Şimdi Ara

ASUS R9 280 DirectCU II TOP 3GB GDDR5 384Bit VATAN İNDİRİM 671 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan Asus R9 280 DirectCU II TOP 3GB GDDR5 384Bit vatan da indirime girmiş ben sapphire r9 280 düşünüyordum ama şimdi bide asus r9 indirime girdigini görünce iki arada bi derede kaldım aralarındaki fark nedir hangisini almam mantıklı olur

• Kalite olarak ASUS DirectCU II'nin yanında SAPPHIRE'ın esamesi okunmaz, aralarında az fark varsa ASUS daha iyidir. Ayrıca artifact'ın genel bir sorun olduğuna inanmıyorum. DirectCU II'de fan devrini arttsan bile ses yapmaz ama SAPPHIRE'ın fanları yapıyor, ASUS pcb'sinde kendi bileşenlerini kullanır arkasında backplate vardır, DirectCU II kullanmayan kişiler aradaki farkı bilemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 3 Temmuz 2014; 12:07:23 >
  • 280x top gibi artifact kraliysa yaramaz 580 liralık sapphire akar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaya13 -- 3 Temmuz 2014; 12:00:02 >
  • vatanda şuan aralarında 56 tl oynuyor 895 tl den 671 e düştü şuan asus ama daha ne kadar devam eder kestiremiyorum hesap kesim tarihimede daha 3 gün var vatana da güven olmuyor beklesem mi beklemeden hemen alsam mı düşünüp duruyom
  • SAPPHIRE al arta kalan 100TL ilede ram arttırır,eksik ne varsa onu görürsün.ASUS daha kaliteli çoğu kişi hemfikir bu konuda ama 100TL farkta azımsanacak bir fark değil,hemde indirimli hali.
  • PHO3N1X kullanıcısına yanıt
    Hocam ramler zaten corsair 8GB (2x4GB) Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9 dahada arttırmaya gerek var mı sence
  • PHO3N1X kullanıcısına yanıt
    aslında ram degilde bitane Cooler Master V8 GTS LGA almayı düşünüyorum ama ramleri sıkıştırır diye korktum ondanda yorumları görünce
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.