Stalker 2 Unreal Engine 5.1 kullanan oyun olarak yazılımsal raytacing kullanıyor. İsteseniz de kapatamayacağınız bir ışın izleme ayarı yani, bu yüzden maalesef orta ve düşük ekran kartları tamamen eleniyor. Aynı haltı Star Wars outlaws'da yaptı. Stalker yapımcılarına bir şey diyemiyorum savaş ortamında optimizasyon yapmak kolay olmasa gerek. |
Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (452. sayfa)
-
-
Valla savaş mavas anlamam ben hocam unreal engine da lumen gayet kolay eklenen bir olay iken böyle kapatilamaz ve sırf ışık ve gölgelere uğraşmamak için raytracing kullanmak büyük saçmalık resmen ekran kartı iyi olmayan oynamasin der gibi sunamazsin bı oyunu ya...
Bak unreal engine ile yapıldı black myth wukong aynı sistem gereksinimleri ile bazı ayarlar medium ile fg açınca 60 rahat oynuyoruz kapalıyken de 40 civarlarında oynanıyordu yani.
Bu oyunu sözde istedikleri sistem gereksinimi olan 1060 ile oynarken 20 FPS aliyorsun sırf bu rtx olayı yüzünden çok bariz normal ışıklandırma olsaydi kesinlikle en az 30 fps alman lazımdı.
Neyse bu ray tracing olayı her oyunda olmaz umarım lanet gibi bir şey oldu ya Ally için... Şuana kadar 2 oyun lanet oldu Ally a. 1070 isteyen oyunlar bu kadar kötü değildi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar, MSİ CLAW cihazım mevcut bugün powerbank aldım (baseus star-lord 30000 mah 65w). Clawı sarj edemiyor. Powerbank çıkış değerlerini hemen alt tarafta paylaştım.
Bir alt da ise msi claw sarj aleti çıkış değerli var.
Xiaomi 10000 Mah Powerbank de sarj edemiyor.
Baseus Crystal Shine 100W Type-C To Type-C Hızlı Şarj Kablosu alsam işe yarar mı?
MSİ CLAW formları pek olmadığından sizlere danışmak istedim. Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi souldisturbed -- 24 Kasım 2024; 21:54:50 >
-
Kablo şart hocam benim de powerbank hızlı şarj etmiyordu hızlı şarj kablosu ile etmeye başlamıştı
Bu bende var çok iyi aliexpress baya uyguna almıştım
Üstad 65W diye kanmayın Çoğu ürün 2portun Toplamı 65w gibi yada farklı değerlerde 65w gibi gösterip aslında 63w gibi değerlere sahip sizin adaptörde 20V 3.25A gibi olursa 65W güç verecektir bu değere dikkat edin
Bendeki üründe bu yaklaşık 1.5saat kadar kullanılabiliyor AAA oyunlarda
Type-C1 olan kısmını kullanıyorum AllyX için 65W değerlerini bu şekil karşılıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 25 Kasım 2024; 12:29:52 >
-
Evet hocam ışıklandırmayı elle yapan oyunlara hasret kalmayız inşallah
-
Şarj aletinde tr priz dönüştürücü aparatı da var mı yoksa normal şarj aleti mi? Aparatlı şarj aletleri sığıyor mu acaba. Daha da ötesi powerbank de sıkışabiliyor mu araya acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selam herkese. Ekran koruyucu önerebilir misiniz.
-
arkadaşlar merhaba. teknosa'dan blackbox diye bir satıcıdan ürün aldım. z1 extreme diye satış yapıyorlardı.
ürün özelliklerine baktıgımda asagıdaki gibi z1 olarak gördüm. sanırım dolandırıldım haklı mıyım ? 14 gün süresi var iade etmeye calısacagım. neden böyle bir serefsizlik yapılır ki ?
-
Extreme yazması lazım hocam. Direkt iade et bence.
teşekkürler hocam, bu ülke esnafına artık her gün lanet okumaktan yorulduk ama onlar bu şerefsizliklerinden bıkmadı. Allah bin belalarını versin.
-
Fiyattan uyanmanız gerek
Fatura varmı e-posta yada a4 kağıt basılı fatura yani.
Orada ne yazıyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece 2 satıcı var şuan.
2side extreme satıyor.
23.997-24.000 olan satıcı: Teknosa kendisi!!
29.500 olanı satıcı: Cda bilişim ilk defa duydum!!
Hepsi Burada
Üst ikisi normal model
Alt 2si güçlü olan z1 extreme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 27 Kasım 2024; 23:10:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İptal edebilirseniz vatan kendisi satıyor iyi fiyat
fiyat extreme satılabilecek bir fiyattı. faturada da extreme yazıyor. nitelikli dolandırıcılık yapmışlar akıllarınca farketmeyen olur mu diye sanırım. 14 gün cayma hakkım var umarım sorunsuz iade ederim. gerçi sorun çıkarırlarsa da uğraşırım gerekirse dava ederim insanları dolandırmak bu kadar kolay olmamalı.
-
Fatura yazıyorsa
Önce sakince kardeşim bana gelen extreme degil dahw ucuz düşük olan normal model geldi.
İade kodu verin yollayayim deyin ..
Extreme elinizde yoksa para iadesi yapın deyin.
evet umarım agzımı bozmam cünkü baya bir sinirlendim. ülkedeki bu haramiligi benim artık aklım almıyor. adamlar resmen 5 bin liralık farkı cebe indirdi bu işlemle. kafadan yüzde 20 kar. 10 kişiden 2-3 i bile iade etse kardayız aq deyip yardırıyorlardır ahlaksız herifler.
-
ben bunun bilinçli yapıldığına yüzde 100 eminim, başka bir ülkede olsak belki yanlışlık olmus olabilir derdim ama bizim ülkede bu tip üc kagıtlar bilinçli yapılıyor. bir akıllı kendileri çünkü .
-
Evet ama köprüyü geçene kadar sakin kalın.
Yanlışlık olmuş herhalde.
Benim siparişim bu model değildi bir üst modeldi.
Elinizde yoksa para iadesi yapın deyin.
Ama sizi şikayet ederim ,
Tüketici hakem heyetine giderim
Savcılığa verecem derseniz..
Buyrun gidin derler.
Kanun çok yavaş işliyor çünkü farkındalar...
Küfür etseniz siz suçlu olursunuz!!
Kutusu, köpüğü kablosu, kitapçığı ne varsa hepsini koyun içine yollayın.
Tabi fatura fotokopi alın yedek kendinize kanıt olarak..
Sonra bekleyin bakalım ne yapacaklar.
Aa elimizde yok mu diyecekler
Pardon yanlış ürünü kargo verdik mi diyecekler .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 27 Kasım 2024; 23:19:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X