Şimdi Ara

ASUS - Rampage IV Extreme Kullanıcıları Klübü (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.377
Cevap
15
Favori
56.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Var ben yanlış anladım. tabi sandisk ile corsair arasında corsair olur bariz şekilde fiyat farkı yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: spleenish

Var ben yanlış anladım. tabi sandisk ile corsair arasında corsair olur bariz şekilde fiyat farkı yoksa

Fiyat açısından demiyorum yani alacaksan SSD Force GT alacaksın diğerlerine kıyasla onu demeye çalıştım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemen54

Yeni v1404 bios çıkmıştır.

İndirmek İçin Tıklayın

Hocam merhaba bu yeni biosun ne gibi getirisi var bende ilk aldığım zamanki bios mevcut haziran ayının başında almıştım birde usb flash bellek ile update edicez dimi biosu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrections

quote:

Yeni v1404 bios çıkmıştır.

İndirmek İçin Tıklayın

Hocam merhaba bu yeni biosun ne gibi getirisi var bende ilk aldığım zamanki bios mevcut haziran ayının başında almıştım birde usb flash bellek ile update edicez dimi biosu ?

sistem stabilitesini artrr yeniliklere acik olur bilgisayar :-) . hayir bilgisayardan yapiyosun bios update ile normal masaustunden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bu anakartta işlemcinin üzerinde 8 pin ve 4 pin EATX 12v bağlantı yeri var. 8 pin olanın uzeri kapatılmış. bunun bağlantısını nasıl yapıcaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: **Nightmare**

Arkadaşlar bu anakartta işlemcinin üzerinde 8 pin ve 4 pin EATX 12v bağlantı yeri var. 8 pin olanın uzeri kapatılmış. bunun bağlantısını nasıl yapıcaz.

O ufak plastik çıkartılıyor tırnaklayın çıkacaktır o.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bu anakartta işlemcinin üzerinde 8 pin ve 4 pin EATX 12v bağlantı yeri var. 8 pin olanın uzeri kapatılmış. bunun bağlantısını nasıl yapıcaz.

Tamam cikiyor biliyorumda.Yani baglantiyi nasil yapicaz 8 pini takip yanindaki 4pinedemi guc takicaz yoksa cikarmadan 4 pin takip diger taraftakinedemi 4 pin takicaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Tamam cikiyor biliyorumda.Yani baglantiyi nasil yapicaz 8 pini takip yanindaki 4pinedemi guc takicaz yoksa cikarmadan 4 pin takip diger taraftakinedemi 4 pin takicaz

PSU destekliyorsa hepsine tak.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Saolasın oldu ama benim çözemediğim bir sorunum var. Bende önceden rampage iv formula anakart vardı. ram olarak 8gb corsair 1866 mhz ram. Anakart bunu tam olarak göstermiyordu xml modunda ve manual da 4 gb olarak görüyordum ama pcyi yeniden başlatınca 8gb 1333 mhz olarak görüyorum ben anakartı çizgi elektroniğe verdim onlarda yapamadı para iadesi yapıldı bende bugun extreme modelini aldım ama sorun hala devam ediyor. ne yaptıysam olmadı. iki anakarttada sorun olması çok düşük ihtimal .Kaç senedir bilgisayar kullanıyorum böyle bir şey görmedim. ramde sorun var dicem ama memtest yaptım sıkıntı yok ramlerde. Kaç foruma baktım cevap alamadım.

Bu arada benide kulube eklermisin
     ASUS - Rampage IV Extreme Kullanıcıları Klübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **Nightmare** -- 28 Temmuz 2012; 2:36:58 >

• bende varım
  • bende varımmmmmmm
  • arkadaşlar merhaba.benim bir sorunum var ve epeyi süredir bu sorunu yaşıyorum.Acil yardım istiyorum sizden.Rampage extreme anakarta yine asus 7970 gpu takılı.Sistemi arada bir açık bırakıyorum ve çoğu kez ekranı otomatik kapattığında tekrar açmıyor.(Mause u oynattığımızda ekrar tekrar gelmesi gerekirken ki olay)
    Bunun yerine sismsiyah hafif parlak bir ekran geliyor ve ne yaptıysam ekrana dönmüyor.Sadece pover tuşuna basılı tutup kapatabiliyorum pc yi.Sizin söz ettiğiniz 4 ve 8 pinlerden sadece 8 pine bağlı bu 4 pine de bağlasam sorun gidermi.Ayrıca anladığım kadarıyla amd nin sürücüsüyle ilgilide olabilir bu durum.Bazen zar zor açıyor ve amd nin kurtarıldı mesajını alıyorum.Son sürümü 12.4 yüklediğimde yine 12.3 yüklü gözüküyor.Benim sorun bu tekrar windows yüklemekte zor geliyor açıkçası.Ufak bir yardım lütfen.Belki sizde de bu sorunu yaşıyan vardır.Ayrıca ekran kartını servise gönderdim adamlar sadece biosunu güncellediler o kadar...

• bende varım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sıradışı*

bende varım

neye varsın dostum ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Saolasın oldu ama benim çözemediğim bir sorunum var. Bende önceden rampage iv formula anakart vardı. ram olarak 8gb corsair 1866 mhz ram. Anakart bunu tam olarak göstermiyordu xml modunda ve manual da 4 gb olarak görüyordum ama pcyi yeniden başlatınca 8gb 1333 mhz olarak görüyorum ben anakartı çizgi elektroniğe verdim onlarda yapamadı para iadesi yapıldı bende bugun extreme modelini aldım ama sorun hala devam ediyor. ne yaptıysam olmadı. iki anakarttada sorun olması çok düşük ihtimal .Kaç senedir bilgisayar kullanıyorum böyle bir şey görmedim. ramde sorun var dicem ama memtest yaptım sıkıntı yok ramlerde. Kaç foruma baktım cevap alamadım.

