Şimdi Ara

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (450. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.844
Cevap
209
Favori
345.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
54. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yani deneyip görmek daha iyi olur bence hocam 720p dengeli fsr gayet normal görünüyor ekran küçük olduğu için. Fark kesinlikle var ama yine de dağlar kadar demeyelim de daha net yani 1080 çok belli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • onrgmc1 kullanıcısına yanıt
    Hocam yaptım basta yine gelen bildirimde afmf etkin degil diye ünlem verdi ama oyundaki fpslerde net olarak yükselme vardı oyun icinde etkin olup olmadıgını görebilecegimiz bir kısayol varsa daha net emin olabilirim ölcümlerde net olarak 2 katı fps veriyor ama sanki o fpsleri yüksek gostermesine rağmen öyle hissettirmiyor gibi senin deneyimin nasıldı.hocam

• Fk0154 kullanıcısına yanıt
    Ünlem varsa çalıştığını düşünmüyorum hocam. GTA ya mod yüklendikten sonra özellikle akşam çok FPS düşüyor onunda çözümü bu arada vulkan modu var dll atiyon oyun klasörüne çözülüyormus.
    Afmf2 açınca o düşük FPS yerlerini mesela 36 FPS 70 oluyor 70 akıcılığı var mı diye sorarsan bence yok ama kesinlikle akıcılığı atıyor hani konsol 30fps i neden akıcı görünüyor diye sorarlar ya ondan daha akıcı oluyor diyebilirim

• SSerhat7 S kullanıcısına yanıt
    Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU]

Bende bunları aldım. Dock bugün elime ulaştı. Denedim. Malzeme kalitesi filan baya iyi. Sizin listenizdeki Dock için yorumlarda ally i sabitlediğimiz alanın geniş olduğunu söylüyorlardı. Bende görseldekini satın aldım. Yalnız sizdeki adaptörü görmedim ben. Daha ufakmış. Taşıma sırasında çok yer kaplamaz. Görseydim bende ondan sipariş verirdim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam sonradan etkin moddada kulandım luigi mansion 3te bence iyide oldu ama bu marionun diğer oyununda ciddi bir sorun var ona ne yapsam fayda etmiyor aslinda ondada görünen fps hep 40larda geziyor afmf 2 ile ama oyun aşırı ağır hissettiriyor

Lossless ile de deneyebilirsin hocam onda nasıl
    Bu arada normal FPS 30 altında ise akıcı olma imkanı yok afmf ile min 40 olmalı hatta oyun öyle diyim en iyi deneyim icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgmc1 -- 19 Kasım 2024; 21:35:40 >
  • matea3535 kullanıcısına yanıt
    Lua Plugin ile çalışan bı mod var onu kurdum 30 Lara düşen akşam fpsleri 60 Lara çıktı. Amdlerde bı sorun varmis ne oadar saçma ya hava kararıyor FPS düşüyor 😂 mod+ high ayarlarda oynuyorum bu arada hocam

Hocam akıcılık nasıl ben henüz mod kurmadım ama afmf2 işe güzel çalışıyor aslında

Anladım hocam teşekkür ederim peki normal rog ally z1 ekstra ile rog ally x arasında pil harici fark var mı sizce x olmayanı da iş görür mü? Seyehatte, dışarıda falan kullanmayı düşünmüyorsak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Lossless neydi hocam

loseless scaling. steamde mevcut fsr 3 vs. ayarları olan program.

• Shanks0 S kullanıcısına yanıt
    Şahsen dışarıda kullanmıyorum hani çantamda taşıyorum ofise götürüyorum en fazla orada da yine prize takılı kullanıyorum niye zaten bataryada kullanmamami gerektirecek ortam yokken bataryanin ömrünü azaltayim ki diye düşünüyorum yani hocam. Ondan aynı performansı olduğu için normal Ally daha mantıklı bence çok ucuz da oldu artık aynı performansı veren laptop ya da masaüstünden daha ucuz oldu hatta fiyatları ama Ally x hem gereksiz pahalı hem de aynı fiyat anca yurtdışından getirtirsen ok bence.
    Dışarıda priz olmayan durumlar içinde bı powerbank alsanız zaten çok batarya sorununuz olmaz hele bı de ona göre ayar çekerseniz cihaza saatlerce bile oyun oynanır powerbank ile

