Şimdi Ara

Asus P8P67 Pro Mem OK! sorunu!!! (Çözüldü) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
7.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Hadi geçmiş olsun. Ama "0" ürün sorunlu ise hemen yenisini vermeleri lazım.

Sistem kullanıcı tarafından kurulduğu için direkt değişim vermemiş olabilirler. Eğer soketle ilgili sorun giderilemezse bir şekilde çözüm bulunacaktır. Nihat abi gelince detaylı olarak konuya yazar olayları
  • Yok abi yok. kaldırıp çarpacam şimdi bu anakartı.. Bu kadarmı olur yaa.. Ne kadar saçma. Aotu mem neymişş yaaa.. kim çıkarttıysa kartı kafasına atmak geliyor içimden. Gece yarılarına kadar helak oldu. durum hala aynı.. Bu uzaylı teknolojisiyse o zaman uzaylılara sunun kardeşim bunu. Biz insanız. Tak çalıştır mantığında alıştık.. Valla son denemelerim paketleyip aldığım yere göndericem. artık sabrım kalmadı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaciik

Yok abi yok. kaldırıp çarpacam şimdi bu anakartı.. Bu kadarmı olur yaa.. Ne kadar saçma. Aotu mem neymişş yaaa.. kim çıkarttıysa kartı kafasına atmak geliyor içimden. Gece yarılarına kadar helak oldu. durum hala aynı.. Bu uzaylı teknolojisiyse o zaman uzaylılara sunun kardeşim bunu. Biz insanız. Tak çalıştır mantığında alıştık.. Valla son denemelerim paketleyip aldığım yere göndericem. artık sabrım kalmadı..

Cpunun soket yuvasına bakar mısınız? Pinlerde herhangi bir sorun vs var mı? Aynı seri anakart aynı ram aynı sorun servis pinlerde eğrilme var demiş. İlk kez pc kuran birisi değil sonuçta ki insan ilk aldığı parçayı gözünden bile sakınırcasına kuruyor ya fabrikasyon hatası olarak geliyor yada fanı takma sırasında dizayndan kaynaklanan bir sorundan dolayı sorun oluyor. Nette videoları boot olmadığını söyleyen bir sürü insan var yabancı sitelerde bir sürü asus kullanıcı veryansın ediyor herkes mi sakar herkes mi şanssız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Leone-510

quote:

Yok abi yok. kaldırıp çarpacam şimdi bu anakartı.. Bu kadarmı olur yaa.. Ne kadar saçma. Aotu mem neymişş yaaa.. kim çıkarttıysa kartı kafasına atmak geliyor içimden. Gece yarılarına kadar helak oldu. durum hala aynı.. Bu uzaylı teknolojisiyse o zaman uzaylılara sunun kardeşim bunu. Biz insanız. Tak çalıştır mantığında alıştık.. Valla son denemelerim paketleyip aldığım yere göndericem. artık sabrım kalmadı..

Cpunun soket yuvasına bakar mısınız? Pinlerde herhangi bir sorun vs var mı? Aynı seri anakart aynı ram aynı sorun servis pinlerde eğrilme var demiş. İlk kez pc kuran birisi değil sonuçta ki insan ilk aldığı parçayı gözünden bile sakınırcasına kuruyor ya fabrikasyon hatası olarak geliyor yada fanı takma sırasında dizayndan kaynaklanan bir sorundan dolayı sorun oluyor. Nette videoları boot olmadığını söyleyen bir sürü insan var yabancı sitelerde bir sürü asus kullanıcı veryansın ediyor herkes mi sakar herkes mi şanssız?

benim arkadaşımda ve bende de p8p67 pro vardı, ben b3 revizyon dolayısıyla iade ettim. Arkadaşımdaki p8p67 pro düzgün çalışıyordu, nfs kurmuştu oynuyorduk habire , 2 kez sistem donmuştu, bazen sistemi açarken 2 kez reset atıp öyle açılıyordu, (o.c. den dolayı olabilir ama asusun yazılımı ile oc etmişti) 1,5 ay sonra anakart bi gece aniden gitti, şöyle ki ekrana asus logosu geliyor altında press del to enter bios yazıyor ama del e basınca biosa girmiyor ve habire reset atıyor. Ledler de ardı ardı ardına yanıyor. Yabancı bir sitede aynı sorunlu anakartı (deluxe modeli) ledler aynı şekilde yanıyor ve reset üstüne reset, eleman teknik servise götürmüş, servis hemen yenisini vermiş çünkü alet bozuk ve yaygın bir problem bu.
    Arkadaşta sorunun ne olduğunu anlamadık, yallah servis , bilen varsa yazıversin bi zahmet

Bi de cpunun olduğu yer iğneli değil ki sen nasıl ezesin, istesen ezemezsin orayı, yuh yani bu kadar da olmaz dedirten bir durum

• Ürünü Çizgi'ye teslim ettim arkadaşlar...

Cpu soket yuvasında ufacık tırnak gibi eğimli ayaklar var, yamulmuş vaziyette ama görmek için mikroskop filan lazım, dedim cpu 'yu takamıyacaksam benden kaynaklanan bir şey ise bu ben artık elimi pc'ye sürmem dedim kabul etmiyorum bunu dedim, servise alındı büyük ihtimalle değişicektir, soket yuvasının tamiri olmaz diye düşünüyorum...
  • Asus Anakartı aldığımız firmayamı gönderiyoruz yoksa direk çizgi elektroniğemi. Antalyada oturuyorum. malum kargo parası ödiycez..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Hadi geçmiş olsun. Ama "0" ürün sorunlu ise hemen yenisini vermeleri lazım.

