Şimdi Ara

Asus r9 280 dctp vs Asus gtx 770 dtcu ii o.c.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu aralar tekrar tekrar konu açıyorum; bir yandan vakit buldukça kullanıcı değerlendirmelerini,piyasadaki indirimleri takip etmeye çalışıyorum,vaktim de dar aslında yeni yıla iyi bir ekran kartıyla girip,bir an önce araştırmalarıma ayırdığım vakitleri sonlandırmak istiyorum.

Başlıkta belirttiğim gibi şu iki ekran kartı arasında kaldım,sizce hangisini tercih etmeliyim;

http://www.asus.com/tr/Graphics_Cards/GTX770DC2OC2GD5/
    http://www.asus.com/tr/Graphics_Cards/R9280XDC2T3GD5/#specifications

Uzun zamandır geforce'da kullanmadım aslında,ilk bilgisayarımda geforce devamında ati ve amd şeklinde devam etti

Asus'un AMD tarafında olup da r9 280x kullanan arkadaşlar kartla ilgili gerekli değerlendirmeyi yapabilirler mi

Sistemim şu şekilde:

ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 ANAKART

AMD FX X8 8350 SOKET AM3+ 4GHZ 16MB CACHE 32NM İŞLEMCI

GSKILL 8GB RIPJAWSX DDR3 1866MHZ CL10 TEK MODÜL RAM (2 adet)

CORSAIR 120GB FORCE 3 GT SERISI SATA 3.0 SSD (555MB OKUMA / 515MB YAZMA)

AEROCOOL STRIKE-X One kasa , 750W P.S.U. , 12v çıkıştan alınabilecek max. güç 600W

şuan kullandığım ekran kartı: ATI RADEON HD 4670 1GB/128BIT

Bir sorum daha olacak,oyun oynarken video programını çalıştırdığımda bu sistem kasıyor,oyundaki kasma hissedilir derecede;bazen video programı kapalıyken dahil mause'un kontrolü bir hayli zorlaşıyor ve ağır ağır hareket ediyor :(

çoklu monitör kullanmayacağım,1920x1080 max.çözünürlüğüm olacak,yeri geldiğinde 3D destekli programlar,yeri geldiğinde çok meraklı olmasam da bf gibi oyunlar da oynamak istiyorum ancak genellikle hobi olarak knight online oynuyorum,bilgisayarı kastıracak macro tarzı programlar da kullanmıyorum,sistem o.c'siz 4ghz'de stabil çalışıyor,restart atıp biosa girdiğimde genellikle işlemci sıcaklığım 45 santigrat derece civarlarında oluyor,

yardımlarınızı,desteklerinizi,bilgi ve tecrübelerinizi paylaşabilirseniz mutlu olurum :)

Teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ummm -- 26 Aralık 2013; 18:01:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.