< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (441. sayfa)
-
-
Garantisi olduğu sürece sıkıntıları çözülür (eğer çıkarsa) My Asus içerisinde test yazılımı vardı sanırım ama cihazda ciddi bir sorun olacağını sanmam SD yuvası dışında. İlk seri üretimlerin model numarası 01 ile bitiriyordu sanırım, bu cihazların ikinci seri üretimlerinde anakart ve SD yuvası ile ilgili bir değişiklik vardı diye hatırlıyorum onların da model numarası 08 ile bitiyordu herhalde. Reddit üzerinden bunun detayını öğrenebilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Asus Rog Ally Extreme 6 ve 8 çekirdekli olmak üzere 2 modelden mi oluşuyor yoksa bu Akakçe'nin hatası mı?
-
-
-
Hocam yapma, daha gelmedi alet. Kuduruyorum zaten heyecandan ve kavuşma isteğinden dolayı.
Valla bu keyif başka bişey hocam öyle Stream falan bunun yanına yaklaşamaz native oynamak her türlü daha iyi ve Stream yapmak istersen bu cihazda da yine yapabilirsin. Fc25 allydan ac Valhalla GeForce nowdan mesela 😂
Sen bı de geçen sene beni gorecektin ön sipariş ile aldım ben 1 ay bekledim üstüne 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgmc1 -- 4 Kasım 2024; 17:53:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
HandleDIY arka kapak almıştım üzerinde metal plaka vardı yetmedi JSAUX Heatsink aldım içerisine uydurdum bir de arasına thermalpad ekledim tekrar
sonuç :) GPU score biraz yükseldi ama cpu çok iyi oldu. Bu arada NVME üzerine de etki ediyor kapatıyor üzerini.
-
Amsf2 çıktı mı beyler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar selamlar,
Rog Ally x yurtdışından alabiliyorum. Aktif olarak Steam Deck Oled kullanıyorum. Tavsiye eder misiniz ?
ederiz..steam deck yanına yaklaşamaz Ally nin..
-
Yurtdışı uygun olur Steamdeckten daha performanslı oluyor Biri zen2 biri zen3 işlemcili ve Apu tarafı daha güçlü ve artı pil performansı var tek fark oled ekran yok fakat ordada başka oled markalar geliyor
eğer istersen biraz daha bekleyip yeni işlemci modellerinnden alabilirsin yada düz ally z1 exreme alabilirsin bu aralar yurtdışı fiyatları düştü ally ve legion go ürünlerin
-
Kesinlikle Ally x i yurtdışından alabiliyorsan al hocam eski deck kullanıcısı olarak Ally x baya bir level atlamak olacaktır 40w a katar çıkabilen güç+ 2 katı batarya tavsiye ederim
Yok hocam henüz resmi bir güncelleme gelmedi ama bekleniyor yani AMD resmi videosunda ally a gelecek demişti
Hocam beklemek çok zor hocam ne yapmalıyım ben Playstation 2’yi böylesine beklemiştim en son
Ne zaman geliyor hocam 1 ay beklemezsin herhalde ya
Bilgilendirmeleriniz ve cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. Türkiye fiyatı ile neredeyse yarı yarıya geliyor.
Herkese keyifli oyunlar.
Z2 Extreme ile ilgili haberler doğru mu ?
-
Lockdown Protocol'de test eden var mı? 1050 laptop versiyonu ile çoğu zaman 60 alıyorum bazı bölgelerde 50 ye, daha da altına düştüğü oluyor. Acaba 120fps sabit almak mümkün müdür merak ettim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X