Şimdi Ara

Asus R7 370 STRIX GAMING 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı 650 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Asus R7 370 STRIX GAMING 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı 650 TL
    3 yıldır kullandığım ekran kartımı sistemimi yenileyeceğim için satıyorum..Ekran kartımla şuandaki birçok popüler oyunu 1080p de yüksek ayarlarda rahatlıkla oynayabiliyorum.

Ekran kartım için İstediğim fiyat 650 TL...Trabzonda Elden teslim olur..başka şehirler için alıcı ödemeli kargo ile gönderilir..Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun..Asus R7 370 STRIX GAMING 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı 650 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Trabzon Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Ekran kartı gtx 970ten daha performanslıdır gtx 980ti ayarındadır hatta fiyat o yuzden cok uygun yazılmıs bence fiyatı arttırmalısınız cok ucuz satıyorsunuz....!!!!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • üyelik tarihiniz 2005 referans sayınız 11 ama bu kart için 650 lira istemek garip. ya donanımdan haberiniz yok ya denk gelene kakalarım diye 650 lira yazdınız.
  • türkerrr kullanıcısına yanıt
    350 lira pazarlık payı var sanırım telaşlanmayın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne geyik yapmışsınız arkadaş, kart benim istediğim fiyata koyarım. Belki de sizin bilmediğiniz bir özelliği falan vardır. :)

Şaka bir yana yorumlarınız için sağolun.

Kartı satmak yerine hayrına ücretsiz verdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.