Bildirim
ASUS R9 280X ROG mu yoksa ASUS R9 280X 3GB dc2 top mu?
Einhell TE-CD 18/40-1 Li (2x1,5 Ah), Akülü Vidalama : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B086N681N9
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
dc ll top -
2 slot kaplaması çok iyi ama rog da çok güzel :Squote:
Orijinalden alıntı: Joker38
dc ll top -
Fiyat farkı çok yoksa rog akar -
quote:
Orijinalden alıntı: ckaracar
Gtx770 alacaktım fakat 4gb modelini bulmak biraz zor olduğu için amd ye yöneldi zaten ben sırf bf4 oynamak istiyorum onun icin alıcam ekran kartını sizce bu 2 modelden hangisi daha iyidir.Kararsız kaldım.
İkiside değil yeni revize r280x gpularını bekleyin yoksa 7970 almış olursunuz nede olsa şu anki piyasada olanlar 7970 ile aynı. -
quote:
Orijinalden alıntı: mur88
quote:
Gtx770 alacaktım fakat 4gb modelini bulmak biraz zor olduğu için amd ye yöneldi zaten ben sırf bf4 oynamak istiyorum onun icin alıcam ekran kartını sizce bu 2 modelden hangisi daha iyidir.Kararsız kaldım.
İkiside değil yeni revize r280x gpularını bekleyin yoksa 7970 almış olursunuz nede olsa şu anki piyasada olanlar 7970 ile aynı.
rog olanı satın aldım iptal mi edeyim şimdi -
Suanki ilk seriler sadece yeniden isimlendirme urunleridir. Cok sure gecmeden 2.parti uretim olacak ve bu kartlar suankilerden gorsel performans olarak daha ustun olup, AMD nin bahsettigi birkac yeni teknolojiyi de barindiracak. -
quote:
quote:
quote:
İkiside değil yeni revize r280x gpularını bekleyin yoksa 7970 almış olursunuz nede olsa şu anki piyasada olanlar 7970 ile aynı.
rog olanı satın aldım iptal mi edeyim şimdi
Arkadaşlarımız açıklamışlar şu ankiler 7970 in oclenmiş versiyonu dışında başka bir şey değil.Eğer aceleniz yoksa iptal edin derim.R 280X adı altında yeni teknolojılerden uzak true audıo gibi yenilikler ilginizi çekmiyorsa alabilirsiniz ama aldığınız kart yeni bir kart değil bunuda hatırlatmak isterim.
-
Peki ben 7970 ile aynı olmadıklarını cıktıgı zaman nasıl anlayacagımquote:
Orijinalden alıntı: Terminator T-800quote:
quote:
quote:
rog olanı satın aldım iptal mi edeyim şimdi
Arkadaşlarımız açıklamışlar şu ankiler 7970 in oclenmiş versiyonu dışında başka bir şey değil.Eğer aceleniz yoksa iptal edin derim.R 280X adı altında yeni teknolojılerden uzak true audıo gibi yenilikler ilginizi çekmiyorsa alabilirsiniz ama aldığınız kart yeni bir kart değil bunuda hatırlatmak isterim.
Alıntıları Göster
-
TrueAudio yok, yeni revizyonu bekleyin bunların 7970 ten bir farkı yok.quote:
Peki ben 7970 ile aynı olmadıklarını cıktıgı zaman nasıl anlayacagım
Alıntıları Göster -
iptal ettim 1kişi değil sordugum herkez 7970 almış olucagımı söylüyrquote:
Orijinalden alıntı: boksit
TrueAudio yok, yeni revizyonu bekleyin bunların 7970 ten bir farkı yok.
Alıntıları Göster -
quote:
iptal ettim 1kişi değil sordugum herkez 7970 almış olucagımı söylüyr
sen de benim gibi bekleyenler kervanındasın artık :D uzun sürmese bari :/ -
MATRIX-R9280X-P-3GD5 ve MATRIX-R9280X-3GD5 aradaki "P" harfi neyi ifade ediyor vatandaki matrix P olan matrixdenquote:
iptal ettim 1kişi değil sordugum herkez 7970 almış olucagımı söylüyr
Alıntıları Göster -
quote:
MATRIX-R9280X-P-3GD5 ve MATRIX-R9280X-3GD5 aradaki "P" harfi neyi ifade ediyor vatandaki matrix P olan matrixden
Bende merak ettim şimdi bu ''P'' ne anlama geliyor.Yalnız P'li modelde memory clock 1600, engine clock 950-1100 diğer ''P''siz model de ise memory clock 1500, engine clock 850-1000 arası belki de ''P'' power yada power up falan gibi birşey olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: FeDeX_114
quote:
MATRIX-R9280X-P-3GD5 ve MATRIX-R9280X-3GD5 aradaki "P" harfi neyi ifade ediyor vatandaki matrix P olan matrixden
Bende merak ettim şimdi bu ''P'' ne anlama geliyor.Yalnız P'li modelde memory clock 1600, engine clock 950-1100 diğer ''P''siz model de ise memory clock 1500, engine clock 850-1000 arası belki de ''P'' power yada power up falan gibi birşey olabilir.
Platinum -
quote:
http://www.untarbilisim.com/GTX-770-iGame-2GB-GDDR5-256-Bit,PR-114.html -
Bende ilk platinumdur dedim fakat dış kutularının ikisinde de platinum yazınca derin ingilizce bilgimi kullanarak power falan demiştim öğrenmiş olduk -
Bende Bekliyorum Ne Zaman Gelicek Bu Yeni Revizyonlar Ayrıca Fiyat Konusunda Aynı Seviyede Çıkar Heralde..quote:
Orijinalden alıntı: FeDeX_114
Bende ilk platinumdur dedim fakat dış kutularının ikisinde de platinum yazınca derin ingilizce bilgimi kullanarak power falan demiştim öğrenmiş olduk -
280X beklemek yerine r290 bekleyip onu almak en mantıklısı. neredeyse sürücüyle Titan ı geçecek bir kart varken 280x pek mantıklı değil. Tabii 1100 lira gibi bir fiyata girerse.quote:
Orijinalden alıntı: T-Y
Bende Bekliyorum Ne Zaman Gelicek Bu Yeni Revizyonlar Ayrıca Fiyat Konusunda Aynı Seviyede Çıkar Heralde..
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: sadtneverdie
280X beklemek yerine r290 bekleyip onu almak en mantıklısı. neredeyse sürücüyle Titan ı geçecek bir kart varken 280x pek mantıklı değil. Tabii 1100 lira gibi bir fiyata girerse.
Fiyatı uygun gelirse niye almayalım alırız ama ben 1000-1100 civarından fazla olacağını düşünüyorum..
Benzer içerikler
- wattman hatası nedir
- termal pad önerisi
- paylaşılan gpu belleği nedir
- gpu hotspot nedir
- geforce 940mx
- ekran kartı öğrenme
- 5080 ekran kartı
- nvidia h100
- intel arc graphics nedir
- v sync nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X