Bildirim
ASUS R9 280 DirectCU II TOP 3GB GDDR5 384Bit VATAN İNDİRİM 671 TL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kalite olarak ASUS DirectCU II'nin yanında SAPPHIRE'ın esamesi okunmaz, aralarında az fark varsa ASUS daha iyidir. Ayrıca artifact'ın genel bir sorun olduğuna inanmıyorum. DirectCU II'de fan devrini arttsan bile ses yapmaz ama SAPPHIRE'ın fanları yapıyor, ASUS pcb'sinde kendi bileşenlerini kullanır arkasında backplate vardır, DirectCU II kullanmayan kişiler aradaki farkı bilemez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 3 Temmuz 2014; 12:07:23 > -
280x top gibi artifact kraliysa yaramaz 580 liralık sapphire akar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Asus ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaya13 -- 3 Temmuz 2014; 12:00:02 > -
vatanda şuan aralarında 56 tl oynuyor 895 tl den 671 e düştü şuan asus ama daha ne kadar devam eder kestiremiyorum hesap kesim tarihimede daha 3 gün var vatana da güven olmuyor beklesem mi beklemeden hemen alsam mı düşünüp duruyom -
SAPPHIRE al arta kalan 100TL ilede ram arttırır,eksik ne varsa onu görürsün.ASUS daha kaliteli çoğu kişi hemfikir bu konuda ama 100TL farkta azımsanacak bir fark değil,hemde indirimli hali. -
Hocam ramler zaten corsair 8GB (2x4GB) Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9 dahada arttırmaya gerek var mı sence -
aslında ram degilde bitane Cooler Master V8 GTS LGA almayı düşünüyorum ama ramleri sıkıştırır diye korktum ondanda yorumları görünce
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X