Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
ASUS GTX 780 DCUII FİYAT REVİZE 2000>>>>1900

-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
-
bu forumda r9 280 in 1500 e satıldığını görünce bu fiyatı tercih ettim bu kart hem daha güçlü hem yorulmamış testlerde gözüküyor zaten oyun oynanmış olsa hem fps farkı olur hem sıcaklık daha fazla olurdu.
Orijinalden alıntı: General Darknesilginç bir fiyat hocam, hayırlı satışlar.
gtx 1050ti ikinci elde 1800tl isteniyor. sarı sitede kart yok.
o karttan %50 daha hızlı bir kart için bence uygun. Tek sorunu yüksek güç tüketimi 300 watt çeker bu kart.
-
Arkadaşlar , malın ederi farklı bir şey satıcının istediği fiyat farklı şeydir.
Geçen ay 1100 tl ye 1050ti sattım, markette duruyor.
6+8 pinden beslenen 250w dan aşağı güç çekmeyen 5 yaşında bir karttan bahsediyoruz
Başlığı daha fazla kirletmeyeceğim, satışı arkadaşa tekrardan hayırlı satışlar dilerim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: General DarknesArkadaşlar , malın ederi farklı bir şey satıcının istediği fiyat farklı şeydir.
Geçen ay 1100 tl ye 1050ti sattım, markette duruyor.
6+8 pinden beslenen 250w dan aşağı güç çekmeyen 5 yaşında bir karttan bahsediyoruz
Başlığı daha fazla kirletmeyeceğim, satışı arkadaşa tekrardan hayırlı satışlar dilerim.
bak ben çok gereksiz madem bu kadar para ediyor satayım dedim gtx 1080'i.
aynı gün 50 km yoldan biri gelip aldı. hiç beklemiyordum aynı gün satılacağını, açtım ilanlara baktım şuan en ucuz gtx 1050ti 1800tl çıldırdım az yazanlar eski ilanlar, mesaja dönmüyorlar iğrenç bir durum ama şuan tamamen karaborsa oldu.
geçen ay böyle değildi 2 haftada iyice cıvkı çıktı.
-
hocam kart bana ilk geldiğinde aynısı söylendi psu calculate sitelerinde min 600w önerdiler sistemim için bende 500w var o kadar harcadığını sanmıyorum kart 5 yaşında olabilir ama dediğim gibi bilgisayarında en ufak oyun olmayan borsayla uğraşan bir abiden geldi normalde 5 yıl yorulan bir kartın furmark testinde min fps avg fps max fps in aralarındaki fark fazla olur bunda öyle bir sorun yok ayrıca siz 1050ti ı uyguna vermişsiniz aynı hatayı 2 kere yaptım ben artık o riski alamam ocak ayında fiyatlar patlamadan önce upgrade için 1060 3gb sattım şu an 2gb 950 alınmıyor aynı paraya geçen yılda 600 den 1050ti satmıştım 900 lere fırlamıştı fiyatları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cristo20 -- 27 Nisan 2021; 2:48:10 >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Artık yapacak birşey yok kara borsa döndüğü için sende pahalıya satman gerek
Bende 1030-1100(kargo kaç tutacak bilmiyorum) GTX 680 alabildim
Hani eder mi etmez ama bu borsada bunu satsa başkasını alamayacağı için fiyatı mecburi koymuş
2020'Nin sonlarında olsaydık 780Ti 700-800 den gidiyordu ama şu an yok bile.
-
orası öyle üretici değilim bunu satınca kart almak zorunda kalıcam normalde satacağım bir kart değildi çok beğeniyorum ama freesync monitör aldım o özelliği kullanmak için üste para koyup amd karta geçicem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu kart gtx970 den dahamı iyi 970 ler bile 1800tl civarı satılıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
970'in rakibi 780ti hocam.
-
1000 serisi üstünde açılıyor o muhabbet amd ile freesync kullanmak kadarda iyi değil demişler forumlarda
Orijinalden alıntı: KEREM04283
Bu kart gtx970 den dahamı iyi 970 ler bile 1800tl civarı satılıyor.2200-2300 altı temiz düzgün duran 970 ben görmedim :D
-
O arkadaş uyduruyor bakma ona sen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatlar hocam nirvana oldu bence yada nirvanaya çok yakın.Geçen mining patladığındada özellikle son 1 ay baya saçmalayanlar oldu fiyatlarda.Ben geçen ay aldım gtx1650 superi sıfır gibi kart 3 yıl garantili dönemine göre nispeten makul bir fiyattan.Şuan iki katına çıkmış durumda fiyatı.rtx2060 a 8000 yazan var.Ps5 parası.O kadar kazıyormu bu kart birde etherium kazımı zorlaşıyor yeni sisteme geçiyor diyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: VolkanCOOFiyatlar hocam nirvana oldu bence yada nirvanaya çok yakın.Geçen mining patladığındada özellikle son 1 ay baya saçmalayanlar oldu fiyatlarda.Ben geçen ay aldım gtx1650 superi sıfır gibi kart 3 yıl garantili dönemine göre nispeten makul bir fiyattan.Şuan iki katına çıkmış durumda fiyatı.rtx2060 a 8000 yazan var.Ps5 parası.O kadar kazıyormu bu kart birde etherium kazımı zorlaşıyor yeni sisteme geçiyor diyorlar.
valla bir 1080 aylık 600-700tl kazıyormuş sanırım.
-
Hani desen ki bu işle uğraşan yatırım yapan 1 yıl sonra ortalama 6/7 milyon tl kazanıyor anlarım, saçma sapan komik paralar için kanser olacaklar hayatları kaymış radyasyonun içinde haberleri yok.
En Beğenilen Yanıtlar

ilginç bir fiyat hocam, hayırlı satışlar. |
sabredin arkadaşlar 2000 liraya şimdi bu kartı alırsanız, 1 sene sonra kafanızı duvarlara vurursunuz. Piyasa düzelecek. Bu karta 2000 lira vericeğime ömrüm boyunca oyun oynamam daha iyi |
Arkadaşlar , malın ederi farklı bir şey satıcının istediği fiyat farklı şeydir. Geçen ay 1100 tl ye 1050ti sattım, markette duruyor. 6+8 pinden beslenen 250w dan aşağı güç çekmeyen 5 yaşında bir karttan bahsediyoruz Başlığı daha fazla kirletmeyeceğim, satışı arkadaşa tekrardan hayırlı satışlar dilerim. |
Benzer içerikler
- delamore parfüm
- bershka stok sorgulama
- yurt dışı telefon fiyatları
- jinsei kolye
- 2. el tüplü şofben fiyatları
- ps4 pro ne zaman çıktı
- 16k televizyon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X