Bu arada benide kulube eklermisin
     ASUS - Rampage IV Extreme Kullanıcıları Klübü

Öncelikle hoş geldin dostum ekledim gruba. Valla hiç farklı bir ram takarak bu işi denedin mi ? Bence bir kaç gün başka bir ramle dene eğer olmuyorsa elindeki ramlerin bilmediğimiz bir kısmından dolayı bu hata kaynaklanıyor olabilir. XMP profile aldığında son hız tam sürat gitmesi lazım. Birde Rampage IV Extreme'de kitapçığa göre takmalısın ramleri her kitin farklı sırası var yoksa gözükmek ben ilk aladığımda yaşamıştım öyle bir problem 16 gb ama 8-12 falan görünüyordu sıraya göre taktım sıkıntı yok. Bir dene istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaGaRaS

arkadaşlar merhaba.benim bir sorunum var ve epeyi süredir bu sorunu yaşıyorum.Acil yardım istiyorum sizden.Rampage extreme anakarta yine asus 7970 gpu takılı.Sistemi arada bir açık bırakıyorum ve çoğu kez ekranı otomatik kapattığında tekrar açmıyor.(Mause u oynattığımızda ekrar tekrar gelmesi gerekirken ki olay)
    Bunun yerine sismsiyah hafif parlak bir ekran geliyor ve ne yaptıysam ekrana dönmüyor.Sadece pover tuşuna basılı tutup kapatabiliyorum pc yi.Sizin söz ettiğiniz 4 ve 8 pinlerden sadece 8 pine bağlı bu 4 pine de bağlasam sorun gidermi.Ayrıca anladığım kadarıyla amd nin sürücüsüyle ilgilide olabilir bu durum.Bazen zar zor açıyor ve amd nin kurtarıldı mesajını alıyorum.Son sürümü 12.4 yüklediğimde yine 12.3 yüklü gözüküyor.Benim sorun bu tekrar windows yüklemekte zor geliyor açıkçası.Ufak bir yardım lütfen.Belki sizde de bu sorunu yaşıyan vardır.Ayrıca ekran kartını servise gönderdim adamlar sadece biosunu güncellediler o kadar...

Şöyle diyeyim benim eski bilgisayarda benzer bir sorun oluyordu hatırlamıyorum çözülmeden değiştirmiştim herhalde. Uykuya alıyordum bir daha uyandıramıyordum :) Şuan kinde falan da uykuya alıyom en ufak mouse kıpırdamasına falan otomatik açılıyor anlamadım şu uyutma işini ben hiçbir zaman düzgün en eski bilgisayarımda alırdım uykuya güce bastım mı ooh açılırdı mis gibi yok bu nesilde iş ya :) Yani tavsiyem uyku falan kullanma boş ver :) Ekran kararmasını yap hiçbir zaman sıkıntı çekme. GTX 680 :)

• Benim sorduğum soruya pek yardımcı olmasanda yinede sağol.Ama ben sorunların çözülmesi taraftarıyım.Bu yeni sistemlerde iş yok demek çözüm değil belki de bu durum kartı iyade etmeme sebep olabilecek üretimsel bir hata:( Yani burası forum sa ve her birimiz bu teknolojiye bu kadar para resmen bayılıyorsak sanırım birlikte bir sorunumuzu çözerken geniş düşünmeliyiz.Not :sadece ana karta bir çok insanın 1 aylık mağaşını işlemci ve ekran kartına da bilmem kaç aylık mağaşını verdim.bakın bunları neden söylüyorum biliyormusunuz son zaman larda birçok birma bizleri sağılacak inek kıvamına getirdi de yavaştan da abartıyorlar.Satış sonrası sağlam olan desteklerinide umursamaz tavırlarıyla geri çekiyorlar.Bilmiyorum başka kimlerin başına gelmiştir?Garantiye ver 1 ay bekle sonra sonuç alama.:Yine sorunlu yine sorunlu...
  • fiyat açısından pahalı değil mi _?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sıradışı*

fiyat açısından pahalı değil mi _?

Türkiye fiyatıyla evet ama değecek bir kart diyebiliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaGaRaS

Benim sorduğum soruya pek yardımcı olmasanda yinede sağol.Ama ben sorunların çözülmesi taraftarıyım.Bu yeni sistemlerde iş yok demek çözüm değil belki de bu durum kartı iyade etmeme sebep olabilecek üretimsel bir hata:( Yani burası forum sa ve her birimiz bu teknolojiye bu kadar para resmen bayılıyorsak sanırım birlikte bir sorunumuzu çözerken geniş düşünmeliyiz.Not :sadece ana karta bir çok insanın 1 aylık mağaşını işlemci ve ekran kartına da bilmem kaç aylık mağaşını verdim.bakın bunları neden söylüyorum biliyormusunuz son zaman larda birçok birma bizleri sağılacak inek kıvamına getirdi de yavaştan da abartıyorlar.Satış sonrası sağlam olan desteklerinide umursamaz tavırlarıyla geri çekiyorlar.Bilmiyorum başka kimlerin başına gelmiştir?Garantiye ver 1 ay bekle sonra sonuç alama.:Yine sorunlu yine sorunlu...

Bildiğim kadarını anlattım ben haklısınız tabiki çözülmesini isteriz bizde ama bunun anakartla ilgili olduğunu düşünmüyorum.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.