Şimdi Ara

ASUS - Rampage IV Extreme Kullanıcıları Klübü (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.377
Cevap
15
Favori
56.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: egemen54

Kendim icin konusuyorum, MSI Empatisi, ASUS Kalitesi, Overclock Potansiyeli, USB 3.0 larin gucu (Apple urunlerini daha hizli sarz etme de dahil), Dizayni, Renkleri, Asus Destegi... gibi bir cok sey daha.

Bu gibi empati/disempati gibi manevi şeyler,renk tasarım... değil de varsa daha teknik elemelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    Ayrıca O.C. potansiyelinin Msi da daha iyi olduğu kanısındayım ki en iyi overclock'cular da msi diyor.
    Hızlı şarj filan zaten msi'da da bulunuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuh

quote:

Kendim icin konusuyorum, MSI Empatisi, ASUS Kalitesi, Overclock Potansiyeli, USB 3.0 larin gucu (Apple urunlerini daha hizli sarz etme de dahil), Dizayni, Renkleri, Asus Destegi... gibi bir cok sey daha.

Bu gibi empati/disempati gibi manevi şeyler,renk tasarım... değil de varsa daha teknik elemelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
    Ayrıca O.C. potansiyelinin Msi da daha iyi olduğu kanısındayım ki en iyi overclock'cular da msi diyor.
    Hızlı şarj filan zaten msi'da da bulunuyor.

Ben sahsi seyimi soyledim ben renk tasarimini da dikkat ederim dizaynina da ve sahsen MSI'yi sevmiyorum. MSI kullanan MSI diyecektir ben o.c rekorlarinin ASUS'la kirildigini goruyorum MSI gormedim bilmiyorum. APPLE Icin ozel destek vermedigini saniyorum. MSI hic kullanmadim ki karsilastirma yapayim. Ama bir cok teknik acidan da ASUS'un daha iyi oldugu kanisindayim.

• Merhaba

Beni de eklerseniz sevinirim. Rampage Extreme IV

ASUS - Rampage IV Extreme Kullanıcıları Klübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eee_eee -- 30 Eylül 2012; 21:08:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eee_eee

Merhaba

Beni de eklerseniz sevinirim. Rampage Extreme IV

ASUS - Rampage IV Extreme Kullanıcıları Klübü

Ekledim hos geldin aramiza.
  • Hosbulduk...

Bu arada overclock yapan arkadaşlar Bios ayarlarınıda paylaşabilirmi.??? Hem başlığa haraket gelmiş olur hemde yeni yapacaklara yol göstermiş oluruz ( Benim gibi mesela...)
  • Ayni karti kullaniyoruz yardimci olabilirim, sogutucun nedir ?
  • Budur ustad

COOLER MASTER
    HYPER 212 EVO LGA775/1155/1156/1366/2011 & AM2/AM2+AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU

Sistem Bosta değerlerim;

CPU 38c
    Anakart 36c
    PCH 44c
    Subzero1 37c
    Subzero1 36 c

Tabi butun fanlar silent durumda bu arada. Su kartın kendisinin yaptığı overclock ile 4,2 olarak kullanıyorum. Daha uste cıktıgımda mavi ekran kilitlenme vb sorunlarla karsılasıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eee_eee -- 1 Ekim 2012; 23:41:10 >
  • Arkadaşlar acil yardımcı olun
    Asus Rampage Extreme 4 anakart üzerine eski sistemimde kullandığım Asus GTX 570 Kartımı
    (3 slot kaplayan diretxcu)takıp windows 7 PRO 64 Bit kurup anakartın driverlerini ve diğer tüm yardımcı programları kurup sorunsuz çalıştırabiliyorken

sıra ekran kartı driverini kurmaya geldiğinde nvidia nın son sürümü yada kartın içinden çıkan cd deki sürümü yüklendiğinde mavi ekran hatası cıkıyor hata okunamayacak kadar kısa süre gözüküyor
    Mavi ekran sorununu hallettim bu seferde windows başlatılıyor yazısından hemen sonra ekran kararıyor ve bir süre sonra reset atıyor makine
    çözüm önerilerinizi acil bekliyorum

bir soru daha ekran kartının takıldıgı pcı-ex1 (en üstteki) slotunun üzerinde yerde işlemcinin sol altındakı 6 lı güç girişine bağlantı yapmadım kıtapcıgından anladıgım kadarıyla slı yapaıldıgında kartların ıhtıyac duydugu gucu desteklemek üzere kullanılıyormus

