Şimdi Ara

Asus R9-280X-DC2T Overclock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asus r9-280x-dc2t ekran kartıma overclock yapmak istiyorum. Voltaj vermeden değerleri biraz artırdığımda gene stabil çalışmakta ancak forumlardan falanda araştırdığım kadarıyla 1200mhz civarı gpu clock ve 6800 mhz civarı memory clock oc yapanlar var. Ayrıca sapphire r9 270x toxic kartımda var onada deneme yapmıştım ama onda stabilite olmuyordu herhalde toxic edition olduğundan fabrika çıkışlı max oc li.

Buyrun linkleri atayım :

1. OC1

Burada : 1.300 mV verilmiş ve Therefore, our final overclock was 1.23GHz/6.6GHz.

2. OC2

Burada : kaç mV verilmiş bilmiyorum ama gpu tweak max 1.3 e izin veriyor bu serilerde. 1225MHz, 6800MHz.

3. OC3

Burada : mV verilmemiş. Orjinal 1.200 de bırakılmış. 1160MHz/6880Mhz.

Bende ilk sıradaki gibi 1.3mV ye çekip 1210-1220 ye 6600-6800 arası denesem bir sıkıntı olurmu. Yada voltaj vermeden yapıp biraz mı artırayım görüşlerinizi almak istedim.

Bu kartı kullanıp oc yapan arakadaşlar varsa onlarında deneyimlerini paylaşmalarını bekliyorum.

Herkese iyi forumlar.

• Konu günceldir.
  • melihkamarat M kullanıcısına yanıt
    Bu overclock başlığındaki ekran kartına kimse bakmıyo gördüüm yani genel e.kartı bölümüne 1 konu açıp bu soruyu sormayı deneyebilirsin :http://forum.donanimhaber.com/forumid_296/tt.htm

Yada Ahmet'e sor mesela 280x incelemiş, sana net 1 cvp verebilir : http://forum.donanimhaber.com/m_92921421/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 7 Şubat 2015; 23:18:33 >
  • hocam açtım birde overclock konusuyla ilgili forumda bilgiye sahip arkadaşların nicklerinide yazarsanız onlarıda etiketleyim yardımcı olmaları adına bildiğiniz kişiler varsa. Bu arada ilginiz için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Gtx 970
    2 yıl önce açıldı
    ASUS GTX 980 Strix OC
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.