Şimdi Ara

ASUS R9 280X

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

M5A97 EVO R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart

FX X8 8320 Soket AM3+ 3.5GHz 16MB Cache 125W 32nm İşlemci

ASUS R9 280X DirectCU II TOP 3GB GDDR5 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı

ve haf 912 plus ile gelen 750w 80plus psu var kasamda

overlock yapmak istiyorum ekran kartıma ekran kartına zarar vermeden ve eskitmeden nasıl overlock yapabilirim ilk overlock işlemim korkuyorum fazla elektrik verme muhabbetleri varmıs tam emin olamadım
    asus gpu tweak programı ile ayarları nasıl yapayım sizce. esnek karttır diyorlar ama ilk overlock um oldugu için sizden yardım istiyorum mesela kaç mhz ye çekeyim ekran kartını ?

• Yavaş yavaş Arttırarak Dene sürekli ısıyı kontrol Et ana tema bu :)
    Yani ben böyle yapıyorum Bu arada bir şey sormak istiyorum Ekran kartını tam olarak ne zaman aldın , Benimde 1 hafta içinde sipariş Ettim Asus R9 280X
    Gelecek ama bu kartta çok fazla artifact Hatası oluyormus sen böyle bir şey yaşadın mı acaba ?
  • Kaç derece ısıya kadar normaldir peki ona göre ayarlayım bari :)

artifact hatası yaşadım başta ama meğersem sorun donanımsal değilmiş ati ccc programında 3d ayarlardan düzelttim hiç bir sorun yok kartımdan cok memnunum hem kasa içinde güzel duruyor hemde performansı gayet iyi
    vatan bilgisayardan aldım geçen hafta daha indirimli şekilde almıstım. hayırlı olsun ekran kartınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamo19933

Kaç derece ısıya kadar normaldir peki ona göre ayarlayım bari :)

artifact hatası yaşadım başta ama meğersem sorun donanımsal değilmiş ati ccc programında 3d ayarlardan düzelttim hiç bir sorun yok kartımdan cok memnunum hem kasa içinde güzel duruyor hemde performansı gayet iyi
    vatan bilgisayardan aldım geçen hafta daha indirimli şekilde almıstım. hayırlı olsun ekran kartınız

Cevabınız için tesekkür ederim kaç dereceye kadar normaldir demişsiniz Aslında tam olarak bende bunu bilmiyorum ama kendi şuan kullandığım kartımda 75 dereceyi geçirtmemeye çalışıyorum ( Burning testlerde tabiki oyunda maksimum 65 derece falan oluyor). Ayrıca şunu söylemek isterim Asus R9 280X gibi güzel bir kart'a neden O.C yapmak istediniz ki kart izlediğim videolarda gördüğüm bir çok kişide çok üstün bir performans sergiliyor hem garantisi duruyorsa yapmayın derim garanti kapsamından çıkıyormuş diye biliyorum.

• benim kartım maksimum 50 derece falan oluyor daha fazlasını görmedim biraz zorlayıp denemek istiyordum :)
    ilginiz için sağolun
  • Ekran kartı sıcaklığının 90 dereceye kadar yolu vardır..

Oc işlemi için voltajı hiç ellemeden hızı biraz yükseltebilirsiniz, buda hiç bir sıkıntıya yol açmaz, tabiki en iyi yol deneme yanılma ile..
  • Msı afterburner.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Gtx 970
    2 yıl önce açıldı
    ASUS GTX 980 Strix OC
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mamo19933 kullanıcısına yanıt
    asus tweak veya msı afterburner kullanabilirsin(tavsiyem afterburner) voltaj kısmına dokunmadan ufak ufak arttırabilirsin degerlerini

http://www.techpowerup.com/forums/threads/help-overclocking-msi-r9-280x.199366/ burda voltajla oynamıs ama acemi isen fazla kurcalama :)
  • Bende 280x winforce var. Stock 1100mhz.

Gpu yu 1200mhz , belleği de 1600 mhz de voltaj vermeden sorunsuz kullanıyorum.
  • teşekkürler yardımlarınız için 1200 mhz kullanıyorum sorunsuz :)
  • Gpu 1200 ve ramler 1700 üzeri sıkıntı yaşıyorum. Daha yukarı çıkabilen varmı bu kartla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamo19933

Beyler sistemim aşağıdaki gibidir

M5A97 EVO R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart

FX X8 8320 Soket AM3+ 3.5GHz 16MB Cache 125W 32nm İşlemci

ASUS R9 280X DirectCU II TOP 3GB GDDR5 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı

ve haf 912 plus ile gelen 750w 80plus psu var kasamda

overlock yapmak istiyorum ekran kartıma ekran kartına zarar vermeden ve eskitmeden nasıl overlock yapabilirim ilk overlock işlemim korkuyorum fazla elektrik verme muhabbetleri varmıs tam emin olamadım
    asus gpu tweak programı ile ayarları nasıl yapayım sizce. esnek karttır diyorlar ama ilk overlock um oldugu için sizden yardım istiyorum mesela kaç mhz ye çekeyim ekran kartını ?

usta R9 280X i 3D ayarlardan nasıl ayarlaadın sorun olmaması için

• alemci0506 A kullanıcısına yanıt
    Konuyu hortlatıyorum ama sorunu düzeltebildiniz mi hocam?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.