• quote:

Orijinalden alıntı: serifsaygin

Arkadaşlar acil yardımcı olun
    Asus Rampage Extreme 4 anakart üzerine eski sistemimde kullandığım Asus GTX 570 Kartımı
    (3 slot kaplayan diretxcu)takıp windows 7 PRO 64 Bit kurup anakartın driverlerini ve diğer tüm yardımcı programları kurup sorunsuz çalıştırabiliyorken

sıra ekran kartı driverini kurmaya geldiğinde nvidia nın son sürümü yada kartın içinden çıkan cd deki sürümü yüklendiğinde mavi ekran hatası cıkıyor hata okunamayacak kadar kısa süre gözüküyor
    Mavi ekran sorununu hallettim bu seferde windows başlatılıyor yazısından hemen sonra ekran kararıyor ve bir süre sonra reset atıyor makine

bir soru daha ekran kartının takıldıgı pcı-ex1 (en üstteki) slotunun üzerinde yerde işlemcinin sol altındakı 6 lı güç girişine bağlantı yapmadım kıtapcıgından anladıgım kadarıyla slı yapaıldıgında kartların ıhtıyac duydugu gucu desteklemek üzere kullanılıyormus

Ustteki butun guc cikislarini baglamalisin onlarada guc verip oyle dene bakalim.

• quote:

Budur ustad

COOLER MASTER
    HYPER 212 EVO LGA775/1155/1156/1366/2011 & AM2/AM2+AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU

Sistem Bosta değerlerim;

CPU 38c
    Anakart 36c
    PCH 44c
    Subzero1 37c
    Subzero1 36 c

Tabi butun fanlar silent durumda bu arada. Su kartın kendisinin yaptığı overclock ile 4,2 olarak kullanıyorum. Daha uste cıktıgımda mavi ekran kilitlenme vb sorunlarla karsılasıyorum.

Sana sabah cevap verebilicem dostum su an acayip yorgunum partiden geldik bugun okuldan sonra yazacagim detayli.
  • quote:

quote:

Ustteki butun guc cikislarini baglamalisin onlarada guc verip oyle dene bakalim.

üsttekiler dolu sadece pcı-ex uzerondeki 6 lı power gırısı takılı değil kitapcıkta slı-durumunbda ex guc ıcın kullanılır gıbı bırsey dıyor fazladn güc verip zarar vermekten korktum

izmirde bu işlerden anlayan birisi varsa yada ekran kartımı deneyebilecek bi sistemi olan birisi yardım etsın proje odevlerım ıcın topladıgım makıne suan salonda yatıyor ogrencı halımle kendımı sıkıstırarark bu kadar para harcadıgım makınenın calısmamasıda ayrı bır psokojık bunalım yaratıyor lutfen yardım edın

• quote:

quote:

quote:

üsttekiler dolu sadece pcı-ex uzerondeki 6 lı power gırısı takılı değil kitapcıkta slı-durumunbda ex guc ıcın kullanılır gıbı bırsey dıyor fazladn güc verip zarar vermekten korktum

izmirde bu işlerden anlayan birisi varsa yada ekran kartımı deneyebilecek bi sistemi olan birisi yardım etsın proje odevlerım ıcın topladıgım makıne suan salonda yatıyor ogrencı halımle kendımı sıkıstırarark bu kadar para harcadıgım makınenın calısmamasıda ayrı bır psokojık bunalım yaratıyor lutfen yardım edın

Sen fazla guc veremezsin o ihtiyacini kadar oradan ceker.

• quote:

Budur ustad

COOLER MASTER

Sistem Bosta değerlerim;

CPU 38c
    Anakart 36c
    PCH 44c
    Subzero1 37c
    Subzero1 36 c

Butun fanlari falan herseyi fulle load gamer profile yap bakalim 4.7 de ac sicakliklara bak kaclarda geziyor.
  • suan o bos power gırısı de takılı olmasına ragmen problem devam ediyor.

daha başka ne yapılabilir.
  • quote:

suan o bos power gırısı de takılı olmasına ragmen problem devam ediyor.

daha başka ne yapılabilir.

