Şimdi Ara

ASUS RAMPAGE II EXTREME KULLANANLAR BURAYA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu arada biraz konu dışı gibi ama Vatandan aradılar D0 920 gelmiş saat 9 gibi gidip aldım .

D0 versiyonun kodu : S-spec: SLBEJ
  • sen şu ramlerini xmp de denesene. sorunsuz çalışırsa belki ben de o ramlerle değiştiririm. ama biraz fiyat farkı varmış.
    quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

Bu arada biraz konu dışı gibi ama Vatandan aradılar D0 920 gelmiş saat 9 gibi gidip aldım .

D0 versiyonun kodu : S-spec: SLBEJ
  • Selam,
    Ramler'i yeni sipariş ettim elime gelmedi henüz yarın 1 Mayıs sonrada hafta sonu giriyor araya sanırım hafta başı gelirler ancak.Gelince denerim.(Gerçi yurt dışı forumlarda bahsettiğiniz konuda sorun çıkarmadığını okumuştum)Bu arada : Vatan bilgisayara Corsair Dominator GT de gelmişti bu gün.Fakat paraya kıyamadım açıkcası.
    Edit : Vatan sitesine eklemiş :http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=38017 856TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 1 Mayıs 2009; 1:05:24 >
  • QVL listesinde adam akıllı destekleyen model yokki! çoğu 2 kitten oluşuyor. e bu anakart triple çalışması gerekmiyor mu? neden hep daha çok 2 kite destek vermişler anlamadım. benim şu anki kullandığım corsair de qvl listesinde yok. acaba ondan dolayı mı xmp de sorun çıkarıyor? dominator gt iyi de fiyat çok uçuk. Eğer G-SKILL Trident DDR3 2000MHz de xmp de sorun yaratmıyorsa elimdeki ramlerle değiştirmeyi düşünüyorum. ama o da qvl listesinde yok! test eder etmez sonucu buraya yazarsanız sevinirim. Ama test ederken sistemi bikaç defa açıp deneyin. çünkü her seferinde olmuyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

Selam,
    Ramler'i yeni sipariş ettim elime gelmedi henüz yarın 1 Mayıs sonrada hafta sonu giriyor araya sanırım hafta başı gelirler ancak.Gelince denerim.(Gerçi yurt dışı forumlarda bahsettiğiniz konuda sorun çıkarmadığını okumuştum)Bu arada : Vatan bilgisayara Corsair Dominator GT de gelmişti bu gün.Fakat paraya kıyamadım açıkcası.
    Edit : Vatan sitesine eklemiş :http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=38017 856TL

• Arkadaşlar QVL listesine fazla takılmayın..Sonuçta tüm ramlar sorunsuz çalışır.QVL nin açılımı işinin ehli ramlar anlamındadır.Yok balistic kullanmalıyım yok dominator olucak falan filan gereksz şeyler.Adı üstünde önermedir bunlar..Ben imzamdaki rami kullanıyorum..X58 chipset için gereken düşük zamnlamalı Ram yüksek kapasitedir.Bu nedenle mümkün olduğunca CL7 zamanlamalı ramlar için uğraşın.1306 biosu bende yükledim bakalım ne kadarlık bir perf olacak..dediğinizde doğru logoda takılma yaşatıyor...
    Şİmdi benm sizden ricam bu konularda yazarken yakaladığımız overlock değerlerinide buraya yazalım ve bilgi alışverişi yapalımm... bir iki konu hakkında da soru sormak istiyorum Bu Memory Level up a tıkladığımız zman Aynı zamanda Ram voltajına manual mi müdale etmeliyiz yoksa bu LEVEL UP ile kart bu işide otomatik mi yapıyor..Bunu anlayamadım...
    Bİrde başka hiç bir yerle oynamadan sadece CPU LEVEL UP değerini CRAZY 3.2 veya 3.6 yaptığınızda ve PC pROBE i açtığınızda CPU voltaj uyarısı veriyormu?

• leodines sadece imzandaki sistem hakkında bir yorum ve birşey öğrenmek istiyorum o kadar ssd i7 940(saçmalık) fln almişsin lafım yok.. ama 4850 ne abi o sisteme gtx295 yada 4870x2 almanı beklerdim lütfen bilgilendir kafam karıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: StreamRolleR

leodines sadece imzandaki sistem hakkında bir yorum ve birşey öğrenmek istiyorum o kadar ssd i7 940(saçmalık) fln almişsin lafım yok.. ama 4850 ne abi o sisteme gtx295 yada 4870x2 almanı beklerdim lütfen bilgilendir kafam karıştı

Saçmalık?
    Dostum insanlar yapacakları işe göre pc alır oyuncu oyun için grafikerci grafiker için vb...Bende bu sistemi 3d max programında render almak için topladım..Konu hakkında bilgin yoktur zanlımca..onun için yargısızca saçma diyemesszin..3dmax programında render alıcak biri 4 adet GTX 295 i bile alıp taksa anlam ifade etmez..Ya Quadro serisi kartlara yönelmelidir ya da Firegl...Onun için senn dediğin şeyin bi anlamı olmuyo...
    4850 i seçtim çünkü bu kart firegl e modlanabiliyo..zaten 4850 benm için geçici çözüm..Daha sonra yılbaşı gibi Quadro ya geçicem..Sanırım yeterli bi açıklama olmuştur...

• Ra mler pazartesi elime geçti ama su soğutma bloklarım ve psu halen gelmedi kuzu kuzu toplamamı bekliyor sistem . (Başka sistemden de psu yu söküp takmak istemedim ayrıca üşeniyorum)
  • Arkadaşlar windows 7 gecen varmı?Ben geçtim sistemin gücüne güç katıldı valla
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.