Şimdi Ara

Asus R7 240 ile İlgili Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, biraz eski bir bilgisayarım var. Bu mevcut bilgisayarı yeni oyunlardan bazılarını yükleyerek rahat rahat oynamak istiyorum. Bu yüzden ekran kartını değiştirmeye karar verdim. Şu anki bilgisayarın bilgileri aşağıda mevcut;

Anakart: Asus P5KPL-SE
    İşlemci: İntel E6500
    Ekran Kartı: GeForce 9400 GT
    Ram: 2 GB Kingston

Şimdi bu Asus R7 240 ekran kartını internette gördüm ve almaya karar verdim. Acaba bilgisayarım bunu destekler mi ? Yani bu kartı pc ye takabilir miyim? Taktktan sonra bana bir sıkıntı çıkartır mı? PSU vs. sıkıntı çıkartıyor diyenler var bu konu hakkında lütfen yardım edin.

• bilgisayarın r7 240 ı destekler,9400gt yi çalıştıran psu r7 240 ıda çalıştırır,2gb ram daha eklersen imkanın olunca iyi olur,önceliği ekran kartına ver tabii ama yinede oyunları ekran kartı tek başına oynatmadığı için bir miktar düşük performans alabilirsin özellikle son dönem oyunlarda(ram ve işlemci sebebiyle)...yinede 9400gt ye göre çok fark eder r7 240
  • İlgin için teşekkür ederim. Siparişi verdim. Pazartesi günü elimde olur büyük ihtimalle. Ram yükseltmeyi düşünüyorum fakat benim şu an kullandığım ram sanırım çift modül. Anakartta 2 tane slot var. Bu yüzden yeni bir ram alırsam 2sini birlikte kullanamayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siflali -- 31 Ocak 2015; 19:27:25 >
  • 1+1 şeklinde mi ramler?ddr2'de tek parça 4gb olmaz 2gb alabilirsin elindeki mesela 667 800 ne hızdaysa ve 2+1 olarak çalışma ihtimali var.çalışmazsa bir tane daha aynısından alırsın 2+2 olur 2 slot sorun olmaz anakartta 4gb desteği var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.