< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (451. sayfa)
-
-
Z1 extreme alın hocam Z1 olan Steam deck gibi güçsüz sayılır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba dün vatan bilgisayardan aldığım extreme model geldi fakat her iki tetik tuşu çalışmıyor. İnternette gördüğüm yöntemleri denedim düzelme olmadı.Fikri olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nvturboforce -- 21 Kasım 2024; 12:42:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar bu işimi görür mü? kullanan ya da bilen var mı? bunun içine powerbank im sığacak mı orası da muamma.
amazonROG Ally ile Uyumlu Taşıma Çantası, Koruyucu Sert Kabuk Taşıma Çantası Dahili Şarj Deposu, ROG Ally Konsolu ve Aksesuarları için Taşınabilir Seyahat Taşıma Çantası Kılıfıhttps://www.amazon.com.tr/%C3%87antas%C4%B1-Koruyucu-Konsolu-Aksesuarlar%C4%B1-Ta%C5%9F%C4%B1nabilir/dp/B0C9P2PRDX/ref=sr_1_50_sspa?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=17OFHMAJH6HAV&dib=eyJ2IjoiMSJ9.1xNL-B3w-9WD5a9nmCk9Amk2foH6y37mJbCIKeNYy-G9cQ04BvDS94si5m5gVORJQhVnIq2y3B9HNTK-ngaOfK3Pew1T4laTHxuvQskEqvk.UgsmAuIj1PDrdaqbvPbxvcxHykvYq-YmgK75bWu51rg&dib_tag=se&keywords=rog+ally&qid=1732185753&sprefix=rog+ally%2Caps%2C155&sr=8-50-spons&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9hdGZfbmV4dA&psc=1
-
Powerbak sığmıyor içine, sadece cihaz ve adaptörü. Gayet sağlam korunaklı bir ürün ama.
-
Benim çantayı atayım eve geçince hocam içine cihazla birlikte powerbank koyabilirsin çanta %100 doluyor yani onu koyunca boşluk kalmıyor ekrana baskı yapar bozar mı diye korkmuştum ama bişey olmadı 😂 amazonLiLiTok for Rog Ally Carring Case Travel Bag Game Accessories Storage Bag for Rog Ally Handbag EVA Hard Protective Boxhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0C88Z16VR?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_RJZVVG4B3FHA4YBHFE1N&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_RJZVVG4B3FHA4YBHFE1N&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_RJZVVG4B3FHA4YBHFE1N&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgmc1 -- 21 Kasım 2024; 18:16:0 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam lossless scalingi ryujinx için kullanmaya çalışıyorum en iyi program için en iyi ayarlar nedir siz hangi ayarlarda kullanıyorsunuz
X2 performans kullanın hocam öyle kullanıyorum ben Frame generation i
Ya bu unreal engine ne lanet bsiey çıktı gram anlam veremiyorum hiçbir çıkan oyunun optimizasyonu iyi değil hani nerede nanite teknolojisi geldi artık 10fps alınan yerde 60 alacağız gibi paylaşılan videolar hepsi yalan gibi resmen...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgmc1 -- 21 Kasım 2024; 19:16:4 >
hocam buna, powerbank sokuştursam normal şarj aletini sokuşturamayacam, normal şarj aletini sokuştursam powerbank sokuşturamayacam gibi bir izlenim vergi bana birde şarj aleti için eşşek kadar tr priz dönüştürücüsü var ne yazık ki ...
-
Ha öyle olunca evet biraz sıkıntı hocam gideceğin ortamda neye ihtiyacin olacaksa onu yanına alacaksin işte 😂
Bir kaç gün önce Avrupa'dan X modelini aldım. Bu yeni versiyonun Vram'i kaça ayarlamak lazım. Malum 24 gb alet. En stabil değer hangisi bilen varsa sevinirim.
Bu arada hali hazırda 1 tane z1 Extreme modeli de var. Boşa düştü. O da Amerika'dan gelmiş idi. Tertemiz bir şekilde duruyor ,en ufak çizik yok. Garantisi Ağustos 2025 kadar devam ediyor. Kutusu falan her şeyi duruyor. Ayrıca orijinal Asus Rog Ally Case'i ile beraber satıyorum. İlgilenen var ise mesaj atabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frostlord -- 22 Kasım 2024; 18:6:10 > -
8 vram yeter hocam 16gb de ram olsun temiz.
Stalker 2 oynayan var mı? Oyunu her açtığımda yükleme barı çıkıyor en az 10 dk sürüyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maalesef öyle oluyor hocam, ben xbox series x ile ekran yansıtarak 13 watt ile oynuyorum ally de. Çok da güzel oynanıyor, aksi halde cihazı aşırı zorluyor.
Teşekkürler. Bu arada bende gamepad i algılamıyor. Yani ne yaptıysam ally de tuşlar çalışmıyor
Hocam ben direk xbox uygulaması üzerinden çalıştırdım hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım ama böyle bir sorun redditte de bahsedilmişti sanki.
Optimizasyonu berbat cidden hocam ya black myth wukong fena değildi 1080p yine akabiliyorduk ama bu oyun sözde aynı sistem gereksinimlerini istiyor 1080p yi bırak 720 900p de anca 60 i gecebiliyoruz. Gram ugrasmamislar optimizasyona
Hocam baktım asusun driver çıkaracağı yok 780m driver yükledim afmf2 test ettim fakat lossless scaling kadar başarılı olduğunu düşünmüyorum.
Şimdi loseless a geri döndüm onunda ayarlarını kurcalarken iyce birbirine girdi güncelleme falanda gelmiş
Sizden ricam kendi loseless scaling ayarlarınızı birkaç ekran görüntüsüyle paylaşır mısınız? Siz artık işin piri oldunuz.
Hem diğer arkadaşlarada rehber niteliğinde olur ilk mesajada eklersiniz herkes faydalanır.
Hocam afmf2 de search modu high yaptınız mı önemli olan o çünkü yoksa kamera dönüşlerinde afmf1 gibi FPS yine düşüyor.
Losslessta X2 yapmanız yeterli performans seçeneğini de işaretleyin başka bir ayar yok onun için
Bu arada lossles çok düşük FPSlerde yani 35 altındaki fpsleri daha akıcı hale getiriyor ama çok fazla ghosting oluşuyor. Afmf2 35 üstü fpslerde çok daha iyi ve stabil bir görüntü veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgmc1 -- 24 Kasım 2024; 16:46:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X