Şimdi Ara

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (440. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.883
Cevap
211
Favori
346.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok sorun değil de işte gıcırdaması sinir bozucu olabiliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tnt_cem kullanıcısına yanıt
    Uygulamada bestbuy üzerinden legion go (499$) linki belirlediğimde ve ps5 pro (699$) linki belirlediğimde 712€ Euro çıkıyor şimdi ödeme seçeneğinde. Bu her şey dahil mi oluyor yoksa ilave bir şeyler daha ödeyecek miyim? O sırada ödersem tek bekleyeceğim şey (1 ay dedim) belirtilen sürekli seyahati olan birine denk getirip ilgili kişinin bana ulaşmasını sağlamak mı olacak?
    Diğer bir sormak istediğim şey şu, yukarıda öneri siteler çıkıyor orda bestbuy da her şey bulabildiğim için giriyorum. Orda önerisi bulunmayan atıyorum x yerden ürünü bulup onun linkini yapıştırmam da sorun olmuyor değil mi?
    Soruları genel olarak açarsam; best buy linkinde ps5 pro (699$) bulup sipariş oluşturuyorum, bana gelecek olan ürün illa Amerika ve Kanada da faaliyet gösteren bestbuy üzerinden mi alınacak yoksa ben oraya ürünün örnek olarak gösterilmesi için mi ekliyorum. Kafam şöyle karıştı. Şimdi bestbuy linki kopyaladım hangi ülkelerden gelsin kısmında tüm ülkeler çıkıyor. Bestbuy sadece iki ülkede faaliyet gösterdiğine göre tezatlık oluşuyor.

Teşekkür ediyorum tecrübelerin ve paylaşımın için.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• wollfy31 kullanıcısına yanıt
    Sizin attığınız link sizin seyahat eden kişiden almasını istediğiniz ürünü ve fiyatı belirliyor, seyahat eden kişi size o ürünü daha uygun bir yer varsa teklif ediyor veya sizin istemiş olduğunuz yerden alıyor. Best Buy sadece Canada ve US 'de bulunduğu için ilanı açarken getirilmesinin istediğiniz Ülke'leri seçiyorsunuz, bu sebeple buna dikkat edin eğer Best Buy linki ile indirimli ürünü istiyorsanız ilanı açarken US ve Canada seçin. Ülke seçimi sizin tercihiniz, o ülkelerden seyahat edecek kişi sizin ilanınızı görüyor ve Ülkeden ülkeye fiyatlar & vergiler değişebiliyor. Özetle hangi ürünün hangi ülkelerden istediğinize araştırıp karar verin.

Sizin Best Buy'da gördüğünüz fiyata Vergi dahil değil, sepete ekleyip devam ettiğinizde vergil çıkıyor (ürüne ve eyalete göre değişken). Dikkat edilmesi gereken bir husus ise detaylar mesela ben seyahat eden kişiye özellikle açılmamış jelatini kapalı ürün istediğimi ve ürünü satın aldıktan sonra bana video veya fotoğraf atmasını rica ettim, zaten genelde her seyahat eden bu işlemi yapıyor.

Ben kendi siparişimde Saturn mağazasına ait linki attım stokta olduğu için, seyahat eden arkadaş ürünü Amazon'dan almayı tercih etti bana da bildirdi ben de sorun olmadığını ürün kapalı kutu ve faturalı olduğu sürece istediği yerden alabileceğini belirttim.

Best Buy'da satın alınıp geri iade edilen ürünler de mevcut ve bu ürünler 100 dolar daha uyguna satılıyor, bu sebeple seyahat eden kişiye spesifik isteklerinizi dile getirin. Herkes her konuda fikre sahip olamayacağı için (bizim Ülke vatadandaşı haricinde) getiren kişi ürüne ait detayları vs bilmiyor olması mümkün, kısaca tam olarak ne istediğinizi belirtin.

Ücretlendirme kısmı şöyle;
    Ürün Bedeli (Vergisi varsa eklenir) + Getiren kişinin komisyonu (genelde %8-10 kimisi almıyor kimisi daha düşük veya yüksek de isteyebilir) + Glocalezone ücreti.

