Şimdi Ara

Asus R5230-SL-2GD3-L, Ekran Kartı, Radeon R5 230, Passive 208 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus R5230-SL-2GD3-L, Ekran Kartı, Radeon R5 230, Passive 208 TL

www.amazon.com.tr
    Asus R5230-SL-2GD3-L, Ekran Kartı, Radeon R5 230, Passive: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/Asus-R5230-SL-2GD3-L-Ekran-Radeon-Passive/dp/B00K09XCII

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ya kusura bakma sadece snaa demiyorum ama birkaç gündür ne hikmetse ddr3 erkan kartlarını fırsat diye paylaşyıorlar. ben inanın anlamıyorum ddr3 ekran kartı sıfır alınacak bir kart değilki heleki yeni sistem kuranın ddr3 alması saçma işlemci ile birleşik gelen kartlar bile bunlardan kat kat iyi iken bunlara para vermenin anlamı nedir.

haa eski sistemlere diyorsan bana göre sıfır almanın anlamı yok olsada bu fiyatlar yüksek geliyor yinede ne bileyim
  • Sunu unutmamak lazım. Gerekçeleri farklı olmakla birlikte her malın bir alıcısı, her fiyatın bir müşterisi vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • illaki vardır ama fiyat performans açısından ve kullanılabilirliği açısından bana mantıklı gelmiyor. ancak şirketlerin atıl kalmış sistemleri ofis işleri için ekran kartı gereksinimi varsa oalbilir yoksa son kullanıcının sistem kurmak yada sistem güncellemesi için mantıklı gelmiyor.
  • ŞAKACI kullanıcısına yanıt
    Genellikle 4K video oynatmak veya salondaki TV'lerde medya işlerini halletmek için alıyorlar kartları. Sessiz olsun, görüntü versin yeterli tarzında. Oyun oynanmıyor bir şey yapılmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.