Şimdi Ara

ASUS P8Z77-V PRO Anakart Satılık. 2. EL + 5ay garanti KUTULU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.asus.com.tr/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z77V_PRO/

Mevcut anakartım bu 4-5ay garantisi devam etmekte Fatura vb. mevcut 2. el fiyatı hakkında en küçük bir fikrim yok vermiş olduğum fiyatta araştırma yapıp ona göre indirim yada yükseltme yapacağım.

Anakartı biraz araştırdım değerinden düşük fiyat vermişim PM atan arkadaşlar tekrar fiyatı kontrol ederler ise alışverişe ona göre devam edeceğim.
    neden fiyat bukadar arttı derseniz eğer (http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/asus-p8z77-v-pro-p8z77-v-pro-intel-z77-soket-1155-ddr3-2560mhz-sata-30-usb-30-hdmi&dvi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=59605 )

indirimsiz hali : 720 TL
    %25 :540.0 TL
    %30 :504.0 TL

Fiyatı : 400TL Fiyat düşürüldü bununda altına inmez sıfırdan farksız anakart

Anakart garantiye kontrole gitmiş ve hiç bir sorun olmadığı kanıtlanmıştır arkadaşlar bios güncellemeleri ile birlikte.

Fatura tarihi : 11.11.2012

gerçek alıcı PM atarsa ürün sanalpazar vb. eklenecektir. Hiç bir sorunu yoktur.

Ürün kutusu duruyormuş dolabın üzerine öteki parçaların aparatlarını fln katıp sallamışım yeni farkettim. alıcısı çıkarsa gereksizleri ayıracağım mecbur

bu videoyu DH den bir konuda gördüm yardımcı olur.

http://forum.donanimhaber.com/m_60767423/tm.htm
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=W82YPIf1wVQ

Ürün görselleri ;

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avluk123 -- 11 Temmuz 2013; 15:24:41 >

• pm yolladım
  • pm yolladım sanal pazar linkini verirsen alacağım.
  • arada 90 tl fark için 2. el almak mantıklı değil. hem taksit imkanı var hemde sıfır ürün. fiyatta revizyon yapman lazım.
  • GÜNCEL...
  • Vatanın %25 indirimlerinin gerçek olmadıgını bilmiyosun sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeranSetaou

Vatanın %25 indirimlerinin gerçek olmadıgını bilmiyosun sanki

anlayamadım? ne için yazma gereği duydun acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avluk123 -- 12 Temmuz 2013; 0:12:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • avluk123 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle fiyatınızı eleştirmiyorum.Sıfırı 500 lira olan birkart 400 lira iyi.

Açıklıyayım.Vatanın %25 indirimsiz fiyatı 704 tl demişsin ya.Sen vatana bakma fiyat konusunda.Vatan fiyatları piyasadan daha çok arttırıp indirim diye diğer sitelerle aynı fiyata satıyor.Takip etmeyenlerde indirim satıyor.Burda sen yok indirimsiz fiyatı 700 demişsin ya.İnsanları yanlış yönlendirme.İnsanlar 300 tl indirim yaptıgını sanmasınlar sonra
  • BeranSetaou kullanıcısına yanıt
    sıfırı 500TL olacağını sanmıyorum yeni nesil anakart en fazla 650 fln olur tahminimce
    kart amazonda 500TL zaten +KDV ekle bide buna

Vatan zaten sürümden kazanmak için bu indirimleri yapıyor hafta sonu geldimi aynı ürün yada farklı 100-200 tane sattığını düşünsene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avluk123 -- 12 Temmuz 2013; 10:58:06 >
  • vpro anakartı neden vle plus ile takas yapmak istiyorsunuz
  • canbaz_233 kullanıcısına yanıt
    şuanki anakartım P8Z77-V PRO

istediğim anakart MAXIMUS V GENE

P8Z77-V LE PLUS bu ise takas uygun gelirse olur.

açıklayıcı olmuştur umarım :)
  • Bende anlamadım bende VE PLUS var V-PRO plusdab daha iyi bir kart güç bakımından...belki bi kaç küçük özellik daha ama daha çok oc yönünden v-pro önde...

Kısacası sistemi downgrade yapıyosan tamam derim ama diğer yönden kart çok iyi takasın hiç bi anlamı yok gibi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lion_Army kullanıcısına yanıt
    anakartın iyi olduğunu bende biliyorum zaten bir fikir düşünce var onu gerçekleştiriyorum.

albenisi güzel takas çıkarsa sistemi düşüreceğim (P8Z77-V LE PLUS) bu kadar basit nesini anlamadınız hala?

V Gene denk gelirsede üstüne para verecez.

satıcının işine ne karışıyorsunuz siz
  • quote:

Orijinalden alıntı: avluk123

anakartın iyi olduğunu bende biliyorum zaten bir fikir düşünce var onu gerçekleştiriyorum.

albenisi güzel takas çıkarsa sistemi düşüreceğim (P8Z77-V LE PLUS) bu kadar basit nesini anlamadınız hala?

V Gene denk gelirsede üstüne para verecez.

satıcının işine ne karışıyorsunuz siz

Hocam bi şey dediğim yok yanlış anladın sadece neden yaptığını sordum o kadar sende söyledin...Çünkü ben VE-PLUS alırken aklım V-PRO da kalmıştı o yüzden...Maxımus gene ayrıda sadece bi tavsiye yada öneri vermek istediği VE-PLUS il V-PRO arasında pek fark yok diye zaten yazdım downgrade yapıyosan mantıklı ama diğer türlü bi anlamı yok dedim o kadar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.