Benim ürün 900 Euro'ydu + 50 Euro komisyon anlaştık + 50 Euro da Glocalezone aldı. Bunun haricinde eğer seyahat eden kişi sizin şehrinize seyahat etmiyorsa ürünü size kargoluyor bu durumda kargo ücreti de size ait. Örn; Ankara- Antalya.

ÖNEMLİ -

Diğer bir detay ise uygulamada iki tip sipariş yöntemi mevcut;
    1) Peşin ödeme hemen sipariş açarken ödenen

2) Sonra ödeme

Ben peşin ödemek istemedim, getirecek kişi ile görüşüp fiyatı aramızda belirleyip her şey oturunca ödemek istedim. İlanımı açtım, getirecek kişiler mesaj attı kişilerin profilinden feedback'lere baktım birisi kafama yattı ve ondan ürün + komisyon fiyatlarını belirleyip tarafıma uygulamadan onay göndermesini istedim. Sonrası ben fiyatı onayladım ve ödemeyi Glocalezone'a yaptım, karşı tarafa da bu ibraz edildi ödemeyi yaptığım ve karşıdaki kişi kendi cebinden benim ürünümü satın aldı bana ürün görsellerini ve fatura vs attı. Ürünü getirdi bana kargoladı, ürünü teslim alıp Glocalezone'dan ürünü aldığımı onayladım ve getirene parası gönderildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnt_cem -- 2 Kasım 2024; 18:33:19 >

• Hocam ben 6 aralıkta almanyaya gideceğim. Makul bir komisyon karşılığında getirebilirim isteyene. Ücretin %25ini önceden vermesi şartıyla tabi. Almanya vazgeçerse en azından burada satarım o paraya.

• tnt_cem kullanıcısına yanıt
    Bende böyle bişey arıyordum sağol hocam

• Arkadaşlar bende bir ara baktım ama bence değmez x için verilen paraya arada öyle değer bir fark yok gibi videolarda tr den ikinci el uyguna asus alıp geçilebilir neredeyse 1/3 fiyatına

• Captain Tsubasa 10 kullanıcısına yanıt
    Bence yeni nesli bekleyip powerbank ile takılmak daha mantıklı priz olan yerlerde prizde kullanmak daha faydalı zaten bypasstan dolayı.
    İsterse ROG ally x en ağır oyunda 5 saat dayansin sonuçta bitecek ve şarja takılı kullanacaksın arada çıkarıp bitene kadar yine kullanırsın sonra yine takacaksin kesintisiz oyun deneyimi istiyorsan laptop masaüstü handheld farketmez prize takılı olmak zorundasın eğer Stream yapmiyorsan

• onrgmc1 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam oda mantıklı x almayı düşünen için gerek yok dedim yeni nesil beklenebilir ama sızıntı var mı bilmiyorum yoksa çıkmayacaksa da boş yere beklemeyelim.

1/3 oranından dolayı evet. Zorlayayım diyorum ama zaten Z2 eztreme işlemciler de yakın. Mesela ben saatlerce cod bo6 oynayacağım ekibimle zaten. Her türlü prizle yaşayacağım. İş gidiş gelişleri için de bir saat tam dayanır.

Bence idareten de rog alınıp geçilebilir sonrasında onu z2 li bir cihaza çevirebiliriz ama şuan z2 çıkması da saçma olmaz mı asus 2. Yılında iken yeni işlemci çıkarsa cihaz hemen eskimiş olur? Ayrıca şuan amd r9 diye mobil işlemci tanıttı laptop lar için yada 780gpu nun 880 nini çıkardı z2 için erken gibi geliyor bana

Yanınıza dediğim gibi powerbank çekerseniz ally x ile alacağınızdan daha fazla oyun süreniz de olur zaten hocam kullandığım bix 30.000 mah yani 111w/h kapasiteye ally zaten 40w/h bataryaya sahip totalde 151w/h lik bir kapasiten olur.
    Ally x 80w o açıdan bak yani 😂
    Hatta powerbanki sadece dolduruken aynı anda oynamak için kullanıp şarjı dolunca tekrar Ally bataryası ile oynarsan sonra yine şarj edip tekrar bataryada oynasan 4- 5 saat kadar en ağır senaryoda oynarsın yani.
    Harcanan gücü azaltirsan TDP düşürerek bu süre daha da fazla olabilir yani.

