Şimdi Ara

Asus P8P67 Pro Mem OK! sorunu!!! (Çözüldü) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
7.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: the_alien89

Geçmiş olsun sonunuzun hallolduğuna sevindim

Sağolasın kardeşim, ucuz atlattık
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

Üstad geçmiş olsun gözün aydın. İnşallah sorunsuz kullanırsın bundan sonra

Çok teşekkür ederim hocam

Ben de bu aralar sistemimde değişiklikler düşünüyorum ama herkes bulldozeri bekle diyor. Phenomlar tarih oluyor diye bir şey okudum hatta Anakart + ram + ekran kartı + işlemci + psu düşünüyorum. Araştırıyoruz hala

• quote:

quote:

quote:

Üstad geçmiş olsun gözün aydın. İnşallah sorunsuz kullanırsın bundan sonra

Çok teşekkür ederim hocam

Ben de bu aralar sistemimde değişiklikler düşünüyorum ama herkes bulldozeri bekle diyor. Phenomlar tarih oluyor diye bir şey okudum hatta Anakart + ram + ekran kartı + işlemci + psu düşünüyorum. Araştırıyoruz hala

Hocam mevcut sisteminizi satarsanız eğer gayet iyi fiyata gider güzel bileşenleriniz var...

AM3+ Buldozeri beklemeniz her açıdan yararlı olur, zira hem Intel'in fiyatlarına etki eder (az da olsa), hemde işlemcilerin direk performansını kullancılardan görmüş olursunuz, yani bende acele ettim elimdeki sistemin değeri düşmeden satıp çok az maliyetle yenileyeyim dedim zira öle de oldu...

Phenom II X4'ler ise halen ve bir süre daha güncel ve performanslı kalacaktır, extra özel bir iş yapmayıp %70-80 oyun ağırlıklı ise kullanım amacımız fazlasıyla yetiyor zaten, upgrade'e açık sistem toplamak iyi oluyor bu durumda, zaten AM3 sokette de bios desteği ile AM3+ cpu desteği verileceği haberleri sıklaştı bu da avantaj olabilir...

Ekran kartı da sürekli güncellenen bir parça, devamlı yenileri geliyor bu da en son alınması gereken bileşendir, psu'larda gelişiyor, std. ürünlerin yerine artık çoğunda 80+ plus varken beraberinde silver,bronze,gold vs. diye gidiyor bunda da şimdiden çok para veripte ürün almanın anlamı yok, yaza kadar bekleyin derim her türlü...

İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 26 Mart 2011; 14:20:25 >

• İlgi ve alaka için teşekkür ederim. En azından Haziran'ı beklemek lazım sanırım...
  • quote:

İlgi ve alaka için teşekkür ederim. En azından Haziran'ı beklemek lazım sanırım...

Rica ederim hocam, elimden geldiğince açıklamaya çalıştım, kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaciik
    Asus Anakartı aldığımız firmayamı gönderiyoruz yoksa direk çizgi elektroniğemi. Antalyada oturuyorum. malum kargo parası ödiycez..

Garanti islemleri icin kargo parasini vermek zorunda degilsiniz aldiginiz yer vermek zorundadir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oem84

quote:

Asus Anakartı aldığımız firmayamı gönderiyoruz yoksa direk çizgi elektroniğemi. Antalyada oturuyorum. malum kargo parası ödiycez..

Garanti islemleri icin kargo parasini vermek zorunda degilsiniz aldiginiz yer vermek zorundadir.

Kargo parası 5 lira tuttu zaten. Ondan da kaçmanın bi anlamı yok. Problem çözülsünde başka bişey istemem
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oem84

quote:

Kargo parası 5 lira tuttu zaten. Ondan da kaçmanın bi anlamı yok. Problem çözülsünde başka bişey istemem

Kacmak degil bu sizin yasal hakkiniz. Sadece bilgilendirmek icin soyluyorum.

• @LEON-X

Yeni sistemin hayırlı olsun.

Eski parçaları ne yaptın sattın mı ?
  • Bende ayni ram'i aldim anakart asus p8p67 pro deluxe ilk acilista 1333 mhz olarak acildi biostan 1600 mhz olarak degistirdim frekansi sorun yok su anda 1600 olarak kullaniyorum yalniz 2 defa yada 3 defa mavi ekran hatasi 0X 0000009C hatasi verdi niye veriyo anlamis degilim bilen arkadaslar varsa aramizda memnun kalirim iyi gunler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

@LEON-X

Yeni sistemin hayırlı olsun.

