Şimdi Ara

ASUS - Rampage IV Extreme Kullanıcıları Klübü (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.377
Cevap
15
Favori
56.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bütün sorunlarının çözümü bu linkte:) Ben bu ramleri 1 yıl boyunca rampage 4 extreme de kullandım.İmkanın varsa bunları al derim.Açıkçası bu ramleri değiştiğime de pişmanım:( vengeance lerle uğraşma derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaGaRaS

Bütün sorunlarının çözümü bu linkte:) Ben bu ramleri 1 yıl boyunca rampage 4 extreme de kullandım.İmkanın varsa bunları al derim.Açıkçası bu ramleri değiştiğime de pişmanım:( vengeance lerle uğraşma derim.

hangi link :)
  • işte bende 4x4 quad kit ile cebelleşiyorum :) , dual belki çalışabilirler , birde 1.65v ram kullanmak istemiyorum 4930k memory controller 1.5v üzerini tavsiye etmiyor :)
  • Concerve kullanıcısına yanıt
    Dostum kullandığın anakart quad bellek sistemleri içindir.Olayın tadı budur.Dual kullanacaksan yanlış sistem toplamışsın.Ayrıca 4930 un 1.5v tavsiye etmesi bence saçma. Anakart ve ana destekçisi İNTEL 1.65v ve üzerine çıkılabilir diyor.Ben nerdeyse 2 yıldır 3930k kullanıyorum ve her zaman ramlerim 1.65v da stabil.Tabi hiç ama hiç o.c yapmadım.Bu 1.65 ramlerinin üreticisinin desteğine ve anakartının kalitesine bağlıdır.Bizim anakartlar neler başarıyor:)) Bakınız youtube:))
  • Selam arkadaşlar. Sistemime iki adet intel 335 serisi 180 gb ssd takıp raid0 yaptım ve anakartın intel sata çıkışlarına bağladım ikisinide. Depolama hdd mide asmedia sata çıkışına bağlamak zorunda kaldım. Sistemim depolama hdd mi harici hdd gibi görüyor. Bu konu ile ilgili ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaGaRaS

Dostum kullandığın anakart quad bellek sistemleri içindir.Olayın tadı budur.Dual kullanacaksan yanlış sistem toplamışsın.Ayrıca 4930 un 1.5v tavsiye etmesi bence saçma. Anakart ve ana destekçisi İNTEL 1.65v ve üzerine çıkılabilir diyor.Ben nerdeyse 2 yıldır 3930k kullanıyorum ve her zaman ramlerim 1.65v da stabil.Tabi hiç ama hiç o.c yapmadım.Bu 1.65 ramlerinin üreticisinin desteğine ve anakartının kalitesine bağlıdır.Bizim anakartlar neler başarıyor:)) Bakınız youtube:))

işte bende onu diyorum quad ile cebelleşiyorum derken , quad ram kullanmakda inat ediyorum ve uygun ram gskillde memlekette bulamadım
    3930k sandy bridge 1.65v ram kullanabiliyor , 4930k ivy bridge bu yüzden 1.5v
    Madem öyle gel işlemcileri değişelim.sorunun çözülsün :) ben 4930 u da quad da rahat sorunsuz çalıştırabilirim...
  • malesef 4930k ivy bridge-e ve anakart ile birlikte çok ram seçiyor , sandy bridge 3930k yine bir nebze daha iyi bu konuda , nette bakarsan çok çok fazla var bu ram konusu sadece bende değil , bugun 4x2 8gb corsair pro 1866mhz cl9 1.5v alacaktım vazgeçtim , 2 kit alacağım sonra total 16gb , oda olmazsa dominator alacağım
    Benimanlamadığım tek bir şey var.Ram kiti alacağım diyorsun tamam.Ben sana garanti veriyorum bendeki kit senin anakartada işlemciyede uyumlu diye.Ayrıca o işlemciyi ben denedim rampage de bir sıkıntı yoktu.Sırf deneme sebebim pCI ex 3.0 sebebiyle.Sen bu ramleri al dene eğer bir sıkıntı çıkarsa iade et.Bu kadar açık ve emin konuşuyorum.Umarım yazı ilede olsa anlatmak istediğimi anlatmış sana yardımcı olmuşumdur...
  • kardeşim yukarıda "Madem öyle gel işlemcileri değişelim.sorunun çözülsün :) ben 4930 u da quad da rahat sorunsuz çalıştırabilirim.." yazmışsın ben birşey anlamadım dediğinden , ram mı satacaksın şakasına işlemcileri mi değişelim dedin
    ben en son gskill ripjawsx 4x4 1600mhz 1.5v denedim windowsda 12gb gösteriyor ya benim anakarta problem var , yada işlemci pinlerinden yamuk olan var ihtimal vermiyorum ama olabilir
    dominator alacağım gibi yurtdışından büyük ihtimal yada corsair pro deneyebilirim bugun alacaktım 1866mhz 1.5v 4x2 sonra almaya karar verdim
    Dostum ben şakasına işlemciyi değişelim dedim.Açıkçası iki işlemci arasında o kadar aman aman bir fark yok.Yani 4960x olsaydı o başka:)) Üzerine ramleride değişirdim.Burada sana yardımcı olmak istedim.Anakartınmı sorunlu yoksa dediğin gibi işlemci de mi bir seçicilik var anlamak istedim.BenBu bahsi geçen ramleri satıyorum.Al dene eminim ki sorunsuz çalışacak.Bahsetiğim gibi sırf meraktan senin işlemciyi bu sattığım ramlerle rampage anakartta denedim inan sıkıntısız çalıştı.Eğer kargo marafı seni etkilemeyecekse al dene derim.corsair pro bence gereksiz fazla maliyet olur.Tabi seçim senin.Ama kardeşim dediğin adamın sözüne inan bir bildiğim vardır belki...
    NOT:Kısacası denemek istersen bendeki 4x4gb ramleri sanalpazar dan alırsın 2 gün denersin.Sıkıntı olursa geri yollarsın.O kadar basit.Yani cebinden çıkacak kargo ücreti o kadar.Ama ben biliyorum ki geri göndermene hiç ama hiç gerek kalmayacak:)) Sanırım şimdi anlatmak istediği anlamışsındır...

