< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Asus Rog Ally ve ROG Ally X [ANA KONU] (448. sayfa)
3 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü, 1 Mobil
24 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
46. Sırada
bugün en iyi #12
Giriş
-
link açılmıyor hocam
-
-
Çok teşekkür ederim hocam. Biraz araştırdım 650 gram yazıyor. Tahmin ettiğimden biraz daha ağır. Birde bilindik bir marka alsam daha iyi olacak gibi 1000 fazla vereyim ama uzun ömürlü olsun. Önerebileceğiniz başka varmı anker gibi
-
Hocam bilmiyorum başka ama belki başka bir şey öneren çıkabilir.
Hb de gezerken şunu gördüm. Alınır mı yoksa şu kılıf daha iyi diyebileceğiniz bir şey var mı? Arkasındaki dikey koymak için çıkıntı olması önemli bu arada.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
Hocam vram FPS e katkı yapacak bişey değil ki texture shader falan depolamaya yarar. Mesela low texture için 2gb yeterken ultra texture için 6gb gerekir gibi.
Frame scaling desen zaten yükseltmek demek tabii ki vrame yük bindiriyor ama oyunu 2k ya 4k almak gibi bişey FPS in düşük olması çok normal değil mi?
1080p ekranı var zaten cihazın öyle niye kullanmiyorsunuz merak ettim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
amazonJSAUX ModCase ROG Ally X için çıkarılabilir ön kapak, koruyucu kılıf, metal tutucu ve kayış, ASUS ROG Ally X aksesuar temel seti ile uyumlu, siyah PC0111https://www.amazon.com.tr/dp/B0DDT84PN1?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_V2630C53ZQC0B56PC812_4&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_V2630C53ZQC0B56PC812_4&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_V2630C53ZQC0B56PC812_4&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
Bunun videoları filan izlemiştim almadan önce. Daha gelmedi ama. Daha iyi olduğunu düşünüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
O zaman sorun yok hocam
-
cevap içün teşekkürler,fakat vram'in 8 değil de 16 olması yani ayrılması oyunlarda rahatça grafik ayarlarını ultra veya high olarak ayarladığımda fps değerinin iyi seviyede kalmasına yardımcı olmuyor mu,o kafamı karıştırdı.aiz vram çoklupunun fps üzerindr etkisi yok yazınca
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dediğim gibi sadece ultra high textureleri daha rahat açmana fayda sağlar yüksek vram onun dışında FPS e bi katkısı olmaz hocam. Mesela low texture açarsan oyunu 2gb vram yeterli olur onu hafızaya geçici depolar cihaz oyunu açtığında. Ultra açarsan daha çok vrama ihtiyacım var çünkü daha büyük boyutlu texutreleri shaderlari depolaması gerekiyor cihazın
Scaling i normal kullanın arttırmak zatej ayrı seviyede FPS i düşürecek.
Bende rog ally kullanıyorum hocam 780m driver kurabiliyorsun rog ally
Pardon hocam ben normal kendi driverını kullanıyorum.ama o kadar farkedermi acaba performans olarak senin ayarların nedir hocam
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CP17LKBK/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
2 seçenek arasında kaldım bu powerbankları kullanan varmı aranızda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercanselli -- 18 Kasım 2024; 11:9:10 >
-
Hocam akşama eve gidince atayım ama 780m sürücüsünde afmf2 hem vulkan hemde open gl desteği ile çok iyi çalışıyor emülatör
-
Hocam cahilliğime verin redux modu nedir😂
Hocam farkli sürücü kurma olayı dönmem gerekir falan diye biraz gözümü korkutuyor ondan dolayi bu resmi sürücüde kalsam daha iyi olur ama oyunda 40 fpsi zor görüyorum özellikle bu son çikan mario oyununda 30 fpsin üstüne çıkmıyor onu oynama fırsatın oldumu hocam
Grafik modu hocam YouTube a GTA 5 redux vs vanilla yazın farkı görürsünüz millet GTA 6 dan daha iyi hale sokuyor moddlarla oyunu 😂😂
Bu arada sadece grafik değil oyun fiziği değişiyor özellikle arabalarda silah ateslemesinde falan baya farklı arabalar daha gerçekçi hasar alıyor silah gerçekçi tepiyor vs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrgmc1 -- 18 Kasım 2024; 18:2:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X