Eve geçtiğin zaman da takıl normal prizde tertemiz handheld cihazda oynarsın yani

Hocam size şunu sormak istiyorum. Ben handheld comments diye bir uygulama kullanıyorum asus uygulamaları devre dışı. Neyse ben 20w da oynamak istiyorum malum sarj olmayınca oraya çıkmıyor pb ile oraya çıkıyor ama sarj dolunca kesiyor yine 15w a düşüyor bunu değiştirmenin yolu var mı? 20w oynamak istiyorum zaten pb ile oynuyorum bari perf. Üst düzeyde oynayayım var mı çaresi?

O uygulamayi bilmiyorum maalesef hocam Asus uygulaması olsa zaten şarja ve bataryaya göre ac ve DC diye iki farklı profil var da yok mu hiç tutorial vs internette

Win ayarlarında varsa ordan yapabilirim hocam o ayar nerede tam olarak bu uygulama çok farklı birşey değil aslında ince ayar yapmaya yarıyor vs vs ama sürekli 20w da kullanmak istiyorum cihazı fan ayarı tutturdum ısınmıyor cihaz. Sarj doldu mu durmasın istiyorum.

• Az önce kapalı kutu bir ally satın almış bulundum. Derbi maçının heyecanı ve mutluluğu ile kız kardeşimin 2 gece 3 gün tura gidiyoruz demesi üzerine dedim hadi alıyorsun… Ancak ne kadar istemesem de tr fiş dönüştürücüsü de almak zorunda kalacağım. Onlar çok kalın oluyor. Mevcut switch oled şarj aletimi dönüştürücü ile kullanıyorum ve kocaman yahu.

Ally için çanta veya kılıf önerebilir misiniz? O dönüştürücüyü de sokarım ya da bix 30 her derde deva oluyorsa onu sığdırabileceğim bir yere. Yukarda hocamın linklerini bıraktığı kabloyu ve şarj şeyini de alıp orijinal şarj aletini kullanmayabilirim.

• haqoco kullanıcısına yanıt

servise verin onun çözümü var

Armory crate içinde var hocam o dediğim ayar Windowsta neyi ayarlıyor hiçbir fikrim yok maalesef g-helper kullanıyordum bı aralar istersen onu dene onda vardı diye hatırlıyorum benzer bı durum

Hocam hayırlı olsun benim her zaman tavsiye şudur ama bataryada kullanirken bu cihazı bataryada 720p de düşük TDP de kullanın böylece en yüksek batarya süresini almış olursunuz bı de powerbanki eklerseniz baya bı oyun süreniz olur. prize geçince istediğiniz gibi gücü fulleyin çözünürlüğü arttırın orası size kalmış.
    Fc25 ten örnek vermek gerekirse 1080p de yüksek watt oynamak 1 saat zorlarken 720p de 13w bı ayarda 2 saate yaklaşıyor oyun süreniz.
    Swtichte çamur grafikler ile daha uzun oynamak gibi düşünün yani batarya için optimize edin cihazı o senaryoda kullanacağınız zaman ki Ally da oynayacağınız herhangi bi oyunun low hali yine switch gibi çamur olmaz hele Witcher aşırı kötüydü ya

• Arkadaşlar ikinci el bir Z1 Extreme alacağım da. Nelere dikkat etmem gerekir?
    1tb.

• humble mumble kullanıcısına yanıt
    Armory crate içinde calibration diye bı bölüm var hocam ona girip analoglarda triggerlarda vs sorun var mı ona bak SD card çalışıyor mu onu kesin öğren ama 1tb SSD koymuş adam yeterli olur bence sd karta ihtiyaç duymazsınız

• 
Sayfa: önceki 438439440441442
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.