slotu varsa ekran kartında onu takmamışsındır. veya monitörde problem olabilir başka bir kasaya takıp monitörü dene bir problem yoksa ekran kartını kontrol et
Onboard ekran karti, kartin ustundeki VGA girisine takiyorum hocam. Monitorde veya kabloda sorun oldugunu sanmiyorum, baska bir bilgisayarda calisiyordu.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamamdie, sorun kalmadi. RAMi duzgun takamamisim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
hiç görüntü gelmiyorsa anakartın vga girişinde problem olabilir.
birde bios'tan onboard ekran kartı açık mı kontrol et yeni anakartlarda böyle bir özellik vardı. -
bende de aynı anakart var. ekran kartı dahiliymiş. driverinı nasıl bulabilirim? 3d ekran koruyucuları açmıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X