• 9 Ay daha garantisi bulunmakta olana anakartım satıştadır,ihtiyacı olan kaçırmasın.

http://forum.donanimhaber.com/m_92961085/f_//tm.htm#92961085
  • Rampage extreme 4 için Ramlerle çakışmayacak AİR İşlemci soğutucusu ne tavsiye edebilirsiniz ??? 3970x için uygun yollu marka model tavsiyeniz varmı ? Geçici süreliğine kullanacağım..

Tefarruatı;
    Şu pcyi topladığımdan beri 3970x de sıcaklık problemi yaşıyorum ..... Defalarca macun değiştirdim(bir kaç iyi marka dahil) inanın macun sürme piiri oldum... Ne yaparsam yapayım boşta en düşük soğuk havalarda bile 40 derece yükte en düşük 75 derece .... Bu hafta H100i su sıcaklığı boşta 65 derece işlemci malumunuz 80 dereceyle açılıyor.. Kesinlikle bendeki h100i'de problem var garantiye göndereceğim... İşin ilginci sıcaklık sınırda kalıyor ve pcyi tam yükte olmasada kullanabiliyordum oyunlar vs. dahil....

• dreamekrem kullanıcısına yanıt
    Hocam bence corsair da bir problem var.sıvı pompalanıyor.direk garantiye verin,bunların tamiri yok size yenisini veya aldığınız yere göre para iadesini yapacaklardır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ram problemini çözdüm bu arada , cpu yu çıkarıp yeniden taktım sokete oldu , eskiden 12gb triple görüyordu şimdi 16gb quad görüyor oldu
  • MERHABALAR ARKADAŞLAR.ASUS RAMPAGE IV EXTREME 3970X GTX690 32 GB GSKİLL RAM LEVEL 10 GT LEVEL 10 M CHALLENGER ULTİMATE VE ASUS MX 279 SİSTEMİM VAR.UYUMLULUK NASIL.VE PC İME EXTRA SES KARTI TAKTIRDIM ŞİMDİ SES KARTINI ÇIKARTTIM VE 5+1 SES SİSTEMİMDEN SES ALAMIYORUM.BANA SİSTEM DAFEULT FALAN YAP DİYORLAR AMA YAPAMIYORUM...ACİL YARDIM.
  • MERHABALAR ARKADAŞLAR.ASUS RAMPAGE IV EXTREME 3970X GTX690 32 GB GSKİLL RAM LEVEL 10 GT LEVEL 10 M CHALLENGER ULTİMATE VE ASUS MX 279 SİSTEMİM VAR.UYUMLULUK NASIL.VE PC İME EXTRA SES KARTI TAKTIRDIM ŞİMDİ SES KARTINI ÇIKARTTIM VE 5+1 SES SİSTEMİMDEN SES ALAMIYORUM.BANA SİSTEM DAFEULT FALAN YAP DİYORLAR AMA YAPAMIYORUM...ACİL YARDIM.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Geç oldu ama sevindim dostum :))
  • paranla rezil olmak için iyi bi kart

ASUS - Rampage IV Extreme Kullanıcıları Klübü

ASUS - Rampage IV Extreme Kullanıcıları Klübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkankirmizi -- 19 Kasım 2014; 13:55:26 >

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.