Şimdi Ara

ASUS PCE-AC88

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 ASUS PCE-AC88
    3 seneye yakın kullandığım, hiç bir şikayetim olmayan ürünü, bilgisayarımı modemin yakınına alabildiğim için satmaya karar verdim. Oyunlarda Ping sorunu kesinlikle yaratmamaktadır. 2 odan yani 2 duvar arkasından aynı evinde içinde tam çekim alıyordum. 2 3 gün evvel söktüm. Modemi yanına getirmek ya da bilgisayarı modeme yaklaştırmak ya da kablo çekmek gibi imkanı olmayan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim hiç üzmez.

Fiyat 450 TL

Ciddi alıcıya az da olsa ikramım olabilir. Kargo alıcıya aittir. Takas, taksit yoktur. Önce ödeme sonrasında Kargo şeklinde satış yapıyorum.

Garantisi ya bitti ya da bitmek üzere, faturasını mevcut ama daha bakmadım. Garantisi bitmiş gibi düşünebilirsiniz. Ama 3 seneyi çok geçmiş olamaz. Eve taşındıktan sonra almıştım, 3 seneyi bir kaç ay geçti tanışalı. Hemen taşındığım gibi de almamıştım, sonradan ihtiyaç oldu.

İyi yorumlar

ASUS PCE-AC88

ASUS PCE-AC88

ASUS PCE-AC88
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 18 Temmuz 2019 Satıldığı Şehir : Denizli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• afsinedremitli kullanıcısına yanıt
    Merhaba, urununuz halen satilik mi, son fiyat ne dusunursunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • satın alınmış kargosu beklenmektedir, hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.