Şimdi Ara

ASUS - Rampage IV Extreme Kullanıcıları Klübü (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.377
Cevap
15
Favori
56.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sorun yurt dışındaki bizim gibi orta gelirlilerin bizim ülkemizde zengin statünde olması.ayrıca burada vergi ve fiyat dağılımı çok adaletsiz.yani neredeyse yarıdan fazlası vergiye veriliyor.zor dostum bulmak almak getirtmek çok zor ve pahalı.sadece başkalarının resimlerine bakıp iç geçiriyoruz o kadar...
  • MaGaRaS M kullanıcısına yanıt
    O yüzden dedim zaten zenginlerin de zevki yok. Orta halliler alamıyor anca zenginler o müthiş sistemleri yapabilir ama onlarında çoğunda zevk yok
  • Egemen|54| kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsun.birde bence görsellikten ziyade performans var.gpu da sıvı soğutma şart.muazzam etkiliyor.tabi modele uygun yapılan bloklarda müthiş sonuçlar veriyor.işlemcide ise sıtandart kapalı sistemlerle araların da 1 derece ancak oynuyor.anakartı daha denemedim ama bizim kartdaki küçük pch fan ve sabit soğutmadan daha iyi olacağı kanısındayım.yakında bu bloğuda alıp deneyeceğim.ama açıkçası kararsızım.al al nereye kadar yurt dışındaki gibi kaynak sağlayıcılar olsa iyi olurdu.neyse son viraj diyelim artık...
    Performans performansda biz o performansı nereden anlayacağız bench hariç hangi oyunda ne kadar fps yapacak ki işte...
  • Arkadaşlar benim bir sorum olacaktı. Rampage iv extreme anakartım var. intel 82579V ethernet sürekli sorun veriyor. Pc yi açtığımda internetin olmadığını görüyorum. Aygıt yöneticisinden ethernetin yanında ünlem işareti çıkıyor. kaldırıp ardından değişiklikleri tara dediğimde ethernet kartını görüyor ve pc yi kapatana kadar bir problem olmadan kullanıyorum.

Bir fikri yada çözümü olan varmı acaba?
  • etabek kullanıcısına yanıt
    Eternet kartının güncel sürümünü indir.eskiyi kaldır.yeni kur.ayrıca bios Windows updateleride bir kontrol et derim
    Denedim hatta şansıma yeni driver çıkmış fakat sorun aynı
    Biraz zahmetli bir işlem olacak ama İşletim sistemini yenilemeni öneriyorum.. Güncel Win 8.1 Yükle, sorunun hallolur diye düşünüyorum.. (Güncel diyorum çünkü Win 8.1 in piyasada bir çok sorunlu sürümü var)
    işletim sistemin ne idi?
  • win 8.1 enterprise
    Yazmıştım ama, kullandığın Win 8 Sürümüyle alakalı bir sorun olabilir.. Win 8.1 Pro / Win 8.1 Media Center Sürümlerinden birinini denemeni öneririm.. Aynı sorun değil ama Win 8.1 Sürümünün birinde kapanmama, NEro Programını Kurma hatası ve Mavi ekran sorunu ile karşılaşmıştım.. En son güncellenmiş bir Win 8.1 MEdia Center bulup yükledim ve tüm sorunlar halloldu..
    ****larindir.com/windows-8-1-tum-surumler-turkce-subat-2014.html
    yukarıdaki Linkten dene..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysaglam -- 31 Mart 2014; 21:08:34 >
  • Valla lisanslı olduğundan değiştiremiyorum
  • Arkadaşlar RAMler hakkında bilgisi olan birileri yardım edebilirmi? Yüksek Hz hızında çalışan ramlare baktım. Bazı yerlerde 1600 MHz ram 2400 MHz e göre daha pahalı! sebebi nedir?

Performans lı bir RAM kullanmak istiyorum. Şuandaki RAM 1600 MHz. Ama 8 GB (2x4GB). CG işi ile uğraşıyorum (3d grafik animasyon). bir yerden sonra RAM yetmiyor. Bunu 64 GB a çıkartacağım.

Piyasadaki 2400 Mhz ler hakkında ne düşünüyorsunuz? Kullandığınız yada tavsiye ettiğiniz RAM varmıdır?
    İşletim sitemin Lisanslı da olsa Sorunu Çözmek için sistemi farklı bir sürüm ile kurulum yapmanı ve bu da çözüm olmaz ise Çizgi Elektroniğe göndermekten başka çare kalmıyor..
  • kolay gelsin.
  • varmıydı bu konu yeni gördüm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Concerve -- 14 Nisan 2014; 17:25:08 >
  • kusra bakmayın yanlış konu altına atmışım mesajımı.
    diğer asıl konuya yazıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 25 Nisan 2014; 18:48:02 >
  • O.c yapmıyorsanız 4 oc yapıyorsanız 8'li kullanmanız gerekir. Ben ikisinede takıyorum sıkıntı yok.
  • arkadaşlar ben şu resimdeki güç girişlerinin hepsine güç kablosu bağladım , ama hiç bakmadım nedir , ne işe yarar onlar diye bilenlere sorayım?

ASUS - Rampage IV Extreme Kullanıcıları Klübü
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.