Şimdi Ara

ASUS - Rampage IV Extreme Kullanıcıları Klübü (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.377
Cevap
15
Favori
56.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    12 voltluk güç girişleri...Tek 8 liye takabilirsin.. Diğer 2liye takmana gerek yok eğer yüksek oc yapmayacaksan.....
  • işte bende onu merak ettim , LN2 gibi türü extreme işler için mi kullanılır yoksa i7 3930k 5ghz overclock için faydası olur mu acaba , teşekkür ediyorum cvp için
  • Aynen dediginiz gibi ama illa Ln2degil yuksek oc icin islemcinin istedigi voltaji vermek icin tum hepsine takman gerekir yoksa islemci cok fazla oc olmaz olsada stabil olmaz gibi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. sıra boşalmış bos kalmasın egemen hocam. Eklermisin benide
     ASUS - Rampage IV Extreme Kullanıcıları Klübü
  • xdeliruzgar kullanıcısına yanıt
    Ekledim dostum hoş geldin, ben vardım birde :D
  • Egemen|54| kullanıcısına yanıt
    Hosbuldum. Seni anca 2 sene geriden takip edebiliyoruz hızına yetisilmiyor.
    Aramıza hoş geldin üstat,
  • vdtkc kullanıcısına yanıt
    Hosbudum vedat hocam. 1 numaraya talip oldum ama egemen e rezerve imiş :))
    Adam kulüp kurmuş o kadar olsun,
  • vdtkc kullanıcısına yanıt
    Hakkıdır. Cok emegi var burda.
    Eyvallah dostum, baya kafa patlattık ya

1. sıraya kimseyi yazmıyorum, birisi çıkar o sonradan eklendi niye 1 e yazılıyor diye kimseyle uğraşamam o yüzden kalsın öyle
  • Arkadaşlar geçen burada birkaç arkadaş 4 lü uyumlu yüksek hrz de ram kitleri soruyordu hangisini alayım diye.O sebepten buraya ilanımı bırakıyorum.Ramlerimi mod yapacağım için ve vatandan kuponum vardı kullanmak maksadıyla ramlerimi değiştim.Hiçbir sıkıntım olmadı.Yeni ramlerim aynı hrz sadece renkleri kırmızı:) Eğer ihtiyacı olan yada duyan varsa yönlendirebilir.Bizim anakartlarda çok ama çok üst bir kullanım sağlıyor.

E tabi egemen inde affına sığınarak:)) Ayrıca bu hafta size sıvı soğutmanın son halini buradan yollayacağım...

http://forum.donanimhaber.com/m_91708910/f_//tm.htm#91708910
  • arkadaşlar bende pc mi satıyorum ilan burada

ilan sahibinden ilan no 164879268

asus rampage ıv extreme anakart

intel i7 4820k işlemci

nvidia geforce 780 3 gb 384 bit ekran kartı

vs vs

fiyat 5000 pazarlık küçükte olsa var
    pc 1 aylık iş istasyonu alıcam

linkhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-satilik-toplama-pc-oyun-canavari-rampage-iv-extreme-164879268/detay?hideSearchFilter=false&searchResultsViewPreference=fct&showViewPreferences=true

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SELOCAN_88 -- 17 Mayıs 2014; 11:45:08 >

• selamlar bende soyle bi problem var
    1 ssd 1 1tane de hdd kullaniyorum
    isletim sistemi ve bazi oyunlar ssd ye kurulu bazi oyunlar hdd ye
    ssd de oyun oynarken problem yok fakat hdd de kurulu olan oyunlar oynarken anakarttan bazen dit diye bir ses gelip anlik bir takilma oluyor yaklasik her 15-20 dakikada bir
    sorun ne olabilir
    bilgisayari kapattigimdada dit diye ayni ses gelmekte anakarttan
    tesekkurler
  • O sesin anakarttan geldiğine eminmisin? O kurulumları yaptığın Hdd yi güzel bir tarama programlarıyla HD Tune gibi tara.Bence sorun hdd de.Anakartta o şekilde sorun olsa mavi ekranı alırsın:))
  • SELOCAN_88 S kullanıcısına yanıt
    hocam moralinizi bozmak istemem ama 3000 tl ederi var o makinanin.

• quote:

Orijinalden alıntı: xdeliruzgar

hocam moralinizi bozmak istemem ama 3000 tl ederi var o makinanin.

neden böyle bir kanıya vardın

1. si 1 aylık makina
    2. si şu an almak istersen vericceğin para 5388 tl
    3. sü ben 5000 satıyorum bence gayet hesaplı
    bencede 5000 tl o makine için fazla.E tabi satıcı sensin derini sen bizden iyi bilirsin.Bizimkisi sadece sana bir yardım bir bilgi o kadar.Sana buna benzer bir mesajıda ben yolladım sahibinden üzerinden.Eğer bunu değerlendirip o istediğin iş istasyonunu almak istiyorsan ya parça parça satacaksın yada fiyatı indirip satışı deneyeceksin.Sonuçta mal senin fatura senin üzerine düzenlenmiş.Tekrar iyi satışlar dostum.Umarım herşey istediğin gibi olur...
    yanlis anlasildi galiba.
    ben almak istedigim zaman forumun ikinci el bolumunden bu makinayi 3000 tl ye toplanacagi tezi ile o fiyati soyledim. bana 3000 liraya satin gibisinden bir pazarlik soz konusu degildir.
    makinanin 1 aylik olmasi onun 2. el oldugu gercegini degistirmez. bu nedenle kiyas forumdaki 2. el kismindan yapilir buda saticidan saticiya degisiklik gostersede uc asagi bes yukari fiyat bellidir.
    tabiki makinq sizin isterseniz 10 bin yazin ama satmak istediginizde karsiniza bunlar cikacaktir. bilginiz olsun...

• kötü niyetle söylemediğinizi biliyorum

satıp satmamam çok sorun oluşturmaz benim için sonuçta pc min bi sorunu yok kullanabilirim
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.