Eski parçaları ne yaptın sattın mı ?

Sağolasın hocam elimdeki anakart,ram ve cpu'yu sattım
  • Anakrtta sorun çıkarsa bende CPU yu satıp amd yi bekleyecem. Öyle görünüyor..
  • öncelikle geçmiş olsun bundan sonraki kullanımızdada hayırlı ve sorunsuz kullamanız dileğiyle...

Bir sorum olacakdı

Asus P8P67 PRO anakartım var malum bildiğiniz gibi çipsetlerdeki sorundan dolayı değişim yapılacak
    Metro Elektronikden almşdm firmayla irtibata geçtim konu hakkında henüz bize net bir bilgi verilmediğini söylüyor

forumda bir kaç arkadaş değişim yaptıklarını söylüyorlar bu konu hakkında bilgilendirirseniz cok sevinirim.

1. Anakartı aldığım bayiyemi yoksa Disbritör ÇİZGİ elektroniğemi gönderiyorum
    2. Herhangi bi Ücret ödüyormuyuz Kargo vs.
    3. Kart Tahmini kac günde elimize geri ulaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.gokmen -- 31 Mart 2011; 16:40:38 >
  • @m.gokmen

Çizgi Elektronik ile görüşün ücretiz kargo yapabilirsiniz, ürünün full kutu içerikli yollayın.

Arayıp görüşün öncelikle;

http://www.cizgi.com.tr/page.aspx?key=contact
  • quote:

@m.gokmen

Çizgi Elektronik ile görüşün ücretiz kargo yapabilirsiniz, ürünün full kutu içerikli yollayın.

Arayıp görüşün öncelikle;

http://www.cizgi.com.tr/page.aspx?key=contact

tahmini kaç gün sürer.?
  • Orijinalden alıntı: LEON-X

Orijinalden alıntı: Leone-510

Anakartımı bugün Çizgi'den aldım arkadaşlar, servis müdürü Cüneyt Bey'e de teşekkür ediyorum sorunumu 1 günde çözdükleri için.

1.3v ile 4.4ghz'de stabil kalıyorum, ramler de 1t zamanlı 1600mhz cl7 olarak çalışıyor, daha fazla kurcalama şansım olmadı menüler baya değişmiş

Gözün aydın Nihat abi

O kartla 1.5v`a kadar gidebilirsin üzerindeki faz vrm olayları baya iyi çünkü 5 ghz rahat yaparsın biosla biraz haşır neşir ol tabi öyle yap

Sağol Fatih'cim zor bela hallettik, menülere alışınca sınavdan sonra kasarız zaten sistemi
    [/quo

bıos dan ram ayarını ayrıntılı anlatırmıyısız yakacam bu makineyi

• hacı sorunun çözümü bende sorun ramlar genelde asus anakartlarda kablolar kurcalanınca ramlar iptal oluyo ve ekran gelmiyo ramlarin çalışmadığının kanıtı da ön panelde kırmızı ledin yanmamasıdır.Bu yüzden ramleri tekrar aktif hale getirmek için ramlari çıkar ve pc yi ramsiz çalıştır sonra tekrar tak tamamdır hadi kolay gelsin:D
  • hacı sorunun çözümü bende sorun ramlar genelde asus anakartlarda kablolar kurcalanınca ramlar iptal oluyo ve ekran gelmiyo ramlarin çalışmadığının kanıtı da ön panelde kırmızı ledin yanmamasıdır.Bu yüzden ramleri tekrar aktif hale getirmek için ramlari çıkar ve pc yi ramsiz çalıştır sonra tekrar tak tamamdır hadi kolay gelsin
  • p8p67 modelinde g.skill sniper 1600 ramler hiç sorunsuz taktım çalıştı.

şimdi kartı p8p67 delüxe ile değiştircem bakalım...
  • p8p67 modelinde g.skill sniper 1600 ramler hiç sorunsuz taktım çalıştı.

şimdi kartı p8p67 delüxe ile değiştircem bakalım....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.