Şimdi Ara

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (443. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.854
Cevap
210
Favori
345.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
48. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: önceki 441442443444445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kurcalayayım hocam, o gün ilk kurulumu yaptım, gamepass olayını çözdüm, bo6 indirdim oyun açıldı ama oynamadım. epic games launcher indirdim sitesinden, masaüstüne simge geldi ve açılıyor ancak o simgeyi sağ joystick ordaki tuştan kolay masaüstüne girdiğimde uygulama olarak ekleyemedim bir türlü. onla uğraşırken şarj bitti bir daha da elime alamadım iş yoğunluğu yüzünden Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] böğön millete toplanıyoruz akşam bo6 var dedim. hala almayanlar akşama oyunu alacaz dedi hazır olacak dedi. en azından bo6 için ayar yapmam gerekiyor muydu ona bile bakamadım. patlamasak bari Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] 

• wollfy31 kullanıcısına yanıt
    Armory crate içinde hazırsa epic games kısayolu var hocam oradan girersin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Hocam ROG ally life diye bir site var en optimize ayarları paylaşıyor. Başka oyunlar için de yine ayarlar var tavsiye ederim.
    https://rogallylife.com/2024/10/25/call-of-duty-black-ops-6-rog-ally/

• onrgmc1 kullanıcısına yanıt
    İlaç gibi geldi. Trendeyim eve gidiyorum. Prizin yanına kurulup ekibimi toplayacağım…

Armory crate içinde epic games kısa yolu yok. Steam ön tanımlı geldi. Xbox, Xbox clouding, gog bir de bir şey daha vardı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Belki kurunca gelmiştir hocam bı yenileme yapın Instagram gibi yenileme olayı var yukaridan tutup aşağı kaydırın tarama yapıyor

• Ben de aldım ama steam deck'e devam edeceğim sanırım.
    Z1 Extreme 512 GB var elimde. Kutusu vs yok. Amerika priz.
    Ankara'da elden 16500e vereceğim. Fiyat son.

Tutup aşağı çekmek nasıl aklıma gelmez pes artık görüyorum epic games kütüphanemi de… İlk oyun gecemi çok keyifli geçirdim kendisi ile. İki kere oyun sonrası gelen ekranda animasyondan dolayı mı bilmiyorum oyun çöktü. Amd crash falan yazdı ben de yeniden oyuna girdim. Hem kablolu hem kablosuz kulaklıklarımda oyunda ses aldım fakat sesimi iletemedim. Ayrı bir ayar mı yapmalıyım bilemedim ama kafama çok takıldı.

Bugün ps5 remote etmeyi deneyeceğim.

• Death Stranding  164.50TL Diyor Ally X ile Oynanır bu Oyun :)

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU]
    Hocam dediğim gibi 780m driver kurup oynayın bence en güncel driver o şuan ki Ally driveri hiç güncel değil Ağustos yani düşünsene ondan bile çökmüş olabilir

• MrChame kullanıcısına yanıt
    Bedava hocam kesin alın 50tl ye almıştım zamanında 😂

Hıcma hangi mağaza bu? Geçen gün 340 liraya aldım steamden. Henüz yüklemedim, iptal edip buradan alayım.

• haqoco kullanıcısına yanıt
    Epic games hocam

Teşekkür ederim, steam dan iptal edip epic ten alacağım. Yarı yarıya daha ucuz. Üstüne bir de mafia 2 definitive edition çekerim birincisi bitmek üzere.

• haqoco kullanıcısına yanıt
    Epic hala dolara geçmediği için bizim ülkeye özel ve TL üzerinden fiyatlar var hocam launcher olarak Steam daha iyi ama maalesef dolar olduğu için oyun almak zor..

• Ps remote uygulamasını indirdim ve bağlandım ancak ps5 bağlı iken ally üzerinden her şeyi yapabiliyorum oyuma girdiğimde ise tuşlar bloke oluyor. Bunun için millet chiaki uygulamasını kullan demiş ama bir türlü kuramıyorum. İnternette güncel bir videoda bulamadım. Ps5 e statik ip kur diyenler olmuş falan. Bilen var mı?

Edit: reddit konularından birinde bir web sitesi vardı. Onun aracılığı ile uygulamaya register olmak için kullanıcı adımı farklı bir koda dönüştürdüm. Uygulamaya yazdım altına ps5 ekranından cihaz eşleştir diyince çıkan kodu yazdım ve bağlandı. Ancak verimli değil sanırım. Ps portalı çok mu küçümsedim acaba? Orijinal uygulamasından girdiğimde görüntü ve ses eş zamanlı olarak mükemmel oluyordu ve tv sesi kapanıyordu. Chiaki ile bağlandım, görüntüde gecikme yok ses de gecikmesiz ama cızırtı var.
    Video çekmiştim ama eklenmiyor sanırım.

Edit 2: tuş ayarlarını yapmak gerekiyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wollfy31 -- 9 Kasım 2024; 16:43:57 >

Üstad Bende Tab S9 ile Bağlanıyordum Bildiğin portal gibi Portalda denedim fark göremedim desem yeridir

El konsolları hariç yapılan remote bağlantılarında ya dokunmatik ekrandan kontrol ediyorsun ya da ekstra kol bağlıyorsun ve portaldan hiçbir farkı kalmıyor. Ama el konsollarında fiziksel kontrolcüler olduğu için devre dışı kalıyorlar. Sony bu konuda kendi yazılımı ile çözüm üretmemiş, umurlarında değil muhtemelen. Harici 3. Parti uygulaması ile millet çözüyor olayı. Ben de öyle çözdüm ama bu sefer tuş dizilimini olması gerektiği gibi ayarlayamadım. Ekrana dokununca dualsense üzerinde Playstation tuşunun görevini yapıyor. Ayrıca görüntüde hiçbir sıkıntı yok ama ses cızırtı yapıyor onu da anlamış değilim.

Kullanmıyorum ama YouTube da bı sürü tutorial videosu var hocam biraz kurcalamak iyi olur

Attığınız görünce kurup oynayasim geldi afmf2 yi de denemek istiyordum bunda baya iyi fpsler alınıyor ortama göre değişiyor tabii ama bu alanda 100fpsleri gördüm yağ gibi akıyor
    Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU]

Hocam nasıl gidiyor deneyiminiz? PS remote falan çözüm de bulduysaniz bizle paylaşın arkadaşlar da faydalanır hem.

• 
Sayfa: önceki 441442443444445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.