< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (449. sayfa)
-
-
Hocam eve gidince fırsatım olursa buradan atayım video veya resim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamamdır hocam teşekkürler
Bu afmf 2 cidden işe yarıyor ya GTA ya redux kurduğum FPS doğal olarak düşüyor 60 altına bazen 35 e bile düştüğünü gördüm ama afmf2 yi açıyorum fps 45 ken 90 oluyor yağ gibi akıyor valla
Hocam afmf 2yi mevcut sürücüde kullanmanın bir yolu varmı birde emulatörde işe yarıyormu
Bugün itibarı ile 4070ti lı sistemimi sattım 1 yıldır bu cihazın kompaktlığına alışıp işten yorgun gelip çocukla vakit geçirdikten sonra yorgunlukla pc başında oturmak gerçekten eziyetti bana aslında bir çok oyunu ötelemekti en iyi grafiklerle oynayamamaktansa yeri geldiğinde 1 2 saat düşük çözünürlükte yada stabil 60 bile olmasa oynamanın daha değerli oldupunu farkettim bundan dolayı hiç açmamıştım nerdeyse sistemi artık sattığıma göre evde en azından gerekli olduğunda bir masaüstü setup ı hazır olsun istiyoeum zaten monitör klavye mause elimde mevcut görseldeki ürünler almaya değer mi sizlere bunu danışmak istiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSerhat7 -- 19 Kasım 2024; 8:7:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yok hocam driver özelliği afmf2 ve evet emulator ile çalışıyor Mario 120 FPS oynuyorum 😂
Masaüstü ve Tv konsol deneyimi için değer hocam almaya ek olarak bı link koyacağım birazdan touchpadi olan katlanabilir Bluetooth klavye özelikle TV de kullanırken uzaktan Ally a dokunmadan tüm işlerinizi halledebiliyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgmc1 -- 19 Kasım 2024; 9:14:19 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam ben de değerlendirecektim ama url not found diyor…
Ben sadece bix30 aldım. Kılıfa ve çantaya öncelik vermekle beraber ufak katlanır klavye ile ufak mouse da bakacağım. Ama işlerim çok yoğun bu ara.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam afmf2 ile gerçekten 2 katı fps veriyor dün akşam ben size video atacaktım müsait olamadım olursam bugün atarım luigi mansion 3 de emülatör de ayarlarda fsr var onu yükselttim oyun 60 fps lere çıktı ama ara ara drop girdi modelde 30 fps oyun Nintendo nun tüm oyunları 30 fps çalışıyor kendi konsolunda misal mario wonders 120 fps lerde çalışıyor emülatör ve afmf2 desteği ile
Hocam kaça sattınız bende yeni rtx 4070 süper aldım geleceğe yatırım olsun diye evde ps5 de var son 6 ay dır sadece rog ally kullanıyorum uzandığın yerden oynaması büyük keyif
ben de böyle düşündüm. önce series x'imi hiç istemeyerek sattım çünkü onun yerine bilgisayar alıp aynı kütüphaneyi kullanabileciği farkettim üstelik fps engeli olmadan.
hocamın söyledidği cümle; "işten yorgun gelip çocukla vakit geçirdikten sonra yorgunlukla pc başında oturmak gerçekten eziyetti bana aslında bir çok oyunu ötelemekti en iyi grafiklerle oynayamamaktansa yeri geldiğinde 1 2 saat düşük çözünürlükte yada stabil 60 bile olmasa oynamanın daha değerli oldupunu farkettim"
bu cümledeki sadece çocuk kısmı bana uymuyor. pc almadım. ama yakınlarda rog ally aldım. dün çok acil bir dilekçe yazmalıydım ve rog ally üzerinden yazdım. ve cod bo6 oynamaya tekrar girdim ekibimle. mini bir bilgisayarı bu kadar seveceğimi hiç düşünmezdim. 1 haftadır ps5 açmadım.
yine de lazım olabilir diye 4060 veya 4060ti bir şey mi alayım diyorum. unreal engine 5 ve unity dünyasına merak saldım. alınacak şey de bitmiyor ki.
-
afmf2 resmi sürümü ile ilgili hala bi gelişme yok mu beyler?
-
Telefon uygulaması ile bakmayı denedin mi hocam uygulamaya yönlendiriyor çünkü de
Hocam afmf 2 kurdum ama emulatörde bir türlü aktif edemiyorum ryujinx kullanıyorum.şuan
AMD paneli içine ekledin mi hocam ryujinx i ekleyip kendi ayarı içinden afmf2 için açman lazım
Şimdi deniyorum hocam yapmam gereken baska bir ayar varmı
45 bine sattım hocam yakın bi dostuma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba bazı oyunları low ayarlarda anca açtığını gördüm. Low oynayınca ya da 720p oynayınca bariz fark hissediliyor mu? Görüntü kalitesinde kayıp çok fazla oluyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok çalışması lazım oyunu Fullscreen yapmayı unutma tabii pencere modunda çalışmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgmc1 -- 19 Kasım 2024; 17:54:7 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X