Ne haberi? 2025 başında geleceği doğru. Ama performans olarak %10-%20 olduğu söyleniyor. Hatta DH'de de haberi vardı. |
Bildirim
Ne haberi? 2025 başında geleceği doğru. Ama performans olarak %10-%20 olduğu söyleniyor. Hatta DH'de de haberi vardı. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgmc1 -- 5 Kasım 2024; 21:3:3 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hocam başka oyundan bahsediyorsunuz bence dediğim oyunun görsellerine bakın :D Benim dediğim oyunda grafik ayarı yok ve malum yolla da oynanmıyor tamamen online olduğu için |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgmc1 -- 6 Kasım 2024; 23:18:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
aa cidden bu hocam ama crack yapılabileceğini hiç düşünmemiştim. Bir de oyunda low veya high şeklinde grafik ayarı yok o yüzden bu değil sanmıştım. Bir iki ayar depth of field gibi ayarlarda low high seçenekleri var o sonradan aklıma geldi |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubadibamka -- 7 Kasım 2024; 13:37:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bakıcam hocam sağolasın |
düz rakam dediğiniz ne kadar yani.. |