SLI falan yok sadece bir adet GTX 570 takili oyle degil mi ?
  • quote:

quote:

Budur ustad

COOLER MASTER

Sistem Bosta değerlerim;

CPU 38c
    Anakart 36c
    PCH 44c
    Subzero1 37c
    Subzero1 36 c

Butun fanlari falan herseyi fulle load gamer profile yap bakalim 4.7 de ac sicakliklara bak kaclarda geziyor.

Selam

Dediğini yaptım arkadaşım. Durum sudur;

CPU 67c
    Anakart 33c
    PCH 43c
    Subzero1 34c
    Subzero1 33c

Bu değerler Sisoft sandra programı Overalltest de iken akınmış yüklü değerlerdir.
    Bu da sonucu;
    Rank
    Local Rank
    Position
    Higher than 97.44% ranked results
    Score
    13.116kPT
    Qualification
    Excellent Performance ;)
    Created
    18:32:15
    Serial Number
    c2ffcbfbddbcdde0d1e0d0e5d3e2c4b68bbb9df89da090b6c5f8c8
    Global Rank | Top Ranks : Overall Score (2012)
    Statistical Analysis
    Unexpected Result: Outlier (outside 99.7% Confidence Interval)
    Certification
    Expected Score Range (Confidence Interval)
    18.916kPT - 36.108kPT
    Aggregated Results
    21
    Observed Score Range (Sample Interval)
    27.512kPT (13.425kPT - 27.512kPT)
    Standard Deviation
    ±4.298kPT
    Variation Coefficient (CV)
    15.62%
    Dispersion Index (VMR)
    Low Variation of Results: Under-dispersed results
    Report Issue
    Program
    Overall Score (2012)
    Name / Version
    SiSoftware Sandra 18.74
    Registered
    Yes
    Benchmark
    Overall Score (2012)
    Get Latest Sandra (FREE)
    Individual Result
    ASUS
    Result ID
    ASUS RAMPAGE IV EXTREME (Intel Core i7-3820 CPU @ 3.60GHz; Intel Core DMI2; 4x 8GB G.Skill F3-14900CL9-4GBZL DIMM DDR3 PC; WDC WD1000DHTZ-04N21V0; 2x NVIDIA GeForce GTX 580)
    Device
    ASUS RAMPAGE IV EXTREME
    Brand
    ASUS
    Number of Devices / Threads
    2 / 8
    State
    Normal
    Speed
    4.558GHz
    Performance vs. Speed (aka Speed Efficiency)
    2.88kPT/GHz
    Power
    618.00W
    Performance vs. Power (aka Power Efficiency)
    0.02kPT/W
    Capacity
    35.000GB
    Capacity vs. Power (aka Size Efficiency)
    0.06GB/W
    Price
    Performance vs. Cost (aka Cost Efficiency)
    Capacity vs. Cost (aka Size Efficiency)
    Top Ranks : Overall Score (2012) | Top Devices | Top Brands | Details for Device ASUS RAMPAGE IV EXTREME | Best Price for ASUS RAMPAGE IV EXTREME
    Computer
    ASUS RAMPAGE IV EXTREME
    Name
    ASUS RAMPAGE IV EXTREME
    Brand
    ASUS
    Platform
    Desktop
    Operating System
    Windows x64 6.1.1
    Report Issue | Top Computers | Details for Computer ASUS RAMPAGE IV EXTREME | Best Price for ASUS RAMPAGE IV EXTREME

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eee_eee -- 2 Ekim 2012; 20:28:08 >

