Bildirim
Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (444. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Diablo harbiden sarıyor hocam Skyrim de oyna Witcher oyna Crysis serisini oyna herşeyi sarar bitirirsin rahat 😂
Bi de powerbanki çektin mi baya bı süre dışarıda oyun oynayabilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dostlar bluetooth da sorun oluşmaya başladı nasıl gidere bilirim bağlanmıyor.
Rog Ally X de Alan Wake 2 bitirmiştim, Mafia Definitive Edition u da bitirdim. Arada Cod 6 girip multi atıyorum, hikayeyi bitirmeye çalışıyorum. Death Stranding e başladım, işte çalıştığımız yetmiyor akşamları da kargo taşıyoruz :) özetle uzun zamandır oyun oynamayı isteyip başına oturmaya üşenen benim gibi biri için nimet oldu bu cihaz.
Bu arada Amazondan ekran koruyucu almıştım kargo geç geldiği için başka yerden hallettim, elimdeki açılmamış rog ally ekran koruyucusunu maliyetine verebilirim arkadaşlar.
Rog ally z1 extremede mario brothership oynayabilen varmı
Hocam neredeydin ya bayadir görmüyoruz seni 😂😂
MaliceSpeedwagonyoutubeMario & Luigi: Brothership (Yuzu, Torzu, Suduachi, Ryujinx) | Rog Ally Ryzen Z1 Extremehttps://www.youtube.com/watch?v=N146CjOHW4U
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bluetooth driveri kaldırıp tekrar kurdunuz mu hocam
Daha bı sürü oyun var hocam önünde god of war rdr2 oyna ne varsa sarar bu cihazda
Askerdeydim hocam işten güçtende pek bakamadım uzun zamandır bu videodakileri denedim sanırım ama bir türlü yapamiyorum sen nasılsın görmeyeli
denedim hocam yok
Aklım.almiyor hocam ben her yolu denedim ryujinxde oyun kasım kasım.kasılıyor bu adam nasıl yapabilmiş acaba
Belli ki 6 ay yapmışsın hocam bayadir yoksun çünkü 😂
Biz aynı ya takılıyoruz forumda bu arada god of war oyna kesin tavsiye ederim
Hm bi denerim hocam ben de bakayım kaç FPS alıyorum
Hocam bir denersen çok sevinirim.ben çıkamadım.işin icinden vallahi mutlaka haberleşelim
Amd Radeon (Stok sürüm) güncelleme aldı bu gece, güncellemeyi görünce bir heyecanlandım acaba AFMF2 geldi mi diye ne yazık ki gelmemiş. Sürüme bakınca eskisiyle aynı görünüyor fakat bu gelen neyin güncellemesiydi? Neyi patchlediler hiç bir detay bulamadım, denk gelirse paylaşırsanız sevinirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bazen Windows otomatik en son Asus güncellemesini de izinsiz yapıyor hocam oyunların kastigini farkedince sürüme baktım eskiyi yüklemiş yine dedim 780m ye geri döndüm afmf2 var zaten stabil de çalışıyor her oyunda sorunsuz kurması da zaten 5 dk almıyor bence onu kullanmak daha mantıklı her yeni özelliği erkenden deneyebiliyorsun
Hocam rjnuix kaldırılmış piyasadan hiçbir yerde yok
Beni çok sarmiyor diye switch oyunlarını fazla takmiyom arada belki denenir diyeceğim oyun olursa işte internet kuruyorum da.
Herhalde yuzu ya olan buna da oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgmc1 -- 14 Kasım 2024; 8:8:29 >
Acaba donanımsal mi onu bilemiyorum hocam arkadaşın Lenovo laptopta da Bluetooth sorunu olmuştu şansa düzelip sonra yine bozuluyordu bı servise gönderin en kötü
Switch için emulator var mı hiç bakmadım. Switch oled kullanıyorum çipsiz. E-shop’tan ülke ülke oyun kovalamaktan çok yoruldum. Çip taktırmaya da kıyamadım. yuzu vardı o yalan oldu herhalde.
Cod bo6 oynamaktan sıra gelmiyor ki, dün diablo ıv giremedim diye kafayı taktım. Ofiste şu an motivasyonsuz bir şekilde oturuyorum
Ayrıca rog ally üzerinde yukarda iki tane delik var. Mikrofon işte niye salaklık ediyorsun. Fark etmemişim mikrofon var mı yok mu diye sorgulamamıştım. İdarelik kablolu kulaklık takıyordum. Kulaklığı kaybettim. Neyse, dedim millet konuşsun lobby de ben de dinlerim dedim. Sonra ordan biri dedi ki “televizyonun sesini kıs bro”. Birden taş devrinden tunç çağına geçiş yaptım …
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Farming Simulator 25
1080p FSR3 Kalite ve Frame Gen ile oyun yağ gibi akıyor Yüksek grafik ayarlarında. Stutter sorunu yaşarsanız "game.xml" dosyasını not defteri ile açıp;
"head tracking" kısmındaki 3 adet "true" yazanı silip yerine "false" yazın.
Steam versiyonunda
Belgelerim - my games - farming simulator 25
Windows Store versiyonunda
Oyunun kurulu olduğu sürücüde "wpSystem" içerisinde uzun kodlu dosyaların içerisine bakın.
Keyifli oyunlar 👍
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X