Şimdi Ara

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (447. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Uniquemusha , rahatkafasii Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.774
Cevap
209
Favori
342.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
46. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 445446447448449
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam windows üzerinden sıfırlama yapmak yerine type c girişi olan bir flash bellek ile direkt format atmanızı tavsiye ederim. Çünkü sıfırlama yapınca varolan windowsun içini siliyor, format atarak kendi windowsunuzu kökünden kaldırıp yerine yenisini ekliyorsunuz. Iso dosyasını rufus ile yazmanızı tavsiye ederim, yazdırırken de custom ayarlar yapılsın mı diye soruyor en sonda, (w11 in tpm isteği kaldırılsın mı gibisinden) onların hiçbirisini işaretlemenizi tavsiye etmem.

Ayrıca bildiğim kadarıyla sıfırlama saatler sürebiliyor bu yüzden format daha iyi oluyor 15dk falan sürüyor

• onrgmc1 kullanıcısına yanıt
    Hocam bir buna birde luigi mansion 3 e kafayı taktım herseyi denedim.ama bir türlü 60 fps civarina cekemiyorum oyunu tüm modlarıda denedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • matea3535 kullanıcısına yanıt
    Hocam ayarlarınız nedir ben paylaşabilirmisiniz ryujinxdeki ben sürekli drop yiyorum bir türlü istedigim.gibi akmıyor oyun

• Fk0154 kullanıcısına yanıt
    Çip daha mantıklı bence hocam. Emülatör hiçbir zaman asıl cihazın performansini çok güçlü olmadığı sürece veremiyor. Geçen sahininden de oled cipli yanında 30 tane oyun 12500 falan satiyorlardi mantıklı bile geldi yani eğer biraz merakım olsa Ally yanına çekerdim şahsen. Ally da fc25 switchte Mario Zelda takilirsin yani temiz. Ne Ally switch deneyimini veriyor ne de switch ally deneyimini verir yani.

• Uniquemusha U kullanıcısına yanıt
    Hm anladım hocam ama dediğim gibi bana yetiyor Windows sıfırlaması bu zamana kadar hep öyle yaptım yani
    0 dan windowsu da kurmaya gerek yok bence

Ekledim kütüphaneye. Diablo ıv oynarken arada (şu an oldu ve 15 dakikadır oynuyorum) ses komple gidiyor. Hiç ses duyulmuyor. Anlamadım gitti. Oyun dışında mesela YouTube açtığımda ses geliyor bu arada.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Bakalım hocam fiyat sordum biryere duruma göre kırdıracağım

• wollfy31 kullanıcısına yanıt
    Hocam Diablo biraz değişik bir oyun ya online tabanlı ya bi de oyun 100fps bile olsa online olduğu için çok drop bile olabiliyor ses bile ondan gitmiş olabilir. Hatta bak iddia ediyorum Google a Diablo iv no sound falan biseyler yaz herkes benzerini yaşamıştır 😂😂😂

Sizinki daha konforluymuş hocam 😂

Valla hocam ben çok işlevli cihazları seviyorum ya elde oyna ister monitör ister TV daha ne yani. Mesela 3 kez katlanabilir telefonları gordun mu gram telefon hevesim olsa kesin alırim tam katlanmış hâli normal telefon, ikili hali büyük ekran kare şeklinde 3. Ekranı açınca bildigin kocaman tablete dönüşüyor. Belki gelecekte alırım bile ama telefonu sadece arama ve Instagrama kullaniyorum orta segment Xiaomi yeterli bana 😂😂

• Merhaba arkadaşlar, ekran koruma için dayanıklı kırılmaz cam ve işimi görebileceğim bir powerbank önerisinde bulunabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerlendirmek isteyen olursa

Asus Rog Ally Ryzen Z1 Extreme-16Gb Ram-512Gb Ssd-7inc-W11

16.599TL

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-rog-ally-ryzen-z1-extreme-16gb-ram-512gb-ssd-7inc-w11-outlet--outlet-37096.html

• hocam size yanıt veremiyorum. Desteğe yazdım. İletişim numaranızı yazabilir misiniz mesaj olarak. @haqoco

• sercanselli kullanıcısına yanıt
    Yazdım hocam size özel mesajdan.

• semoniok kullanıcısına yanıt
    Bence çok iyi fiyat teşhir ürünü diye ucuza veriyorlar çoğu ikinci elden daha iyi kosuldadir muhtemelen

• Fk0154 kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi grafik sürücüsünü kullanıyorsunuz ben 780m yi kullanıyorum afmf2 ile vulkan desteğide geldi fps çok artıyor drop girse bile fazla hissediyorsun

Hocam asus rog allydeyim ben

• Merhabalar.Rog ally X aldım.Bi kaç sorum olacak yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler.Gta v oyununda frame scaling özelliğini artırınca doğal olarak gpu vram kullanımı artıyor.16 gb vram atama yaptığım halde oyunda fps çok düşük oluyor.Bunun sebebi nedir.X sahipleri cihaz çalışırken arka tarfta çok derinden gelen bir vınlama sesi duyan varmı.Saygılarımla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sercanselli kullanıcısına yanıt
    Kırılmaz cam konusunda bir öneride bulunamayacağım ama buradaki dostlar bana bix 30 almamı önerdiler. Amazon’dan sipariş verebilirsin, çok kurtarıcı bir ürün.

• wollfy31 kullanıcısına yanıt
    Linkini atma şansınız var mı hocam?

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU]

Eğer bundan bahsediyorsanız bu çok büyük duruyor

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU]

Bu ModCase i aldım. Powerbank aparatı var bu şekilde kullanmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercanselli -- 17 Kasım 2024; 19:24:8 >

• 
Sayfa: önceki 445446447448449
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.