Şimdi Ara

Asus R9 390X Strix

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Asus R9 390X Strix Modeli Ekran Kartı Kullanıyorum Henüz 2 Gün Önce Satın Aldım Yeni Yeni Test Etme İmkanı Buldum,Öncelik Şunu Belirtmek İstiyorum.Karttan Memnunum Oyunlardaki Verdiği Fps Değerleri Muazzam.Gelelim Konumuza...

Gpu Tweak 2 Kullanıyorum Prof Ayarlarda Kaydettigim Fan Hızımı Algılamıyor ki Şöyle ( Sürekli %60 Fan Hızında Çalışmasını İstiyorum o %25 Fan Hızında Çalışıyor )

MSI Afterburner Kullanayım Dedim Ondada Şöyle Ki İstedigim Fan Hızına Aldıgımda 10 Saniye Benim Belirledigim Hızda Dönüyor Sonra Eski Haline Geliyor ( Yavaşlıyor %25 Hıza Dönüyor )

Haliyle Ultra Setting Tüm Ayarlar Açık GTA 5 oynadıgımda Sıcaklık 86 Dereceye Kadar Çıkıyor Çünki Fan %25 Hızında Dönüyor.Ben Çözemedim.Önerilerinize İhtiyacım Var.Bu Konuda Yardımcı Olabilecek Arkadaşların Yorumlarını Mesajlarını Bekliyorum.Saygılar

• Wintex kullanıcısına yanıt
    tüm driverları sil tekrar yükle bios güncelle
  • Formaf at makinaya direk , yeni kart geldiginde sistem afalliyor bazen , eski driverden artiklar kaliyo driver silme programlari hikaye format en temizi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus Nvidia 3070ti Rog Strix
    10 ay önce açıldı
    Asus Strix GTX960 2GB
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.