Şimdi Ara

Asus R9 280 DirectCU II TOP VS Sapphire R9 280 DUAL-X (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herkes asusun 3 yıl garantisi olduǧunu söūyor ama yeni aldığım asus dırect cu ıı 270x top ekran kartımın garanti belgesinde sūre 24 ay yazıyor. Vatan sitesindede 24 ay yazıyor.

Şimdi hangisi doǧru, 3yıl mı 2 yıl mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrhanBey

Hocam bu karttada sıkıntı varmıdırki? DCU2 TOP çok iyi 3 yıl garanti var diye hala Asustan yanayım.. Bu arada aradaki fiyat farkı 100 TL'den 15 TL düştü.

Top daha hızlı bir kart.Yabancı forumlara bakın bir sorunu varmıymış.

Sorun yoksa düşünmeden top al.
  • UP
  • Sapphirein dual x sogutma teknoloji biraz sikintili bir durumda o yuzden asus al derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asuslar hynix'den elphidaya geçtikten sonra bir iki yerde sıkkıntı olduğuna dair lakırdılar edilmişti yanılmıyorsam. Ben de bir DC2 Top sahibiyim. Bendeki şansa hynix ram'li çıktı. (Gerçi alalı 7 ay olacak nerede ise) Tam ben aldığım zamanlarda patlamıştı bu elphida hynix muhabbeti. Baya bi tırsmış idüm. şimdikiler muhtemelen elphidadır. Dikkat edilmeli.
  • arkadaş asus r9280in incelemeside yokki
  • Asus r9 280x dcuii top edition var bende. 2 adet var şu an 3. yü sattım ihtiyaç kalmadığından.

Bilen bilir aylarca 24/7 durmadan mining yaptım kartlarla. kasım 2013-nisan 2014 yarım sene. Nisandan bu yana da cross fire yapıp 3monitörü besleyecek şekilde infinity takılıyorum. Daha ne bir artifact , ne bir ses , ne performansta sorun hiçbirşey yaşamadım (euro truck sim2 hariç o da zaten amd de crossfire da filan sorunlu). O sebeple ASUS 'u al derim. Ama dikkat et 0 olsun. Satın al butonuna basmadan önce veya dükkandan alacaksan evden çıkmadan önce de mutlaka boy abdestini al. Şansa bırakma bu işleri
  • Sapphire R9 280 DUAL-X
  • Sizi çılgınlar sizi :) Eğitimin bir ucu doruk noktası tıp fakultesine bakar bir ucu hukuk fakultesine.Bilgisayar mevzusunda ise bir ucu intele bir ucu asusa bakar.

Asusu al gözun kapalı tereddut etme
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.