Şimdi Ara

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (446. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: onrgmc1
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.796
Cevap
208
Favori
343.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
45. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 444445446447448
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bı yerde artık emulator olayı sistemi çok zorladığı için Steam witcheri yüksek FPS ile oynayabilirken o switchteki çamur Witcher i kasa kasa oynuyorsunuz maalesef. Keşke oyunları direkt port edebilme şansı olsa bildiğin exe olarak çalışacak şekilde.
    Tabii yapanlar var bu arada Spiderman 2 aylar önce resmi olmayan portu ile çıkmıştı biri tarafından herkes her oyuna özellikle de bu switch oyunlarına resmi olmayan portlar yapabilse direkt exeye basıp oyuna girebilsek %100 eminim gram zorlanmadan açar bu cihaz tüm swtich oyunlarını

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • onrgmc1 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hocam zaten switch oyunları mobil oyun seviyesinde neredeyse kesinlikle bizim cihazları zorlayacak oyunlar değil bu arada asus rog ally x'e geçmeyi planlıyorum hocam sizce ciddi bir fark varmı

• matea3535 kullanıcısına yanıt
    Hocam zeldanın ilk oyunun bitirdim güç bela beni hiç sarmadı o yüzden tövbeliyim.daha ama mariolar sorunsuz oynaniyor

• Fk0154 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

Keşke olsa bende şuanda zelda 1 oynuyorum cemudan ama zelda 2 biraz takılmalar yapıyor onun haricinde mario oddysee mario wonders luigi mansion 2 ve 3 şükürler olsun sıkıntısız çalışıyor

Bende luigi mansion 3te problem yaşıyorum hocam siz hangi emülatörü kullanıyordunuz

şu an ne kullanıyorsunuz

Batarya ve ram dışında aynı cihaz hocam bütçeni zorlamıyorsa geç yani batarya konusunda 2 kat daha iyi sonuçta ben geçmeyi düşünmüyorum %90 prizde kullanıyorum

Cemu Zelda güzel çalışıyor cidden hocam ama yuzu olanı kötü

Evet hocam gerçekten sıkıntısız çalışıyor istediğin zamanda hile modunu aktif edebiliyorsun oda güzel

Hocam cemudamı oynuyorsunuz luigi mansion 3ü

• Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU]

Cihaz epey bi şişti sağolsun windows updateleri iyice kararsızlaştırdı benim cihazı bi temiz kurulum yapayım dedim cloud recovery de bu şekilde bi hata alıyorum ilerleyemiyorum başına gelen ve ya çözümü olan var mı acaba herkese teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSerhat7

Cihaz epey bi şişti sağolsun windows updateleri iyice kararsızlaştırdı benim cihazı bi temiz kurulum yapayım dedim cloud recovery de bu şekilde bi hata alıyorum ilerleyemiyorum başına gelen ve ya çözümü olan var mı acaba herkese teşekkürler.

Serverları ile ilgili hatayı yaşayan çok ve sebebi sadece serverlarından kaynaklı. Tavsiyem Windows tekrar kurduktan sonra "Sistem geri yükleme noktası" oluşturun. Olası durumda formatlamak yerine ayarladığınız o tarihe geri yüklemeniz işinize yarayabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• tnt_cem kullanıcısına yanıt
    Bios saati değil miydi hocam sebebi ben öyle hatırlıyorum ama doğru ayarlanması mi lazım ne diyorlardı
    Bi de ben direkt Windows kurtarmadan sifirliyorum yeterli oluyor yani driver vs kurmak iki dklik iş kaç dk sürüyor bu cloud recovery

Bunu denedim şimdi 30fps çalışıyor yani sorun yok arada geçişlerde niyeyse bı drop giriyor ama çokta beğenmedim oyunu marioya uygun değil bence koş zıpla yani ne gerek var sıra tabanlı sisteme bilemedim yani
    Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU]

Ne çıkarsa çıksın en iyisi budur hocam 😂😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgmc1 -- 16 Kasım 2024; 16:15:48 >

Yok hocam ryujinxde daha performanslı bana göre cemu wiu emülatörü zelda breath of wild wiu yada çıktığı için cemuda baya baya performanslı çalışıyor

• Bo6 ve diablo iv izin verirse ben de kuracağım Nintendo emülatoru. Yorumlarda iyi ve kullanışlı olarak cemu önerildiğini gördüm. Bunun kurulumu yüklemesi vs. yol gösterici bir şey var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • wollfy31 kullanıcısına yanıt
    Half life 2 steamde bedava oldu bu arada alın hocam oynarsınız 8gb boyutu var

Böyle oynamakta ayrı keyif hocam

• Beyler elimde bir nintendo switch lite var bu ryujinx le yuzu ile uğrasmaktan sıkıldım.nintendo oyunlarının fiyatlarıda malum ortada cihaza çip taktırsam değermi sizce yoksa asusta emülatörden devammı etsem

• 
Sayfa: önceki 444445446447448
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.