Şimdi Ara

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (442. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.883
Cevap
211
Favori
346.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 440441442443444
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ne haberi? 2025 başında geleceği doğru. Ama performans olarak %10-%20 olduğu söyleniyor. Hatta DH'de de haberi vardı.

• bados123 B kullanıcısına yanıt
    hayal kırıklığı olur o zaman %30 civar olması lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uniquemusha U kullanıcısına yanıt
    Malum yolla bı denedim hocam
    1080p herşey yüksek FPS 55 en düşük yerde
    1080p low en düşük 70fps
    900p low 87fps kapalı alanlarda 120 yi buluyor rahat

Şunu da söyleyeyim hocam render ile alakalı bir ayar var 100 yazan onu 75 e falan indirin fsr dengeli ayarı açmış gibi oluyorsunuz herhangi çamur görüntü de olmadı yani FPS ortalama 100 lere geliyor hem ya da 720p alıp RSR açarsınız her türlü 120sabit oynarsınız fsr dediğimiz de zaten çözünürlük düşürüp upscale ettiği için daha fazla FPS alıyoruz ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgmc1 -- 5 Kasım 2024; 21:3:3 >
  • wollfy31 kullanıcısına yanıt
    Elder scrolls Skyrim i hiç saramamistim bakalım Ally da saracak mi hocam kratos ile oynuyorum 😂😂
    Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU]

• onrgmc1 kullanıcısına yanıt
    Mayıs ayında +600 mod olan collection yükledim nexus dan tek Tıkla indirip kendi ayarlamıştı. O şekilde bitirdim kaçıncı kez bitirdim hatırlamıyorum ama 50-60 saat oynadım Ally ile gayet keyifliydi :))

Hocam ama bu bel altı vurmaktır artık, alet gelmedi diyorum zor durumdayım diyorum, gösterilen örneklere bak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Valla ben de sevdim bu şekilde hocam kaç saat geçti anlamadım başında

Kusura bakma hocam 😂

Hocam başka oyundan bahsediyorsunuz bence dediğim oyunun görsellerine bakın :D Benim dediğim oyunda grafik ayarı yok ve malum yolla da oynanmıyor tamamen online olduğu için

Bu oyun değil mi hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgmc1 -- 6 Kasım 2024; 15:18:28 >
    Bunu tutuyorum çünkü elimde alet nalet bir şeye benziyor

Edit 1 yapayım da flood olmasın. Xbox hesabım ile windows kurulumu yaptım. Hemen armory crate güncellemesi yaptı. Xbox uygulamasına tıkladım ve tüm kütüphanem karşımdaydı. Daha var sanıyordum ama 2 gün sonra gamepass ultimate bitecekmiş ama cihaz 3 ay gamepass üyeliği verdi
    Wifi üzerinden hız testi yaptım 532 download 868 upload çıktı ancak cod bo6’yı şu an 150 ile 200 arası indiriyor ve anlam veremedim.
    Kucakta ve altta battaniye olduğu için mi bilmiyorum ama sanki ısındı gibi. (15 Watt performans modunda şu an)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wollfy31 -- 6 Kasım 2024; 23:5:46 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Vaay hayırlı olsun hocam güle güle kullanın 😂😂
    Isınma konusunda hafif alttan ısınıyor hissi verir hocam ama fanlar yukarıda olduğu için sıkıntı olmaz yani.
    Cihazın kendi ısısı daha önemli ve manuel kullanmanızı tavsiye ederim kendi fan ayarinizi yapın daha az ısınıyor aldığımdan beri manuel kullanıyorum yani

Bu arada yukarıda mesajlarda bı arkadas Xbox gamepasste cod oyunlarında sorun var diyordu bı ayar yapıp tekrar indirin yazmıştı ona bı bak istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgmc1 -- 6 Kasım 2024; 23:18:18 >

aa cidden bu hocam ama crack yapılabileceğini hiç düşünmemiştim. Bir de oyunda low veya high şeklinde grafik ayarı yok o yüzden bu değil sanmıştım. Bir iki ayar depth of field gibi ayarlarda low high seçenekleri var o sonradan aklıma geldi

Ayar var valla hocam render dediğin ayarda var onlarla fpsi baya arttırabilirsiniz

• Merhabalar. Ben de ally almayı düşünüyorum. Birkaç sitede hasarlı kutu(açık kutu) ama sıfır cihaz, Asus Türkiye garantili ilanlara rastladım. Mağaza fiyatlarından bir tık daha uygun.
    Bu cihazlar acaba teşhir toplama mıdır yoksa yurtdışından kaçak gelenler mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubadibamka -- 7 Kasım 2024; 13:37:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bakıcam hocam sağolasın

• mhasal kullanıcısına yanıt

düz rakam dediğiniz ne kadar yani..

Hocam aklıma gelmişken Asus bu afmf2 yi getirene kadar yeni driver herhalde gelmeyecek son driver ağustosta geldi hala bir driver yok o zamandan beri ana başlıkta 780m driver nasıl kurulur diye bir başlık var oradan bakarak kurabilirsiniz en güncel özellikleri ve güncellemeleri kullanabiliyorsunuz.
    Mesela son Asus driverinda fc25 her geçişte takılıyor küçük ama 780m driverinda herşey temiz çalışıyor tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 440441442443444
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.