• ewet sadece asus gtx 570 directxcu

hata kodları aynen sole
    STOP: 0X0000003B ( OX00000000C000005 , 0XFFFFF8801639BB3B , 0XFFFFF88005CA9F40 , X0000000000000000 )

nvlddmkm.sys -address fffff8801639BB3B base at FFFFF8801606A000 dates tamp 4d8acc6e
  • izmirde iyi bir bilgisayar teknik servisi olan bilen varmıdır sanırım bu iş benim çözemeyeceğim birsey

ramlerde prob yok
    0 hdd de işlem tekrarlandı aynı sorunla karsılasıldı hdd problem yok
    anakartın tum driverleri hatasız kurulup yuklenıyor aygıt yonetıcısınden kontrollerı yapılıyor herhangı bır hata yok
    ekran kartı asus rampage formula III anakartta sorunsuz kullanılıyordu onda problem yok
    işlemcide problem yok nerde bu problem çözemiyorum
  • quote:

izmirde iyi bir bilgisayar teknik servisi olan bilen varmıdır sanırım bu iş benim çözemeyeceğim birsey

ramlerde prob yok
    0 hdd de işlem tekrarlandı aynı sorunla karsılasıldı hdd problem yok
    anakartın tum driverleri hatasız kurulup yuklenıyor aygıt yonetıcısınden kontrollerı yapılıyor herhangı bır hata yok
    ekran kartı asus rampage formula III anakartta sorunsuz kullanılıyordu onda problem yok
    işlemcide problem yok nerde bu problem çözemiyorum

Farkli ekran karti denedin mi peki ?
  • quote:

quote:

quote:

Budur ustad

COOLER MASTER

Sistem Bosta değerlerim;

CPU 38c
    Anakart 36c
    PCH 44c
    Subzero1 37c
    Subzero1 36 c

Selam

Dediğini yaptım arkadaşım. Durum sudur;

CPU 67c
    Anakart 33c
    PCH 43c
    Subzero1 34c
    Subzero1 33c

Bu değerler Sisoft sandra programı Overalltest de iken akınmış yüklü değerlerdir.
    Bu da sonucu;
    Rank
    Local Rank
    Position
    Higher than 97.44% ranked results
    Score
    13.116kPT
    Qualification
    Excellent Performance ;)
    Created
    18:32:15
    Serial Number
    c2ffcbfbddbcdde0d1e0d0e5d3e2c4b68bbb9df89da090b6c5f8c8
    Global Rank | Top Ranks : Overall Score (2012)
    Statistical Analysis
    Certification
    Expected Score Range (Confidence Interval)
    18.916kPT - 36.108kPT
    Aggregated Results
    21
    Observed Score Range (Sample Interval)
    27.512kPT (13.425kPT - 27.512kPT)
    Standard Deviation
    ±4.298kPT
    Variation Coefficient (CV)
    15.62%
    Dispersion Index (VMR)
    Low Variation of Results: Under-dispersed results
    Report Issue
    Program
    Overall Score (2012)
    Name / Version
    SiSoftware Sandra 18.74
    Registered
    Yes
    Benchmark
    Overall Score (2012)
    Get Latest Sandra (FREE)
    Individual Result
    ASUS
    Result ID
    ASUS RAMPAGE IV EXTREME (Intel Core i7-3820 CPU @ 3.60GHz; Intel Core DMI2; 4x 8GB G.Skill F3-14900CL9-4GBZL DIMM DDR3 PC; WDC WD1000DHTZ-04N21V0; 2x NVIDIA GeForce GTX 580)
    Device
    ASUS RAMPAGE IV EXTREME
    Brand
    ASUS
    Number of Devices / Threads
    2 / 8
    State
    Normal
    Speed
    4.558GHz
    Performance vs. Speed (aka Speed Efficiency)
    2.88kPT/GHz
    Power
    618.00W
    Performance vs. Power (aka Power Efficiency)
    0.02kPT/W
    Capacity
    35.000GB
    Capacity vs. Power (aka Size Efficiency)
    0.06GB/W
    Price
    Performance vs. Cost (aka Cost Efficiency)
    Capacity vs. Cost (aka Size Efficiency)
    Top Ranks : Overall Score (2012) | Top Devices | Top Brands | Details for Device ASUS RAMPAGE IV EXTREME | Best Price for ASUS RAMPAGE IV EXTREME
    Computer
    ASUS RAMPAGE IV EXTREME
    Name
    ASUS RAMPAGE IV EXTREME
    Brand
    ASUS
    Platform
    Desktop
    Operating System
    Windows x64 6.1.1
    Report Issue | Top Computers | Details for Computer ASUS RAMPAGE IV EXTREME | Best Price for ASUS RAMPAGE IV EXTREME

4.7 de bosta iken 67 derece mi yoksa test temi ayrica prime95 testi yapmalisin.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.