• matea3535 kullanıcısına yanıt
    Valla akıcılığı iyi hocam akşam neden FPS çok düşüyor hala anlam veremedim ama GTA 5 in kronik sorunuymus redditte bı sürü yazı var o konuyla alakalı

• Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU]

Bir sorunum var. Powerbanklardan anlayan birisi varmı? Ben trendyoldan Baseus Amblight 65W 26800mAh marka power bankı aldım. Satıcı bana 30000 mAh olanı gönderdi. Dedim tamam sorun yok hiç uğraşmayayım iade ile değişim ile filan. Sonra kutuyu ve ürünü incelediğimde Batarya kapasitesi 10000 mAh olarak gözüküyor. Kafamda bir soru işareti oluştu. Satıcı bana "Merhaba ürün üretim tarihi ni kontrol eder iseniz yeni üründür, ürün üzerinde bulunan farklı mAh bilgileri hızlı şarj konumunda alacağınız Max değerlerdir. 26800 mAh olarak ürün ilanı yanlış açılmış ilanımızi kapatacağız. Ürün iadenizi rica ederim." yazdı. Bu konuda beni aydınlatacak birileri varmıdır? Böyle birşey mümkünmü? Ben internette aynı ürünün bi kaç videosunu izledim hepsinde kapasite 30000 mAh olarak yazıyordu.

• sercanselli kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın aldığınız dock için kafama kuşkulandırılan açıkcası arka kapaktaki havalandırma menfezlerinin önünü kapatıcakmış gibi gelmişti o yüzden diğer alternatife yöneldim siz 1. Elden deneyimlediniz bir engeli var mı merak ettim açıkcası

• Sağolun hocam teşekkür ederim. Sizede şimdiden hayırlı olsun. Sizde güle güle kullanın. Aslına bakarsanız kapatıyor. Ama kapağı hareket ettirebiliyorsunuz.

En alttaki şekilde duruyor zaten.

amazon
    Buharlı Güverte için JSAUX Yerleştirme İstasyonu, HDMI 2.0 4K @60Hz ile 5'i 1 arada Buharlı Güverte Yuvası, Çift USB 2.0, 100 Mbps Ethernet, 100W PD Hızlı Şarj Valf Buharlı Güverte ile Uyumlu
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0B8NJ2ZPS?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_4S936WKQBVP59XGXDK14&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_4S936WKQBVP59XGXDK14&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_4S936WKQBVP59XGXDK14&starsLeft=1&skipTwisterOG=1

Bide bu marka var belki ugreenden daha iyi olabilir. Zaten ürünün sitesine bakınca ally içinde çıkıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Stalker 2'yi denedim. Oyun gerçekten ally'de oynanmayacak halde.

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Baktığımda Black myth wukong ve god of war Ragnarok ile aynı sistem gereksinimini istiyor sözde demek ki optimizasyonu hiç becerememisler hocam. 1080p low Frame generation ile 60fps hiç mi oynanmıyor cidden? Hadi en kötü 900p olsun
    Zaten baya gömülmüş optimizasyonu ile alakalı last of us gibi bı çok güncelleme gelmesi şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgmc1 -- 21 Kasım 2024; 8:6:21 >
    Burdaki ayarların aynısını yaptım. Ilk açtığımda bildiğin oyun donuyordu. Sonra tekrar açtığımda oyunu biraz daha iyi olduğunu gördüm. 50-60 fps arası çalışıyor ama yinede acayip donmalar oluyor. Bu şekilde oynayacağını hiç zannetmiyorum. Güncelleme alması şart.
    https://rogallylife.com/2024/11/20/stalker-2-heart-of-chornobyl-rog-ally/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 21 Kasım 2024; 12:1:3 >
  • Şu anda Vatan Bilgisayarda Z1 işlemcili olan model 18.299 tl sizce alınır mı ? Z1 ile Z1 extreme arasında çok fark var mı ?

• 
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.