Şimdi Ara

Asus Phoenix gtx 1060 3gb 999 TL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
3.038
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    https://www.itopya.com/asus-phoenix-geforce-gtx-1060-3g-gddr5-192bit-nvidia-ekran-karti/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yatsigobek -- 2 Eylül 2017; 17:25:48 >

• Ah ah ne uygunu. çift fanlı ocli modelleri 800liralardan alırdık.
  • Türkiye şartları :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay1122

Ah ah ne uygunu. çift fanlı ocli modelleri 800liralardan alırdık.

Burası Türkiye , ahh ahh ne uygunu demeyin . Bazıları sizin bu pahalı deyişinize güvenip kartları vs almıyor sonra o fiyatı rüyasında göremiyor ahh almış oluyorsunuz . Zamanında Gtx750ti 299tl satıldı ehh dediniz vs . Sonra o kart 470 tl aşağısını bir daha hiç göremedi .Vazgeçin bu huyunuzdan artık . Gelelim karta , fiyat gayet iyi . Ülkemizin ekonomik dengeleri o kadar hassas ki , fiyat anında çıkıyor ama nedense inmek bilmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hirotaro kullanıcısına yanıt
    Dolmuşsunuz sanırım :) 299tl 750ti güzel fırsat. 750Ti'lar 100 dollar msrpye sahipti 400-450 kurla beraber normal bir fiyat. Bu sitede geçen aylarda sızdırılan başlıca alışveriş sitelerinin aralarında anlaşıp fiyat yükseltme mesajlarını duydunuz mu bilmiyorum. Eğer şu an vergisini gümrüğünü kargosunu ödeyip yurtdışından taa buraya daha ucuza kart getirebiliyorsak ben bu işte "hassas ekonomik dengelerden" daha fazlasını ararım. Dürüst bir ülkede yaşamıyoruz. Herkes birbirine bir yerden sokma derdinde. Bunlar başka konular. Sadece ben 2 ay önce ederinin 800-880 olduğunu bildiğim bir karta şimdi 1000-1100 veremem, zoruma gider. Parası olan alabilir.
  • Tamda ekran kartına ihtiyacım olduğu dönemde fiyat iyi geldi fakat şikayet vara baktıktan sonra kargoların vs.. geç geldiğini gördüm telefonla ulaşıp mağazadan alıp alamayacağımı sormak için aradım sanırım bayram nedeniyle kapalılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay1122

Dolmuşsunuz sanırım :) 299tl 750ti güzel fırsat. 750Ti'lar 100 dollar msrpye sahipti 400-450 kurla beraber normal bir fiyat. Bu sitede geçen aylarda sızdırılan başlıca alışveriş sitelerinin aralarında anlaşıp fiyat yükseltme mesajlarını duydunuz mu bilmiyorum. Eğer şu an vergisini gümrüğünü kargosunu ödeyip yurtdışından taa buraya daha ucuza kart getirebiliyorsak ben bu işte "hassas ekonomik dengelerden" daha fazlasını ararım. Dürüst bir ülkede yaşamıyoruz. Herkes birbirine bir yerden sokma derdinde. Bunlar başka konular. Sadece ben 2 ay önce ederinin 800-880 olduğunu bildiğim bir karta şimdi 1000-1100 veremem, zoruma gider. Parası olan alabilir.

İşte bunun bile kavgasını verdi ,kendilerini çok anlayan ilan edip

https://forum.donanimhaber.com/asus-gtx750ti-vatan-da-299-lira--97978530

al hocam ,istersen incele ,konu biraz uzun . burada bile yok pahalı yok bilmem ne diyenler çıktı .Ondan sonra bu kart o fiyatı nerdeyse hiç görmedi ,470-480TL bandında ve üstünde gezdi.(Birtek vatanın kampanyasından sonra eksende 405TL satıldı ki birkaç adet olarak)

400-450TL fiyat bandına saçma diyende oldu .300TL ye burun kıvıranda ya da fiyat fazla bile bu karta diyende çıktı .

desem al şu parayı bana al desem, kem küm eder .Herkesi kendileri gibi zengin sanıyorlar .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus geforce gtx 1070 8 gb
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Farklı bir kart alacağım için ürünü aldıktan 2 saat sonra siparişi iptal ettim. 3 gündür iadenin onaylanmasını bekliyorum. Bakalım daha ne kadar bekletecekler!

• quote:

Orijinalden alıntı: Yatsigobek

Farklı bir kart alacağım için ürünü aldıktan 2 saat sonra siparişi iptal ettim. 3 gündür iadenin onaylanmasını bekliyorum. Bakalım daha ne kadar bekletecekler!

bayram tatilinden dolayı %95 online site çalışanları aktif değil hocam
  • Gün içi işlemde sipariş iptali diyince normalde otomatik iptal olmasi lazim. Sistemi tam oturtamadılar galiba. Beklicez artık:)

• Bunu alsam bin liraya kasanın geri kalan parçalarını nasıl tamamlarım bide bu 1050tiden dahamı iyi

• Para iadesini hala gerçekleştirmediler. Firmaya ulaşmak için 30 dakika bekledigim oldu... 3 kere mail attım dönüş yok. Faceden yazıyorum dönüş yok...Alırken iyi düşünün

• salvery kullanıcısına yanıt
    ti den daha iyi.
  • 6 gb lıkları ne zaman 1000 e düşer :) düşerse bize kalır mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.