Sistem kullanıcı tarafından kurulduğu için direkt değişim vermemiş olabilirler. Eğer soketle ilgili sorun giderilemezse bir şekilde çözüm bulunacaktır. Nihat abi gelince detaylı olarak konuya yazar olayları

Bence de bu yüzdendir. Benzer bir olay 4 küsür sene önce Xfx n680 de başıma gelmişti. Kart geldiğinde sadece belli bir açıdan görülebilen şekilde 1 pin i eğrilmişti/eğikti ve sistemi kurduk, kesinlikle boot etmedi. Geri yolladığımda 2 hafta beklemiştim. Tabi burda çizgi söz konusu. En kısa zamanda çözeceklerine inanıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Ürünü Çizgi'ye teslim ettim arkadaşlar...

Cpu soket yuvasında ufacık tırnak gibi eğimli ayaklar var, yamulmuş vaziyette ama görmek için mikroskop filan lazım, dedim cpu 'yu takamıyacaksam benden kaynaklanan bir şey ise bu ben artık elimi pc'ye sürmem dedim kabul etmiyorum bunu dedim, servise alındı büyük ihtimalle değişicektir, soket yuvasının tamiri olmaz diye düşünüyorum...

%99 değişim olacaktır. Oranın tamiri pek mümkün olmuyor. Düzeltmeye kalkılsa kırılması çok kolay o pinlerin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al PaC -- 24 Mart 2011; 15:44:34 >

• quote:

quote:

Akşam eve gidince bi bakıcam. Bakalım eğiklik varmı. Varsa yaktım çıralarını..

• aynı kartı bende kullanıyorum p8p67 pro aynı ramlari kullanıyorum GSKILL F3-10666CL7D-4GBXH G.SKILL RipjawsX herhangi bi sorunla karsılasmadm henüz anakartı değişime göndermedim b3 rev. ile
  • aynı ram ve anakarta sahibim bir sıkıntı yaşamadım.
  • Anakartımı bugün Çizgi'den aldım arkadaşlar, servis müdürü Cüneyt Bey'e de teşekkür ediyorum sorunumu 1 günde çözdükleri için.

1.3v ile 4.4ghz'de stabil kalıyorum, ramler de 1t zamanlı 1600mhz cl7 olarak çalışıyor, daha fazla kurcalama şansım olmadı menüler baya değişmiş
  • quote:

Anakartımı bugün Çizgi'den aldım arkadaşlar, servis müdürü Cüneyt Bey'e de teşekkür ediyorum sorunumu 1 günde çözdükleri için.

1.3v ile 4.4ghz'de stabil kalıyorum, ramler de 1t zamanlı 1600mhz cl7 olarak çalışıyor, daha fazla kurcalama şansım olmadı menüler baya değişmiş

Gözün aydın Nihat abi

O kartla 1.5v`a kadar gidebilirsin üzerindeki faz vrm olayları baya iyi çünkü 5 ghz rahat yaparsın biosla biraz haşır neşir ol tabi öyle yap

• quote:

quote:

Anakartımı bugün Çizgi'den aldım arkadaşlar, servis müdürü Cüneyt Bey'e de teşekkür ediyorum sorunumu 1 günde çözdükleri için.

Gözün aydın Nihat abi

O kartla 1.5v`a kadar gidebilirsin üzerindeki faz vrm olayları baya iyi çünkü 5 ghz rahat yaparsın biosla biraz haşır neşir ol tabi öyle yap

Sağol Fatih'cim zor bela hallettik, menülere alışınca sınavdan sonra kasarız zaten sistemi

• Hadi geçmiş olsun Nihat. Bende çok karıştırmadım ama 1.30v ile 4.5 ghzde prime 95 geçememiştim. Daha detaylı kurcalayınca belki farklı şeyler çıkabilir.
  • Teşekkür ederim Yalçın abi

4.3-4.4ghz deneyebilirsin abi, bu ve üzeri hızlarda 1,325v istiyor çoğu yerde bu yazıyor, anakarta göre değişiyor sanırım, oturup uğraşmak lazım... 2 senedir o.c yapmıyordum menüler değişk geldi biraz bana...
  • Tahmin ettiğim gibi çok kısa sürede çözülmüş. Tabi İstanbul'da olmanız da avantaj. İyi günlerde kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al PaC

Tahmin ettiğim gibi çok kısa sürede çözülmüş. Tabi İstanbul'da olmanız da avantaj. İyi günlerde kullanın.

Teşekkürler hocam

Evet Çizgi'ye yakınım oldukça aslında Asus almamdaki diğer bir etken de bu oldu en azından son kullanıcıya da direk hizmet veriyorlar firmaya ya da vb. bir aracıya ihtiyaç kalmıyor ürünü servise vermek için
  • Üstad geçmiş olsun gözün aydın. İnşallah sorunsuz kullanırsın bundan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

Üstad geçmiş olsun gözün aydın. İnşallah sorunsuz kullanırsın bundan sonra

Çok teşekkür ederim hocam
  • Geçmiş olsun sonunuzun hallolduğuna sevindim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.