Şimdi Ara

Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (453. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Subservient11 , Uniquemusha Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.283
Cevap
205
Favori
326.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
52. Sırada  bugün en iyi #32
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yüzde yüz katılıyorum. Kaç kişiye sattılar kim bilir. Gram yanlışlık yapıldığına inanmıyorum bende

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ibo83 kullanıcısına yanıt

bana da asıl bu yontemlere basvurmadan iade yapmaları pek mümkün gelmiyor ya, hayırlısı, yarın ararım, burayı da bilgilendiririm baska arkadaslar magdur olmasınç.

• ibo83 kullanıcısına yanıt

Vatandakiler malesef teşhir ürünleri. İlgilenen var ise ben 1 adet forumda satıyorum.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160097316

• satıcı ile konustum yanlıslık oldugunu özür dilediğini iade alacağını belirtti.

• z1 olduğu için sanırım cihaz biraz zayıf geldi. win 11 de yoruyor acıkcası. sanırım bunu iade ettikten sonra steam deck oled alıcam, güzel bir deneme süreci oldu. alet güzel aslında da win 11 güzel degil.

• 3 aydır cihazı elime almadım. Ne değişti? Neler geldi neler gitti hele hayrına bir anlatın. 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar. Z1 extreme işlemci ile FIFA oyununda el konsolu kaç saat batarya ömrü sunar? Açık cevaplarsanız memnun olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maks 1.5 saat sanırım.

• Frostlord F kullanıcısına yanıt
    Aynen Max o da 720p yapacaksınız 15w oynayacaksiniz fc25 yüksek güç harcayan bir oyun ama ekran küçük olduğu için 720p bataryada oynayıp şarja geçince 1080p de rahat oynanabilir.
    15w oynarken ortalama 25w/h güç harcıyor

• Uniquemusha U kullanıcısına yanıt
    Bu stalkerin sistem gereksinimlerinde diyor ya mi minimum 1060 eğer bir oyun ray tracing kapattirmiyorsa minimum 2060 istiyordur 1060 in imkanı yok o yüzden bizim cihazlar bu oyunda resmen güçsüz kaldı umarım birileri yine modlar çıkarır da kapatabiliriz

• Frostlord F kullanıcısına yanıt

Bilgilendirme için teşekkürler. Ben PSP ve Vita kullanmıştım. Bu değerler düşük geldi bana. ilginize teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onrgmc1 kullanıcısına yanıt

2060 da medium (düşük texture ve meedium ayarlar çünkü oyun 6gb vram ile medium texture oynatamıyor) ayarlarda 40 50 alıyor hocam maalesef. Bir de oyunda kullanılan donanım ray tracing'i değil yazılım ray tracing'i olduğu için yani LUMEN olduğu için lumen ekran kartındaki rt core ları kullanmıyormuş standart gpu iş parçacıklarını kullanıyormuş bu yüzden rtx lerdeki rt core ları bu durumda işlevsiz mi kalıyor bilmiyorum. zWormZ rx6600 test etmişti şimdi de karşılığı olan 3050 yi test etmiş oradan bakıp görmek lazım yine de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uniquemusha -- 29 Kasım 2024; 22:45:9 >
  • oguz707 O kullanıcısına yanıt
    PSP ve vitada oynadığın oyunlar onlara optimize edilmiş olduğu için oyunlarin grafiklerinin düşüklüğü hani ayrı konu sahip olduğu bataryada harcanan güç bile optimize edilmiş oluyordu hocam.
    Düşünsene koskoca pclerde oynadığın fifayi ps Vita da şuan oynamayı denedigini su gibi biter batarya. Ally da 40w batarya var fc25 en düşük senaryoda bile 25w harcıyor. Alabilme şansınız olursa X alın yurtdışından vs getirebilirseniz özellikle.
    80w batarya var en düşük senaryoda 4 saate yakın bile oyun süresi alabilirsiniz.
    Cihaz sonuçta bir PC olduğu için batarya ve güç optimizasyonunu sizin yapmanız lazım.
    Örnek batarya optimizasyonu: fc25 720p ya da 900p low 13w TDP böyle ayarlar ile optimizasyonu yapmış oluyorsunuz en iyi batarya için.
    Prize takılı kullanırken ise gücü yettiği kadar herşeyi arttirirsiniz zaten. Emin olun batarya da çok kullanmiyorsunuz cihazı en kötü normal Ally alirsaniz da powerbank çekersiniz baya bir oyun süreniz olur zaten grafikleri de çok kismadan oynayabilirsiniz. Tabii kisarsaniz oyun süreniz de o kadar artar.

Yani eğer yazılımsal ile kötüymüş hocam ama yine de rtx = berbat FPS bizim cihaz için yazılımsal çok farketmiyor benim için sonuç her türlü kötü.

• onrgmc1 kullanıcısına yanıt

Evet hocam rtx çok ağır, sanırım nvidianın dlss çıkartma sebebi bu olsa gerek rtx ile birlikte

Hocam RT için ayrı çekirdekleri var RTX kartların. DLSS’in bunınla ilgisi olacağını sanmıyorum. DLSS kesinlikle FPS hastaları için olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Evet dlls in amacı rtx ile düşen FPS i normal düzeylere getirmek zaten hocam. Ama rtx kapalı iken de calisabilmesi daha çok normal koşulda FPS almamızı sağlıyor işte. Ama işte bu zorunlu ray tracing olayı bizim kapalı iken dlss ya da fsr acmamizin anlamını bitiriyor.
    Hani Ally çok güçlü değil 60 alsa rt kapalı fsr ile 120 lere çıkarız fg ile daha da fazla alırız ama zorunlu RT olursa oyun 30 altına düşüyor fsr ile zorla fg ile 60 FPS yapabiliyoruz çok kötü yanı bu durum

• gowlet kullanıcısına yanıt
    Dlls FPS hastaları için bi açıdan hocam ama asıl amacı rtx in yarattığı düşük fpsleri normal düzeylere getirmek.
    Minecraft demolarini hatırlasana rtx açıyorsun 20fps DLLs açıyorsun 60 kimsenin 20 de oynamak isteyeceğini düşünmüyorum 😂

• 
Sayfa: önceki 451452453454455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.